Įkraunama...
Įkraunama...

Apie mėnesines

Labuka smile.gif
Man yra 11metų ir man sesė liepė paskaityti internete apie mėnesines,ir jei kas tik jai sakyti nes su mama mes niekad nekalbėsime apie tai man taip atrodo nes ir liemenuką sesė nupirko 4u.gif
P.s Na aš perskaičiau ir tos išskyros man bėga nemažai kiek suprantu kai drėksta tai jos bėga ir ankčiau man drėksdavo,bet apie tai nežinojau unsure.gif ir nesimatudavo baltas skystis g.gif tik plėtmukas kaip prisisiojus lašiuką blink.gif ir man vakar pas močiutę atsikėlus radau geltoną didelį sluokstį išskyrų ir vėliau tai jaučiau tai nubėgau y wc pasėmiau toletinio ir pasidariau kaip tampona/nu kitaip užsivadina pamiršau schmoll.gif ir šiandien nepasirodė kodėl?, jau greit mėnesinės bus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitalove @ 2012 08 11, 14:00)
Labuka smile.gif
Man yra 11metų ir man sesė liepė paskaityti internete apie mėnesines,ir jei kas tik jai sakyti nes su mama mes niekad nekalbėsime apie tai man taip atrodo nes ir liemenuką sesė nupirko 4u.gif 

Ir vis dėlto manau, kad reikia šia tema kalbėtis su mama.
Atsakyti
QUOTE(cccSonata @ 2012 08 12, 12:21)
Ir vis dėlto manau, kad reikia šia tema kalbėtis su mama.

nu ne nes su ja nieks apie tai nekalbejo o ji tuo labiau verysad.gif
Atsakyti
jei nesinori su mama apie tai kalbeti tai ir nekalbek. geriau paieskok informacijos internete .geriausia tai daryti forumuose ar susipazinus su vyresne panele per skype pabendrauti apie tai.
Atsakyti
QUOTE(huto @ 2012 08 22, 21:58)
jei nesinori su mama apie tai kalbeti tai ir nekalbek. geriau paieskok informacijos internete .geriausia tai daryti forumuose ar susipazinus su vyresne panele per skype pabendrauti apie tai.

jeigu cia mamos patarimas... doh.gif biggrin.gif biggrin.gif

Šeip kalbėkis su sese,jei jau tau drąsiau su ja. nors manau mamai papasakojus kas yra, nemanau kad ji atsisakys kalbėti. mirksiukas.gif

tarp kitko, ateis tos mėnesinės, jos būna kai kraujas bėga, o ne išskyros. 4u.gif kasdienius įklotus naudok jei tų išskyrų yra arba tiesiog dažniau keisk triusikėlius.
Atsakyti
O aš manau, kad nėra reikalo žavėtis tai vienkartiniais įklotais. Reikia dažniau praustis ir keisti triusikėlius, kaip patarė viena mama. O šiaip, tai mažiau ten iš viso reikia "kažko" ieškoti. Viskas bus savo laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek ten laiko turi praeit? nes atsimenu kad kazkur pries 1/su puse metus buvau macius bet nekreipiau demesio
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2012 08 24, 11:01)
O aš manau, kad nėra reikalo žavėtis tai vienkartiniais įklotais. Reikia dažniau praustis ir keisti triusikėlius, kaip patarė viena mama. O šiaip, tai mažiau ten iš viso reikia "kažko" ieškoti. Viskas bus savo laiku  mirksiukas.gif

butent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitalove @ 2012 08 12, 19:34)
nu ne nes su ja nieks apie tai nekalbejo o ji tuo labiau verysad.gif

jei nesakei, kad turi klausimų ar abejonių, tai ir nekalbėjo. Gal kažkokios problemos dėl bendravimo? Manau, kad ji viską paaiškins ir patars kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitalove @ 2012 08 30, 18:33)
o kiek ten laiko turi praeit? nes atsimenu kad kazkur pries 1/su puse metus buvau macius bet nekreipiau demesio

Tai , ko gero, nebuvo mėnesinių pradžia. Vienoms mergaitėms tai būna anksčiau, kitoms vėliau. Mano dukrai prasidėjo, kai jai buvo 11 metų ir 4 mėnesiai. Mėnesinės būna kiekvieną mėnesį ir tęsiasi iki 7 dienų. Tomis dienomis būtina prausti savo lytinius organus ryte ir vakarais, tik labai švelniai, ir keisti įklotus tiek kartų, kiek tau atrodo reikia, kad jaustumeis švari ir saugi. Nakčiai, kad ramiau miegotum, gerai turėti didesnius, ilgesnius - tokių būna ir pasitark būtinai su sese.
Kaip sau viena mama sakė, nieko neieškok ir nekrapštyk, nes mėnesinių metu galima labai greitai pasigauti infekcijų ir mikrobų, tuomet bus uždegimas, reiks vartoti vaistus. Ir jokiu būdu nesimaudyk gulėdama vonioje, tik po dušu.
Šaunuolė, kad rūpinies ir ieškai patarimų, nors ir ne savo mamos, bet vistiek mamų 4u.gif
Atsakyti
Man beveik 12 metų, mėnesinėmis susirgau gegužės mėnesį, maždaug 29 dieną ir sergu 6-7 dienas. Birželio, liepos, rugpjūčio, rugsėjo, spalio mėnesius mėnesinėmis sirgau, tačiau dabar vis nesergu. Žinau, kad jos dar nereguliarios, beto, dar nepraėjo 35 dienos, šiandien nusišlapinus lyg ir mačiau rusvas išskyras. Taigi, norėčiau paklausti, ar gali būti, kad nuosekliai (kas mėnesį) sergant mėnesinėmis, gali pasidaryti vieno mėnesio petrauka? T.y. Nesirgti vieną mėnesį. Kaip ir jaučiu PMS sindromus - maudžia pilvą, staigi nuotaikų kaita. Tikiuosi supratote ir atsakysite.
Atsakyti
Tikrai nesijaudink, juk sekso Tavo gyvenime dar tikrai nėra (?), taip kad visiškai normalu, jog kelis pirmus metus jos gali būti nereguliarios. Bet kuriuo atveju, jei jau labai nerviniesi, pagulėk karštoj vonioj, atsipalaiduok ir saldumynų pavalgyk, gal prikviesi. Bet šiaip tikrai nėra ko nervintis. Gaudyk balioną. 4u.gif
Atsakyti