Įkraunama...
Įkraunama...

Trakų Vokės mamytės [3]

Bendraukime toliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pipiriene @ 2012 08 03, 11:02)
Sveiki,

Gal galėtumėte duoti savo auklės kontaktus.
Ačiū



Ji šiuo metu jau turi darbuką 4u.gif
Atsakyti
labas Traku vokes mamytes ir ne tik,
Noreciau pasiteirauti, gal kuri zino aukle ar mamyte, kuri priziuri kelis vaikus, esu girdejusi, kad yra tokia traku vokeje, todel idomu butu zinoti ar tai tiesa.
ir zinoma kontaktus:)
Atsakyti
Sveiko maytes,

Uzdarytoje temoje buvo kalbeta apie darziuko steigima Bendruomenes namuose.Taip jis bus.Mes lankeme ji du metus pries tai.Nuostabios aukletojos,kurias prikalbinome dirbti toliau.Labai noretume ,kad prisijungtu daugiau vyresniu vaikuciu,nes musu siai dienai yra 8, nuo 2 metuku iki 5.Noretume ,kad prisijungtu vyresniu nuo 3-6...smile.gif Vyresneliaim smagiau butu.Kvieciam.Rasykite, jei kyla klausimu
Atsakyti
Laba diena,
Ieskau aukles savo berniukui- 1,3 men. Noreciau tris dienas per savaite po mazdaug 10 val. Esant reikalui, kad paziuretu ir serganti broliuka. Noreciau tvarkingos, geros moters, kad noriai vestu vaika i lauka. Visas salygas ir apmokejima sutartume. Prasau rasykite i AZ. Dekui:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintutis: 06 rugsėjo 2012 - 12:10
Laba diena,
gal kas žino ir pasidalins info ar yra Trakų Vokėje ar netoli kokių nors būrelių 4 metų vaikui nuo 18 val.? Arba savaitgaliais?
Atsakyti
QUOTE(sabaliuk @ 2012 09 10, 10:21)
Laba diena,
gal kas žino ir pasidalins info ar yra Trakų Vokėje ar netoli kokių nors būrelių 4 metų vaikui nuo 18 val.? Arba savaitgaliais?


http://www.tvbkc.lt/...lic/more/id/145
Atsakyti
QUOTE(anzu @ 2012 09 10, 14:16)

Aciu, jau parasiau vienai vadovei smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

vėl laisva mūsų auklytė ir ieškosi darbelio 4u.gif Jei kam reikia - rašykit į AŽ, papasakosiu daugiau ir telefoniuką duosiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti TV siuvėją, kuri galėtų romanetes pasiūti?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Ieskau aukles savo 2 ir 4,5 metuku berniukams. Aukle butu reikalinga kai vaikuciai sirguliuoja bei kartais tevelius isleisti pavakaroti ar kokia savaitgalio dienele i teatra, kina ir pan. Ieskau tokios aukles, kuriai palikus vaikucius tikrai butu ramu sirdyje kad jie patikimose rankose. Visas salygas ir apmokejima sutartume. Prasau rasykite i AZ. Dekui:)
Atsakyti
Laba diena:) Ieskau aukles savo dviems berniukams ligos atveju arba esant reikalui. Amzius- 2.5-4.5 metai. Abu einantys i darzeli. Noreciau tvarkingo, mylincio vaikus ir patikimo zmogaus. Salygas aptartume gyvai.
Atsakyti
Ieškau auklės darbo. Mano vardas Ieva, man 23m. Studijuoju ikimokyklinę ir priešmokyklinę pedagogiką Lietuvos edukologijos universitete baigiau jau du kursus, turiu patirties tiek darželyje tiek šeimoje. Esu kūrybinga, linksma, žingeidi ir patikima, kreiptis šiuo numeriu 860921165...
Atsakyti