Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai naujagimiui, kūdikiui

QUOTE(Haba @ 2014 09 25, 20:24)
cia gal is kinietisko puslapio? Kinijoje budama tokius maciau, nes ten mazai kas pampersus naudoja, tai uztat ir palikti tie klynai tokie, kad ant puoduko ar virs kriaukles nieko neatseginejant palaikyt kai reikia  mirksiukas.gif

Jo iš kinietiško smile.gif ieškojau idėjų kažkada ir užmačiau. Bet Lietuvoje tokie neprigytų jaučiu.
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2014 09 26, 07:17)
Jo iš kinietiško smile.gif ieškojau idėjų kažkada ir užmačiau. Bet Lietuvoje tokie neprigytų jaučiu.



Manau, tokie būtų patogūs naudojant daugkartines sauskelnes.


Su merino vilnos apatiniais būkite atsargios, jei kūdikio odelė jautresnė - mums ji ipablogino situaciją su atopiniu dermatitu, taigi, bet kokios vilnos, jei ji liečiasi su oda, teko atsisakyti.


Labiausiai pasiteisino ekomedvilnės rūbeliai, minkštučiai, švelnučiai.


Naujagimiui išties patogiausi šone susegami, kai nereikia vilkti per galvytę (papildomas stresas tiek naujai iškeptai mamai, tiek kūdikiui).


Jei kūdikis atpylinėja nedaug ir auginamas su įprastom vienkartinėm sauskelnėm, per daug drabužėlių neprisipirkite, nes tiesiog nesunešios, atsiras nė karto neužsivilktų ar vos kartą užsivilktų rūbelių. Kūdikiai auga labai greitai, po mėnesio rūbelis jau gali būti mažas - taigi, geriau mažiau, negu per daug. Na, nebent neturite kur dėti pinigėlių ir jums gražu pilna spinta vaiko rūbų smile.gif Ypač retai naudojami bus gražūs, puošnesni, bet ne itin patogūs rūbeliai - tokio rūbelio visiškai pakanka vieno vnt, giminaičių vizitams. smile.gif

Jei kūdikis daug atpylinėja, gali tekti dažniau keisti vrišutinę dalį, arba įsigykite keletą medžiaginių seilinukų.

Naujagimiui norisi viską supirkti naują, bet jau mėnesio -dviejų amžiaus mažyliui nepirkčiau naujų, kai yra toks puslapis kaip MM ir galima tą patį gauti už pusę kainos ar dar pigiau.
Atsakyti