QUOTE(Shira @ 2012 08 22, 16:07)
Dirbu tai jau septinti metai ten pat, bet kokia suma bus - neisivaizduoju. Nes mano atlyginimas kas men skirtingas, tai jie mano biuleteninius men kazi irgi itrauks ir isves vidurki ar skaiciuos 12 men atgal nuo mano.paskutinio dirbto men? Ot painiava.
O suma, kuria gaunu uz ligonlapi ten pat sumuojasi? Nes man ligonlapis net labai apsimoka. Pas mus tokia superine bonusavimo sistema darbe, kad vistiek pinigeliu gaunu ir plius ligonlapio pingai dar.
jo, jei išeini 2012 12, tai imamas laikotarpis 2011 11 01-2012 10 31. ir imami visi atlyginimai ir ligos pašalpos. per tą laiką. užtat ir sakau, kad sirgti tuo laikotarpiu labai neapsimoka.
tik va dėl bonusavimo-premijavimo (?) tai nesuprantu

juk premiją įmonė gali duoti tik tada, jei Tu dirbi, o Tu gali vienu metu arba dirbti, arba sirgti. tai jei sergi, tai negauni premijos ir ji Tau neįsiskaičiuoja į būsimas pašalpas. nebent gauni neoficialiai arba ne visą mėnesį sergi. bet trumpai gauti nedarbingumus irgi labai neapsimoka, nes pirmąją savaitę ligos pašalpa tik 40proc.
ir dar. jei turit nedarbingumą, atsargiai su kelionėmis į užsienį - yra rizika, kad SODRA patikrinus gali nemokėti ligos pašalpos ir šiaip gręsia nemalonumai.
jei dar kyla klausimų, klauskit, aš į tai įsigilinus
p.s. atitrūkau nuo viso šito planavimo, tik šio skyrelio negaliu liautis skaičius - vis įdomu, kaip Jūs (likimo draugės) begyvenat
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 08 23, 09:33)
Pas

mus siandien svente - susituokem lygiai pries 15 metu ( sakytes, kiek jau daug

) Ta proga darysim vestuvinius ziedus( nes as savo senai senai pameciau) ir ciuosim pavakarieniaut dviese i kokia jaukia vietele
sveikinu

mes irgi neseniai atšventėm 9 metus