Sveikos. Rekomendavo kreiptis i si skyreli, todel bandau..
jau sestus metus bandau save priskirti kokiai tai ligai, bet vis nepavyksta.. Istorija prasidejo nuo vaikino. Svajoniu vaikino.. Ten ilga istorija, bet esme ta, kad mus skyre atstumas. Atvaziuodavo pas mane kas menesi. Ir su kiekvienu jo atvaziavimu man sukildavo stiprus skausmas skrandzio srityje. Toks jausmas kad ji stipriai spaustu. Pamenu tada labai nusigandau, nesupratau kas darosi. Visa tai uzmirsdavau, nes man svarbiausia budavo buti su juo. Euforija eme virsu. Sekmadieni isvykdavo. Skausmas atslugdavo tik pirmadieni-antradieni. Po menesio vel tas pats. Euforija-skausmas. Ir taip visus metus. O skausmas buvo toks, kad budavo sunku pakilti is lovos, kartais net pykindavo, negaledavau ilgai stoveti.
Artejo rugsejis, zinojau, kad kraustysiuos pas ji. Persikrausciau ir..vel tas skausmas. Tik sikart nuolatinis. Ir taip jau 6 metai (esame jau susituoke seniai). Perejau n gydytoju skirtinguose miestuose. Rijau ta zarna, rijau kruvas vaistu, ir xanax buvo paskirtas ir Lexotanil..nulis pokyciu. Psichiatre liepe paskaityti knygele apie nerima.

paskaiciau.. dabar moraliskai ruosiuos vel atnaujinti zygius kitoj poliklinikoje, bet nieko nebesitikiu. Kartais apima tokia neviltis, kad nezinau kas man, kad skauda be proto (buna paumejimai stipresni). Kartais norisi tiesiog viska uzbaigti. Nebesvajoju apie tai, kad skausmas kaip atejo netiketai, taip ir iseis.. blogiausia tai, kad nieko panasaus nerandu..gydytojai tik guzcioja peciais (neurologai)..o paprasti seimos gydytojai aisku viska nuraso blogai mitybai ir t.t. Na netikiu, kad as viena tokia..ir irodiju visiem gydytojam, kad skrandzio skausmas uzvalgius kazka negero ir tas nuolatinis mano skausmas yra du skirtingi dalykai..bet jie tik ziuri i mane kaip i marsiete ir vel viskas baigiasi visokiais raniberlais..
beje, su vyru sugyvenam nenoriu rasyti tobulai

jis mano dalis, be jo negaliu..todel tas skausmas prasidejo labiau is susijaudinimo kiek suprantu. Bet kodel jis nepraeina..juk viskas pasikeite, as jam galiu viska patiketi..nejau as tokia silpna, kad grizciau i savo vezias.. ka dar as galiu padaryti