QUOTE(Amelita @ 2012 07 30, 16:05)
ačiuks 
 
 
o hemo kelti galima nebūtinai mėsa 
 
 
1.	Mairūnai	82.70 mg
2.	Baravykai, džiovinti	69.70 mg
3.	Lauro lapai	43.00 mg
4.	Petražolės, lapai, džiovinti	41.50 mg
5.	Chalva	33.20 mg
6.	Viščiukų skrandeliai	22.00 mg
7.	Pipirai juodieji	17.30 mg
8.	Kepenys kiaulių	16.30 mg
9.	Kmynai	16.00 mg
10.	Sėlenos, kviečių	14.90 mg
11.	Ikrai, raudonieji ir juodieji	11.00 mg
12.	Kakavos milteliai	11.00 mg
13.	Veršių kepenys	10.20 mg
14.	Sezamo sėklos	9.90 mg
15.	Gemalai, kviečių	9.40 mg
16.	Muskatai	9.30 mg
17.	Sojos	9.10 mg
18.	Jaučių kepenys	8.30 mg
19.	Kiaušinių milteliai	8.30 mg
20.	Sėmenys	8.20 mg
21.	Aguonos	8.10 mg
22.	Pistacijos	6.60 mg
23.	Pupelės	6.60 mg
24.	Saulėgražos	6.30 mg
25.	Žirniai, džiovinti	6.30 mg
26.	Kiaušinių trynys	5.90 mg
27.	Lęšiai	5.80 mg
28.	Liežuviai kiaulių	5.10 mg
29.	Petražolės, lapai	5.00 mg
30.	Sorų kruopos	4.80 mg
31.	Migdolai	4.40 mg
32.	Abrikosai, džiovinti	4.40 mg
33.	Dribsniai, avižiniai	4.30 mg
34.	Elniena, kumpis	4.20 mg
35.	Jautienos kumpis, I rūš.	4.20 mg
36.	Viščiukų kepenėles	4.10 mg
37.	jautienos nugarinė, I rūš.	4.10 mg
38.	Kauno saliamis, parūkyas	4.00 mg
39.	Kokosų drožlės	3.80 mg
40.	Mielės	3.80 mg
41.	Smegenys kiaulių	3.80 mg
42.	Jautienos mentė, vienarūšė	3.70 mg
43.	Graikiniai riešutai	3.70 mg
44.	Lazdynų riešutai	3.60 mg
45.	Anakardžių riešutai	3.60 mg
46.	Alyvuogės, konservuotos, juodos	3.50 mg
47.	Dauona "Sėlėnų"	3.50 mg
48.	Moliuskas	3.40 mg
49.	Slyvos, džiovintos	3.40 mg
50.	Špinatai	3.40 mg
51.	Rugiai	3.40 mg
52.	Duona "Rugelis"	3.30 mg
53.	Jaučių liežuviai	3.20 mg
54.	Figos, džiovintos	3.20 mg
55.	Kviečiai	3.10 mg
56.	Dešra "Lietuviška", rūkyta	3.00 mg
57.	Miltai, kvietiniai 1600	3.00 mg
58.	Stirniena, kumpis	3.00 mg
59.	Druska joduota	2.90 mg
60.	Druska	2.90 mg
61.	Grikių kruopos	2.80 mg
62.	Žąsiena	2.80 mg
63.	Miltai, kvietiniai 812	2.80 mg
64.	Razinos	2.80 mg
65.	Jautiena. II rūš.	2.70 mg
66.	Avienos kumpis	2.70 mg
67.	Miltai, ruginiai, šveistiniai	2.70 mg
68.	Žąsų krūtinėles	2.60 mg
69.	Kaliaropės	2.60 mg
70.	Miltai, kvietiniai 1050	2.50 mg
71.	Žemės riešutai	2.50 mg
72.	Dešra "Servelatas", rūkytas	2.40 mg
73.	Kalakutiena	2.30 mg
74.	Viščiukų širdys	2.30 mg
75.	Aviena	2.30 mg
76.	Krapai	2.30 mg
77.	Riestainiai pieniški	2.30 mg
78.	Miltai, ruginiai, pasijoti	2.30 mg
79.	Svogūnai, laiškai	2.20 mg
80.	Šprotai aliejuje	2.20 mg
81.	Perlinės kruopos	2.10 mg
82.	Miltai, ruginiai, sijoti	2.10 mg
83.	Kiaulių kojos	2.10 mg
84.	Duona "Ragaišis"	2.10 mg
85.	Šokoladas, juodasis	2.10 mg
86.	Triušiena	2.10 mg
87.	Krienai	2.10 mg
88.	Duona "Lietuviška"	2.00 mg
89.	Žemės riešutai, pakepinti, sūrūs	2.00 mg
90.	Rūgštynės	2.00 mg
91.	Kokosai	2.00 mg
92.	Kiaušiniai	2.00 mg
93.	Duona "Kauno"	2.00 mg
94.	Pomidorų pasta	2.00 mg
95.	Duona "Kaimiška"	1.90 mg
96.	Petražolės. šaknys	1.90 mg
97.	Dešra "Servelatas", virtas - rūkytas	1.90 mg
98.	Vištiena	1.90 mg
99.	Daktariška dešra	1.90 mg
100.	Jautienos filė, aukšč. rūš.	1.80 mg