Tiesa, cia visai paprastoj kavinej paragavom paella. Kaip paskuj pasirode- ji buvo pati skaniausia is visu!
Toliau - i papludimi!
Cia uztrukom kiek ilgiau nei planavom. Todel i Formentori jau nusprendem nebeskubeti, juolabiau - siandien paskutine naktis kai galima sutikti sauleledi ant stogo.
Jura nuostabi! Papludimys didziulis- sako kad 15 km, nors kiek mano akis aprepia - nepasakyciau kad ten tiek.. Promenada, kazkas sake kad labai grazi, tai galiu pasakyti , kas taip sake- nemate graziu promenadu Turkijoj

Nuejom ieskot to grozio, atgal sutrumpinom kelia ir ...pasiklydom!
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 08 20, 17:46)
taša, kaip smartukas serpantinais vaziavo? Normaliai "trauke''?
As vis mastau, gal Madeiroje ji nuomotis

Tik man baisu, kai jis toks mazas
puikiausiai trauke! tik jis buvo kazkoks pusiau automatinis, nors pageidavom , eko rezimu, ir sustojus prie sviesofoto variklis uzgesdavo. Bet vaikinas pavairavo kelias valandas ir ikirto kaip ten kas.
Serpantinais kaip tik labai gerai su juo vaziuot! nes tie keliai ne kiek eina i kalna ar nuo kalno - kiek posukiais ir vingiais. o kai kur tikrai sunkoka 2 masinom prasilenkt, ypac kai ribotas matomumas. kaip tik dziaugemes kad turim ji! o ir pasistatyt visur kur po medziu prie papludimio imanoma visada!
as pergyvenau kad bagazinej neuzteks vietos, bet musu 2 maziem lagaminam(rankinis bagazas) vietos uzteko!
Papildyta:
Papildyta:
Kurortas biski panasus i musu kurortus.
Tik tokie griozdai mane gasdina. Palei kranta yra daug mazesniu apartamentu. Aisku be baseinu, bet ko daugiau noret kai pasonej tokia jura?!
pasiklyde, paklausem vietines kur yra Burger King, ir Eroski. Angliskai ji nesnekejo, bet Burgeri zinojo kur- nurode mum kelia ir mes radom savo masiniuka! Isskubejom i savo kaima