QUOTE(Amelita @ 2012 07 30, 16:05)
ačiuks
o hemo kelti galima nebūtinai mėsa
1. Mairūnai 82.70 mg
2. Baravykai, džiovinti 69.70 mg
3. Lauro lapai 43.00 mg
4. Petražolės, lapai, džiovinti 41.50 mg
5. Chalva 33.20 mg
6. Viščiukų skrandeliai 22.00 mg
7. Pipirai juodieji 17.30 mg
8. Kepenys kiaulių 16.30 mg
9. Kmynai 16.00 mg
10. Sėlenos, kviečių 14.90 mg
11. Ikrai, raudonieji ir juodieji 11.00 mg
12. Kakavos milteliai 11.00 mg
13. Veršių kepenys 10.20 mg
14. Sezamo sėklos 9.90 mg
15. Gemalai, kviečių 9.40 mg
16. Muskatai 9.30 mg
17. Sojos 9.10 mg
18. Jaučių kepenys 8.30 mg
19. Kiaušinių milteliai 8.30 mg
20. Sėmenys 8.20 mg
21. Aguonos 8.10 mg
22. Pistacijos 6.60 mg
23. Pupelės 6.60 mg
24. Saulėgražos 6.30 mg
25. Žirniai, džiovinti 6.30 mg
26. Kiaušinių trynys 5.90 mg
27. Lęšiai 5.80 mg
28. Liežuviai kiaulių 5.10 mg
29. Petražolės, lapai 5.00 mg
30. Sorų kruopos 4.80 mg
31. Migdolai 4.40 mg
32. Abrikosai, džiovinti 4.40 mg
33. Dribsniai, avižiniai 4.30 mg
34. Elniena, kumpis 4.20 mg
35. Jautienos kumpis, I rūš. 4.20 mg
36. Viščiukų kepenėles 4.10 mg
37. jautienos nugarinė, I rūš. 4.10 mg
38. Kauno saliamis, parūkyas 4.00 mg
39. Kokosų drožlės 3.80 mg
40. Mielės 3.80 mg
41. Smegenys kiaulių 3.80 mg
42. Jautienos mentė, vienarūšė 3.70 mg
43. Graikiniai riešutai 3.70 mg
44. Lazdynų riešutai 3.60 mg
45. Anakardžių riešutai 3.60 mg
46. Alyvuogės, konservuotos, juodos 3.50 mg
47. Dauona "Sėlėnų" 3.50 mg
48. Moliuskas 3.40 mg
49. Slyvos, džiovintos 3.40 mg
50. Špinatai 3.40 mg
51. Rugiai 3.40 mg
52. Duona "Rugelis" 3.30 mg
53. Jaučių liežuviai 3.20 mg
54. Figos, džiovintos 3.20 mg
55. Kviečiai 3.10 mg
56. Dešra "Lietuviška", rūkyta 3.00 mg
57. Miltai, kvietiniai 1600 3.00 mg
58. Stirniena, kumpis 3.00 mg
59. Druska joduota 2.90 mg
60. Druska 2.90 mg
61. Grikių kruopos 2.80 mg
62. Žąsiena 2.80 mg
63. Miltai, kvietiniai 812 2.80 mg
64. Razinos 2.80 mg
65. Jautiena. II rūš. 2.70 mg
66. Avienos kumpis 2.70 mg
67. Miltai, ruginiai, šveistiniai 2.70 mg
68. Žąsų krūtinėles 2.60 mg
69. Kaliaropės 2.60 mg
70. Miltai, kvietiniai 1050 2.50 mg
71. Žemės riešutai 2.50 mg
72. Dešra "Servelatas", rūkytas 2.40 mg
73. Kalakutiena 2.30 mg
74. Viščiukų širdys 2.30 mg
75. Aviena 2.30 mg
76. Krapai 2.30 mg
77. Riestainiai pieniški 2.30 mg
78. Miltai, ruginiai, pasijoti 2.30 mg
79. Svogūnai, laiškai 2.20 mg
80. Šprotai aliejuje 2.20 mg
81. Perlinės kruopos 2.10 mg
82. Miltai, ruginiai, sijoti 2.10 mg
83. Kiaulių kojos 2.10 mg
84. Duona "Ragaišis" 2.10 mg
85. Šokoladas, juodasis 2.10 mg
86. Triušiena 2.10 mg
87. Krienai 2.10 mg
88. Duona "Lietuviška" 2.00 mg
89. Žemės riešutai, pakepinti, sūrūs 2.00 mg
90. Rūgštynės 2.00 mg
91. Kokosai 2.00 mg
92. Kiaušiniai 2.00 mg
93. Duona "Kauno" 2.00 mg
94. Pomidorų pasta 2.00 mg
95. Duona "Kaimiška" 1.90 mg
96. Petražolės. šaknys 1.90 mg
97. Dešra "Servelatas", virtas - rūkytas 1.90 mg
98. Vištiena 1.90 mg
99. Daktariška dešra 1.90 mg
100. Jautienos filė, aukšč. rūš. 1.80 mg