Tai kad jie yra istisai lauke, istisai gamtoje, kaime:) Gali savam kieme lakstyti po laukus, Dabar dar ir suni turi. Gali zaisti su juo. Zinoma, darzelis. Buvo vyresnysis jau ten kai mieste gyvenome. Tikrai geriau, bent tiek, kad tarpusavyje nesiniauja, viens kitam ant nugaros nejoja

O dabar rodos ir turi tos veiklos. Siulau piesti, galiu ir pati pamokinti, ir ka tik nori nupiesti. Kad zinotumete kas darosi tada

Atimineja viens is kito popierius, piestukus. Nu ...vaikai...ir tiek

Labai megsta su dazais, cia jau rimtai, bet pavojinga dar

Pradeda, meta, nebenori, susipesa, priterlina. Ir jau nebereikia
Esme yra, kad galima jiems grieztai, nustatyti griezta balsa, plekstelti, is nervu rekti, grasinti, liepti pasedeti kampe ir pamastyti (si metoda pasiule darzo aukletoja) bet rezultato tai nera. Su musimu yra taip, kad siaip jau oficialiai jau vaiku gi negalima musti. O jei musimas nepadeda ...kyla klausimas iki kiek juos galima musti. Su tuo tik blogiau. Juk jei nepadeda mazas plekst, tada reikia jau didelio. Reikia lupti vis stipriau ir stipriau

Geriau vaiku nemusti, tad.

Tai bent jau man tie plekstelejimai yra is dideles silpnybes, ir sazine grauzia del to.
Esme tame, kad ar vesiu i darzeli ar isigysiu indaplove, autoritetas yra 0 vietoje. Kai vedeme i darza darzelyje gerutis, zinoma geriau tiek, kad pailsim, bet vos tik tevai, ipac mama ateina, jau gincijasi, neklauso ir t.t.

O dar tie cirkai parduotuveje, poliklinikoje budavo. Uzejo kazkas, griuva, troleibusu nevaziuoja, lupa prasiskele, zmones ziuri

. Imu galvoti, kad gal taip padariau pati kazkaip

Tik nezinau kokia mano elgesio savybe tai galejo issaukti

Gal koks charakterio nepastovumas, o gal jie jaucia kaip jie mane nervina. O gal blogai dariau kai jie buvo kudikiai, kad jie verkdavo, as neprieidavau, tad dabar yra likes supratimas, kad jie turi rekti ir zysti kuo garsiau

Gal ilgas maitinimas krutimi abieju?

Jauneli baigiau tik, dar sirgo, tai vel atnaujinus buvau. Juk kazkada tai vaikams, kudikiams buna VisKas. Mamos siluma, maistas, saugumas. Ir dabar galejo likti tas suvokimas - mama vistiek svelni, ji gera, kad ir kiek ant manes reks, kad ir ka darys vistiek duos VIskA. Tik reikia parekti, paprasyti. Ir galima taip demesio prasyti

2,5 metai, tai pats sunkiausias laikotarpis, bet kad panasiai ir su 5 - meciu. Nesupranta musu, ipac mano NE. Jis dar istisai visko klausineja. Visa visa laika. Tad gal tai demesio trukumas. Bet kuo daugiau jo duodi tuo daugiau praso, o tada jau...nebegaliu....As esu ne as, tik kazkieno poreikiu vykdytoja. Tad ir nesuprantu kaip kitos mamos gali viska su vaikais, vykdo kurybine veikla, dirba ir tt. Gal tai asmens savybes ir nepriklauso nuo vaiku kiekio...