Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 14:03)

Merginos, kaip dekretines skaiciuojasi? Zinau, kad 12 men imama. Bet jei as penkis is ju nedirbsiu?

Sveikinu su pirmu kartu 4u.gif O dar kai dviese su vyru...Ir jam balionėlis, kad padeda 4u.gif

Svarbiausia, kad būtum iki išėjimo į dekretą ne mažiau metus pradirbus. Kiek imsi laiko du metus? Nes kiek žinau buvo jei vienus metus dekrete tai 100 proc., jei du metus išdalina - pirmais metais daugiau , antrais mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 14:33)
As vis konservuoju. Vakar bruknes viriau, dar su medum ju i saldytuva isidejau. Siandien su MB burokelius marinuosim - idomu kas gausis. Kaip smagu viskas pirmakart tongue.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 15:03)
Merginos, kaip dekretines skaiciuojasi? Zinau, kad 12 men imama. Bet jei as penkis is ju nedirbsiu?

neįsivaizduoju mastau.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 08 22, 15:11)
Svarbiausia, kad būtum iki išėjimo į dekretą ne mažiau metus pradirbus

dabar taip? nes anksčiau reikėjo, kad per 36 mėn 18 iš jų būtų darbo.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 22, 13:25)
kuom skiriasi Utrogestan nuo Utrogest?

Kaip man sakė gydytoja, skiriasi gamintojas, o šiaip kaip ir niekuo... Baigiau "Utrogestaną", dabar perėjau prie "Utrogesto" - abu tokie žirniukai nedideli.

QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 14:03)
Merginos, kaip dekretines skaiciuojasi? Zinau, kad 12 men imama.

Aš išvis nieko apie dekretines neišmanau doh.gif Kaip tik paklaust norėjau - 12 mėn. skaičiuoja nuo kada? Čia iki išėjimo dekretinių tie metai skaitosi ar kažkaip kitaip? g.gif

Zuzla, ką dabar siuvinėji?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 15:03)

sveikos,
šitą galiu atsakyti smile.gif jei turi būtiną stažą, tai imasi būtinai paskutiniai 12mėn.: per tuos mėnesius uždirbtos Tavo pajamos dalinamos iš VISŲ darbo dienų. taip kad labai neapsimoka eiti nemokamų, nedarbingumą gauti ir pan., nes taip sumažėja pajamos ir sumažina pašalpą. jei išeini pvz. rugsėjį, tai rugpjūčio neima (nes dar nepriduotos įmonių ataskaitos apie darbuotojus Sodrai) ir skaičiuoja pašalpą pagal praeitų metų rugpjūčio - šių metų liepos duomenis.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 08 22, 16:11)
Sveikinu su pirmu kartu 4u.gif O dar kai dviese su vyru...Ir jam balionėlis, kad padeda 4u.gif

Svarbiausia, kad būtum iki išėjimo į dekretą ne mažiau metus pradirbus. Kiek imsi laiko du metus? Nes kiek žinau buvo jei vienus metus dekrete tai 100 proc., jei du metus išdalina - pirmais metais daugiau , antrais mažiau.

aciu, perduosiu mb balioneli smile.gif
Dirbu tai jau septinti metai ten pat, bet kokia suma bus - neisivaizduoju. Nes mano atlyginimas kas men skirtingas, tai jie mano biuleteninius men kazi irgi itrauks ir isves vidurki ar skaiciuos 12 men atgal nuo mano.paskutinio dirbto men? Ot painiava.

QUOTE(Grim @ 2012 08 22, 16:52)
Aš išvis nieko apie dekretines neišmanau  doh.gif Kaip tik paklaust norėjau - 12 mėn. skaičiuoja nuo kada? Čia iki išėjimo dekretinių tie metai skaitosi ar kažkaip kitaip?  g.gif

Man rodos, jei iseini gruodi, skaiciuos nuo spalio 2012 iki 2013 spalio.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 08 22, 15:52)
Zuzla, ką dabar siuvinėji?

šian turėčiau pabaigt ir parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 08 22, 17:00)
sveikos,
šitą galiu atsakyti smile.gif jei turi būtiną stažą, tai imasi būtinai paskutiniai 12mėn.: per tuos mėnesius uždirbtos Tavo pajamos dalinamos iš VISŲ darbo dienų. taip kad labai neapsimoka eiti nemokamų, nedarbingumą gauti ir pan., nes taip sumažėja pajamos ir sumažina pašalpą. jei išeini pvz. rugsėjį, tai rugpjūčio neima (nes dar nepriduotos įmonių ataskaitos apie darbuotojus Sodrai) ir skaičiuoja pašalpą pagal praeitų metų rugpjūčio - šių metų liepos duomenis.

O suma, kuria gaunu uz ligonlapi ten pat sumuojasi? Nes man ligonlapis net labai apsimoka. Pas mus tokia superine bonusavimo sistema darbe, kad vistiek pinigeliu gaunu ir plius ligonlapio pingai dar.
Atsakyti
Burokeliai gatavi - vakaras laisvas jau.
Taip ir neissiaiskinau del dekretiniu. Maidenana, kur esi - tu viska zinai cool.gif
Ka veikiat?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 18:58)
Ka veikiat?

pabaigiau senai pradėtą darbą ir einam pasivaikščiot smile.gif

user posted image
Atsakyti
Zuzla - WOW! Super darbelis! wub.gif
Gero vaikstinejimo visiems trims thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 19:26)
Zuzla - WOW! Super darbelis!  wub.gif
Gero vaikstinejimo visiems trims thumbup.gif

ačiū smile.gif dabar lauks draugės.
aha, išėjom ir grįžom, griaudėja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 22, 20:38)
ačiū smile.gif dabar lauks draugės.
aha, išėjom ir grįžom, griaudėja unsure.gif

Fainas. Oi darbelio bus!
Tai ir iki Vilniaus jau lietus su griaustinias nukeliavo. Pas mus ilgai nelijo..
Atsakyti