Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(zuzla @ 2012 08 22, 20:38)
ačiū smile.gif dabar lauks draugės.
aha, išėjom ir grįžom, griaudėja unsure.gif

zuzla, tu turi tikra talenta blink.gif as nemegstu siuvinet ir megzt nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 08 22, 20:14)
zuzla, tu turi tikra talenta  blink.gif 

as nemegstu siuvinet ir megzt nemoku  blush2.gif

ačiū už įvertinimą, bet tai tikrai ne talentas smile.gif viena draugė iškart užsikabliavo, kitos dvi ilgai sakydavo - ne ne, ką tu, nemoku, neįsivaizduoju, kur dėt paskui ir pan., bet kai pradėjo atsirado ir noras, ir vieta siuviniui biggrin.gif taigi, siuvinėjimas prieinamas kiekvienam, kuris gali išsėdėti vienoj vietoj ilgesnį laiką, tiesiog priklauso nuo charakterio.

matyt, tai ne tavo ir moki ką nors kitą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Norėčiau mokėti megzti ax.gif

Dienos klausimas: per kiek laiko nuo duphastono nutraukimo paprastai parsivelka mmm?
Atsakyti
Labas rytelis ax.gif
Maikut - Zuzla teisi, reik pradet. Ir megzt laisvai galima ismokt mirksiukas.gif
Man mmm ir su duph ateidavo..

Vakarykscio darbo rezultatas - 16 puslitriuku burokeliu thumbup.gif

Zuzla - ka tavo cukinijos veikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 08 23, 08:37)
Norėčiau mokėti megzti  ax.gif

Dienos klausimas: per kiek laiko nuo duphastono nutraukimo paprastai parsivelka mmm?

o aš norėčiau mezgimo mašinos ir ja mokėti megzti bigsmile.gif nes virbalais megzti drabužiai man netinka. storina ax.gif kokias siūlais bemegzk bet kokį modelį..

nežinau, niekada nesiejau šių dviejų dalykų. progesteronas, juo labiau sintetinis, juk ne hcg, kad organizmas galvotų, kad nestuke.gif ir laikytų mmm.

labas rytas mirksiukas.gif
važiuoju trumpam į darbą, paskui po pardes, užsuksiu ir medžiagos bei siūlų naujam užsakymui smile.gif
Atsakyti
Pas ax.gif mus siandien svente - susituokem lygiai pries 15 metu ( sakytes, kiek jau daug blink.gif ) Ta proga darysim vestuvinius ziedus( nes as savo senai senai pameciau) ir ciuosim pavakarieniaut dviese i kokia jaukia vietele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 23, 09:33)
Pas ax.gif  mus siandien svente - susituokem lygiai pries 15 metu ( sakytes, kiek jau daug blink.gif ) Ta proga darysim vestuvinius ziedus( nes as savo senai senai pameciau) ir ciuosim pavakarieniaut dviese i kokia jaukia vietele wub.gif

wub.gif sveikinu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 23, 10:43)

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 16:07)
Dirbu tai jau septinti metai ten pat, bet kokia suma bus - neisivaizduoju. Nes mano atlyginimas kas men skirtingas, tai jie mano biuleteninius men kazi irgi itrauks ir isves vidurki ar skaiciuos 12 men atgal nuo mano.paskutinio dirbto men? Ot painiava.

O suma, kuria gaunu uz ligonlapi ten pat sumuojasi? Nes man ligonlapis net labai apsimoka. Pas mus tokia superine bonusavimo sistema darbe, kad vistiek pinigeliu gaunu ir plius ligonlapio pingai dar.

