QUOTE(saintlina @ 2012 11 27, 12:36)
Kirbės medaus tortas
aš išplakiau grietinėlę ir tada vis tebeplakant sudėjau grietinę. Gavosi gerai.
Šiaip visad darydavau tik su grietine, pirmąkart pabandžiau maišyt su grietinėle. Man patiko
Ačiū

O beje jums grietinė išsiplaka, kad formą laikytų? Aš šiandien plakiau ir manoji tokia skystoka gavosi - na ne kefyras koks, bet na tokia formos nelaikė, tai galvoju kaip ten kaži tas tortas dabar bus. sutepiau aš jį, bet ar nebus jis skystas. Gal susigers ta grietinė

Kadangi tai tortas tik naminiui vartojimui - naujo torto bandymas tai suvalgysiu ir šaukštu

O kitą kart dėsiu želatinos tokiu atveju. Bet nesuprantu kame bėda - kartais ta grietinė išsiplaka ir laiko formą, o kartais lieka tokia beformė. Ir tai vyksta su to pačio gamintojo grietine. Vandens ten kiba pila ar ką daro

Su grietinėle bėdų tokių niekad nebūna, bet šiuo atveju norėjau daryti būtent pagal receptą su grietine, kad būtų rūgštesnis tortas. Kitą kart su grietinėle gal reiks daryt

O gal žinot kokią gudrybę, kad išsiplaktų grietinė

(aš tos kur 40 proc riebumo tai nenoriu

)