Tęsiam

Ir tai visai nereiskia, kad kazkas "geresnis" zmogus, o as "blogesnis"
 Ir tai visai nereiskia, kad kazkas "geresnis" zmogus, o as "blogesnis"  Net gi labai daznai buna atvirksciai
 Net gi labai daznai buna atvirksciai  

,as net jei
 ,as net jei 

žmogui matyt pagerėjo
  žmogui matyt pagerėjo

,as net jei
 ,as net jei

Dziaukites ,kad perspeju , o taip visos tik tylim kaip peles po sluota ir kenciam ! O man ne dzin !!!
   Dziaukites ,kad perspeju , o taip visos tik tylim kaip peles po sluota ir kenciam ! O man ne dzin !!! 
   priminkit ? As tik klausiu ,ar bijai ? Beje ne taves klausiau ,tad ko kimbi ? Maziausiai cia noriu bartis .
  priminkit ? As tik klausiu ,ar bijai ? Beje ne taves klausiau ,tad ko kimbi ? Maziausiai cia noriu bartis .

ir nebeklausk ar dar bijau ko nors...kiekvienas sveiko proto žmogus bijo sveikatos sutrikimų.
 ir nebeklausk ar dar bijau ko nors...kiekvienas sveiko proto žmogus bijo sveikatos sutrikimų.

Niekur neminejau,kad mirena tokia jau gera,sakiau,kad man nera blogai su ja,o kas bus isemus nezinau,bet pradejau pergyventi po visko cia.. Be to rodos pradzioj minejau ir as,kad man labai skausminga krutine buna pries mmm,ko seniau taip ryskiai nebudavo,svoris padidejo apie 5kg. nezinau ar nuo jos,bet... Taip,kad toli grazu cia ne vien teigiama nuomone apie ja isreiskiama
  Niekur neminejau,kad mirena tokia jau gera,sakiau,kad man nera blogai su ja,o kas bus isemus nezinau,bet pradejau pergyventi po visko cia.. Be to rodos pradzioj minejau ir as,kad man labai skausminga krutine buna pries mmm,ko seniau taip ryskiai nebudavo,svoris padidejo apie 5kg. nezinau ar nuo jos,bet... Taip,kad toli grazu cia ne vien teigiama nuomone apie ja isreiskiama  

Nesusireiksminkit ,kaip pacios megstate sakyt
 Nesusireiksminkit ,kaip pacios megstate sakyt   Noriu tiktai perspeti ,kaip jau daugeli sykiu cia aiskinau ,bet sito jus negirdit ir nesuprantat
 Noriu tiktai perspeti ,kaip jau daugeli sykiu cia aiskinau ,bet sito jus negirdit ir nesuprantat   

? Jeigu tau dabar nera salutiniu poveikiu ,kurie tave neramintu ,tai baik jaudintis
  ? Jeigu tau dabar nera salutiniu poveikiu ,kurie tave neramintu ,tai baik jaudintis   As rimtai
  As rimtai   Niekas nezino kaip bus kazkada ... taciau kiek domejausi ,tai jei tau ji netinka- per pirma pusmeti dazniausiai paaiskeja
  Niekas nezino kaip bus kazkada ... taciau kiek domejausi ,tai jei tau ji netinka- per pirma pusmeti dazniausiai paaiskeja   Taip kad baikit gasdintis
  Taip kad baikit gasdintis     

? Jeigu tau dabar nera salutiniu poveikiu ,kurie tave neramintu ,tai baik jaudintis
  ? Jeigu tau dabar nera salutiniu poveikiu ,kurie tave neramintu ,tai baik jaudintis   As rimtai
  As rimtai   Niekas nezino kaip bus kazkada ... taciau kiek domejausi ,tai jei tau ji netinka- per pirma pusmeti dazniausiai paaiskeja
  Niekas nezino kaip bus kazkada ... taciau kiek domejausi ,tai jei tau ji netinka- per pirma pusmeti dazniausiai paaiskeja   Taip kad baikit gasdintis
  Taip kad baikit gasdintis    

?
  ? , nemiga ,gausus naktinis prakaitavimas ...) - jos isnyko savaime palaipsniui vos tik istraukus ta Mirena
 , nemiga ,gausus naktinis prakaitavimas ...) - jos isnyko savaime palaipsniui vos tik istraukus ta Mirena   ,aciu Dievui. O plaukai ne tokie greiti atsigauti
  ,aciu Dievui. O plaukai ne tokie greiti atsigauti   

Nors kitu nuomone jums nesvarbi, bet ot uzsikabinot, ka?
 Nors kitu nuomone jums nesvarbi, bet ot uzsikabinot, ka?  
  Cia ne as itarinejau antireklama, nesamoniu pasakojimu, gasdinimu ir t.t. Jus matot tik blogus dalykus
 Cia ne as itarinejau antireklama, nesamoniu pasakojimu, gasdinimu ir t.t. Jus matot tik blogus dalykus  Keista
 Keista  
  Man atrodo buvo atvirksciai
 Man atrodo buvo atvirksciai  Jus vis bandot kazkokia prasme, jums patinkancia, surasti
 Jus vis bandot kazkokia prasme, jums patinkancia, surasti  Niu patinka ji jums, ir aprimkit, ko cia isisiautejot
 Niu patinka ji jums, ir aprimkit, ko cia isisiautejot  
  Niekas jusu nesumenkins (ir nemenkino), jai pati to nenoresit
 Niekas jusu nesumenkins (ir nemenkino), jai pati to nenoresit  Ir atsiprasau jusu, jai taip pasijautet
 Ir atsiprasau jusu, jai taip pasijautet 

prisiskaičiau tavo komentarų ir bijau bijau
 prisiskaičiau tavo komentarų ir bijau bijau 
 bijai ir tu ane?
 bijai ir tu ane? 
 " bet pagere kaskokiu super geru vitaminu is amway 2 paciokus, sako atsitaise....ir svoris didejo...
 " bet pagere kaskokiu super geru vitaminu is amway 2 paciokus, sako atsitaise....ir svoris didejo... antakiai iskris - dujokaukes nereiks
 antakiai iskris - dujokaukes nereiks  tiek jau to....
 tiek jau to....