jo, jei išeini 2012 12, tai imamas laikotarpis 2011 11 01-2012 10 31. ir imami visi atlyginimai ir ligos pašalpos. per tą laiką. užtat ir sakau, kad sirgti tuo laikotarpiu labai neapsimoka.
tik va dėl bonusavimo-premijavimo (?) tai nesuprantu g.gif juk premiją įmonė gali duoti tik tada, jei Tu dirbi, o Tu gali vienu metu arba dirbti, arba sirgti. tai jei sergi, tai negauni premijos ir ji Tau neįsiskaičiuoja į būsimas pašalpas. nebent gauni neoficialiai arba ne visą mėnesį sergi. bet trumpai gauti nedarbingumus irgi labai neapsimoka, nes pirmąją savaitę ligos pašalpa tik 40proc.
ir dar. jei turit nedarbingumą, atsargiai su kelionėmis į užsienį - yra rizika, kad SODRA patikrinus gali nemokėti ligos pašalpos ir šiaip gręsia nemalonumai.
jei dar kyla klausimų, klauskit, aš į tai įsigilinus smile.gif

p.s. atitrūkau nuo viso šito planavimo, tik šio skyrelio negaliu liautis skaičius - vis įdomu, kaip Jūs (likimo draugės) begyvenat 4u.gif
Papildyta:
Pas ax.gif  mus siandien svente - susituokem lygiai pries 15 metu ( sakytes, kiek jau daug blink.gif ) Ta proga darysim vestuvinius ziedus( nes as savo senai senai pameciau) ir ciuosim pavakarieniaut dviese i kokia jaukia vietele wub.gif

sveikinu heart.gif mes irgi neseniai atšventėm 9 metus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 23 rugpjūčio 2012 - 09:37
QUOTE(Tino @ 2012 08 23, 11:32)
jo, jei išeini 2012 12, tai imamas laikotarpis 2011 11 01-2012 10 31. ir imami visi atlyginimai ir ligos pašalpos. per tą laiką. užtat ir sakau, kad sirgti tuo laikotarpiu labai neapsimoka.
tik va dėl bonusavimo-premijavimo (?) tai nesuprantu  g.gif  juk premiją įmonė gali duoti tik tada, jei Tu dirbi, o Tu gali vienu metu arba dirbti, arba sirgti. tai jei sergi, tai negauni premijos ir ji Tau neįsiskaičiuoja į būsimas pašalpas. nebent gauni neoficialiai arba ne visą mėnesį sergi. bet trumpai gauti nedarbingumus irgi labai neapsimoka, nes pirmąją savaitę ligos pašalpa tik 40proc.
ir dar. jei turit nedarbingumą, atsargiai su kelionėmis į užsienį - yra rizika, kad SODRA patikrinus gali nemokėti ligos pašalpos ir šiaip gręsia nemalonumai.
jei dar kyla klausimų, klauskit, aš į tai įsigilinus smile.gif

p.s. atitrūkau nuo viso šito planavimo, tik šio skyrelio negaliu liautis skaičius - vis įdomu, kaip Jūs (likimo draugės) begyvenat  4u.gif

Oi, kaip saunu, kad atsakei thumbup.gif Tada man tiksliai neverta i darba grizt. O del bonusavimo - jie patys taip padare, man labai i nauda. Viska oficialiai gaunu.
Tik va dar norejau paklaust - ar visas mano biuletenis bus apmokamas? Nes gydytoja sake man gali iki dekreto ji rasyt, jei yra rizika ( as po IVF) ir jis bus apmokamas. O as skaiciau, kad apmokamos berods 90 d.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 23, 09:15)
Vakarykscio darbo rezultatas - 16 puslitriuku burokeliu thumbup.gif
Liuks thumbup.gif

Pas ax.gif  mus siandien svente - susituokem lygiai pries 15 metu
Sveikinimai user posted image

Dėl mezgimo tai turbūt sunkiausia pradėti rolleyes.gif Šiaip mano svajonė - pačiai megztinį nusimegzti. Nežinau, gal nusivilčiau, gal irgi atrodytų kad storina, bet vis tiek labai noriu, nes parduotuvėj nerandu ko noriu rolleyes.gif

Dėl duphastono klausiu, nes pas mane apskritai kažkoks jovalas, o ne ciklas pasidarė... Na kažkaip ten būna kad su duphu ciklą pareguliuoja, kaip ir su KT mastau.gif Sekmadienį baigiau gerti ir va vis dar nėra mmm. Galvoju kiek čia jų laukt ir kada jau suprast kad nebelaukt, nes nepasirodys (taip yra buvę po dupho) doh.gif p.s. nėštumą griežtai atmetam.
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus, mergaites! 4u.gif ax.gif
Atsakyti