Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

o šita?
http://www.reserved....n/coats/S5593_2
bandau lavint akį smile.gif

nors jaučiu pas visas skirtingai matos, priklausomai nuo kompo
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 08 23, 17:45)

dešinėje - ketvirta spalva ax.gif

Man si spalva pavasarine atrodo g.gif

QUOTE(Teka @ 2012 08 24, 09:11)

nors jaučiu pas visas skirtingai matos, priklausomai nuo kompo

Labai priklauso, pas mane 2 skirtinguose kompuose skirtingas vaizdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 24, 10:18)
Man si spalva pavasarine atrodo g.gif
Labai priklauso, pas mane 2 skirtinguose kompuose skirtingas vaizdas doh.gif

doh.gif š... biggrin.gif
Atsakyti
O čia labiau į šaltumą spalvos? http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/88707_R...pdp_fs418$
http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/88707_B...pdp_fs418$
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 24, 11:09)

mano akims, taip
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 24, 07:24)
o šita spalva, kaip sijono, šilta ar šalta?

Mano ekrane šalta, labai ryški, IMHO tik donstop biggrin.gif , t.y. clear winter.
Aš tokias mėlynas vadinu ultramarininė, ji gali būt pavasarininė, nu dar rudeninė... bet vat vasarinės tokios neteko dar sutikt biggrin.gif . Primenu visos spalvos būna visiems tipams išskyrus oranžinę, ji šaltiems tipams netinka jokioje formoje.
va spalvų ratukas
QUOTE(Teka @ 2012 08 24, 10:11)

Šita tinkama biggrin.gif , pavadinčiau navy, gal kitoms vasarėlėms ir spalva kiek itensyvoka, bet mums kietuolėms tinka cool.gif .
Teka jai labai sunku su spalvytėmis siūlau basic tamsiąją rinktis juoda (tik nenuvirskit senbuvės kad tai siūlau biggrin.gif ). Prie veido vis tiek nedėsit, esat kriaušė, tai kažką iš šviesesnių ar taip ar taip teks rinktis. Derinukų galėsit nemažai išbandyt... batus tikriausiai irgi turit juodus? kurie IMHO kriaušėms gerai žiūrisi kai sutampa su pėdkelnių, kelnių ir sijono spalva... Tik renkantis juodą neimkit žvilgių (ale lateksinių) ar barchatinių paviršių, orientuokitės į verstos odos juodą. Jinai būna pažymėta kaip soft black arba charcoal black, arba tiesiog charkoal... na arba kita kalba anglies, anglies grafito... pilnai gali būti ir tiesiog juoda parašyta. Va tokia tarkim:
user posted image
Paskui gal įtrauksit, o gal ir iš pradžių rasit ką iš kitų tamsių spalvų, tada galima bus galvot kažką konkrečiau. Tik va deriniai su jomis įmanomi tik jai vieną spalvą keičiame į kitą, tai jau švarkelis rudas ar mėlynas gali ir nebetikt prie juodų kelnių... nors kartais labai nieko susišaukia tos spalvytės, jai kokia į tarpa spalvytė. Bet dabar manau geriausias variantas visgi juoda... kad galima būtų visas kitas spalvytes išmėgint. Aš pati asmeniškai dar iš juodos neišlipau blush2.gif .
Ruda irgi turėtų būti pažymėta kaip anglies ruda:
user posted image
na mėlyna jau minėjau...
Kostiumėlių spalvas galit pasižiūrėt pas kokius politikus... tarkim Nikocolas Sarkozy... veik niekada nebūna su visai juodu kostiumu (IMHO anas cool summarius, kaip ir jo antra pusė biggrin.gif )
Karla Bruni (kažkaip mėgsta vasaros įvaizdį, gal ir nėra tokia, reiktų geriau išsinagrinėt aišku):
user posted imageuser posted image



Atsakyti
nenoriu juodos, gal kad man ji pabodus smile.gif bet vakar pvz matavaus kostiumėlius tamsiai pilkus, jie praktiškai juodi.

o dar visgi sugalvojau, kad kol kas man taip verkiant tų kostiumėlių nereikia, tai pradžiai gal geriau aš darysiuos laisvalaikio kapsulę (nepastovumas mano bruožas, aga biggrin.gif )
tai va.

bytte, iš šitų nuotraukų man gražiausiai pilka antroj iš kairės ir paskutinėj iš dešinės.
bet aš labai norėčiau apačios taupe arba dark taupe (dark atrodo neįeina vsarom) arba tamsiai mėlynos, vakar mačiau nemažai kelnių, tik vat sakau abejoju ar jos tinka vasaroms, ar ne per šiltos ir pan smile.gif
tai jei pirkčiau tamsiai mėlynas kelnes/sijoną/suknelę, norėčiau dar gal kokios pelenų rožinės ar kitos tokios šviesios purvinos rausvos, jei manęs aišku ji nenublankins, o jau aksesuarams reiktų ryškesnių vyšnių/blue navy ir pan. megztuko kokio vyšninio pv, o gal tos vadinamos jūros žalios...nors ši ar tiktų prie tamsiai mėlynos? g.gif

batus turiu vienus juodus be kulno, kitus tokios nenusakomos spalvos, nei rusvi, nei pilkšvi, nei rausvi doh.gif gal labiau rusvi... jie su kalbais, aukšti. bet nežinau, ar verta ten prie jų ką derint
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 08 23, 18:45)
Įšoksiu mažumą. Senokai skaitau, tik nerašiau  4u.gif
save priskiriu žiemai, tiesa, 'deep', bet mėlynos tikrai nemėgstu, ir manau - netinka. nebent vasarį, kai nublunku, ir tik labai intensyvi ir šilta spalva ax.gif klystu?

dešinėje - ketvirta spalva ax.gif

Man tai jūs visai ne deep, labai šaltas tipas, sakyčiau cool, bent toje foto. Dešinėja ketvirtą spalvą aš matau royal blue, kaip ir visoms žiemoms priklauso tokia tikt... na gal mano monitorius kiek šaltina vaizdą, pasitikslinkit ax.gif
Papildyta:
deep winter atstovė Demi su tokia mėlyna, ir visai ne balta, labai net įdegus tokia.
Atsakyti
generalinis valymas spintoj nuo pat ryto cool.gif jau pririnkau du milziniskus maisus nereikalingu rubu, vesiu i caritas. gal jau siemet mano spintoj bus tik mylimi, tinkantys ir nesiojami rubai wub.gif tik vat sukneles nekyla ranka ismest, turiu koki 30 ir zinau kad bent puses ju tikrai nenesiosiu :/

ka daryt? kaip nutraukti emocinius rysius su drabuziais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 27, 14:04)
ka daryt? kaip nutraukti emocinius rysius su drabuziais? biggrin.gif


Sudėkite į maišą, paslėpkite pusei metų ir nelieskite, praėjus terminui išveškite/išmeskite/atiduokite.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti