Įkraunama...
Įkraunama...

Užupio gimnazija

Sveiki, norėčiau išgirsti nuomonių apie šią mokyklą. Gal kasnors iš ten besimokančių, ar jau baigusių mokinių galėtumėte pasakyti ar sunku i ją įstoti, ar daug priima mokinių iš mokyklos neaptarnaujamos teritorijos? Ar stiprūs mokytojai? Kokios uniformos ir ar jas privaloma nešioti? Kaip skirstoma i klases, ar atsitiktiniu būdu, ar pagal pažymius? smile.gif
Atsakyti
man irgi labai įdomi ši informacija, nes mano sūnus šiemet pradės lankyti šio gimnazijos pirmąją klasę. apie šią mokyklą girdėjom daug gerų atsiliepimų- kad ir mokytojai geri, ir tvarka yra ir tuo pačiu atmosfera puiki. Uniformos privalomos- mokyklinis švarkas ir mėlyni džinsai, gerai ,kad nėra taip griežtai kaip kitose kur būtinos ir kostiuminės kelnės kasdien, nes kai reikia važinėt per pusė miesto tai nelabai jau jomis patogu.
Priėmimas šiemet vyko pagal gyvenamąją vietą, o kiti laikė testą lietuvių ir matematikos.Patekt nebuvo labai jau lengva, bet jei vaikas mokosi neblogai, galimybė visada yra.
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2012 08 20, 07:42)
man irgi labai įdomi ši informacija, nes mano sūnus šiemet pradės lankyti šio gimnazijos pirmąją klasę. apie šią mokyklą girdėjom daug gerų atsiliepimų- kad ir mokytojai geri, ir tvarka yra ir tuo pačiu atmosfera puiki. Uniformos privalomos- mokyklinis švarkas ir mėlyni džinsai, gerai ,kad nėra taip griežtai kaip kitose kur būtinos ir kostiuminės kelnės kasdien, nes kai reikia važinėt per pusė miesto tai nelabai jau jomis patogu.
Priėmimas šiemet vyko pagal gyvenamąją vietą,  o kiti laikė testą lietuvių ir matematikos.Patekt nebuvo labai jau lengva, bet jei vaikas mokosi neblogai, galimybė visada yra.

Mes irgi pradėsim lankyti šitą gimnaziją biggrin.gif Nors jau buvom nunešė dokumentus į kitą gimnaziją, bet sužinojom , kad dar yra laisvų vietų Užupio gimnazijoje. thumbup.gif
Atsakyti
maniškis, atlankęs savaitę, jau nusprendė, kad ši mokykla daug geresnė už buvusią, nors auklėtojo paklausti ar jie žino kur pateko atsakė- į pragarą ir auklėtojas visiškai sutiko su tuo biggrin.gif .Važinėja iš Fabijoniškių ir nesiskundžia. Aišku, visko dar bus, bet kaip supratau , betarpiškas mokytojų bendravimas, tvarkos buvimas ir visa kita mokiniams yra priimtina.
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2012 09 09, 07:51)
maniškis, atlankęs savaitę, jau nusprendė, kad ši mokykla daug geresnė už buvusią, nors auklėtojo paklausti ar jie žino kur pateko atsakė- į pragarą ir auklėtojas visiškai sutiko su tuo biggrin.gif .Važinėja iš Fabijoniškių ir nesiskundžia. Aišku, visko dar bus, bet kaip supratau , betarpiškas mokytojų bendravimas, tvarkos buvimas ir visa kita mokiniams yra priimtina.

drinks_cheers.gif Kol kas ir mano sūnui ten patinka. Gaila , kad dar negalima prie el.dienyno prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2012 09 11, 19:28)
drinks_cheers.gif Kol kas ir mano sūnui ten patinka. Gaila , kad dar negalima prie el.dienyno prisijungti.

Jau galima prisijungti prie el.dienyno thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki pirmuokų mamytės. Kaip sekasi vaikams mokslai? Maniškiui neblogai, tik klasė labai jau silpna, tai ir mokytis visiškai nesistengia. Jam ir taip gerai doh.gif Na gal dar ir susiims iki 4 klasės g.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip vug'e su 10-12 klasėmis? Kokie atsiliepimai? kaip mokytojai? smile.gif

Ar reikia laikyti stojamąjį egzaminą?
Atsakyti
Sveiki, sakyki, ar i uzupio gimnazija priima pradinukus? Kokie mokytojai tenai, butu idomu isgirsti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie šią gimnaziją - ši ar VDG geriau g.gif g.gif g.gif
mokinukui, kuris kol kas 10 mokosi
Atsakyti