Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Leskauskas

Aš du pirmus nėštumus bei gimdymus lankiausi pas jį. Jūs neįsivaizduojat, kaip aš gailiuosi tokiu savo pasirinkimu doh.gif Jo stiliukas yra visada skatinti,nes nėr ko čia laukt. Po antro gimdymo pareiškė,kad per mažai pinigų jam.Negana to,kad per jo skatinamuosius ir užgriuvimą ant mano pilvo,vaikas per greit išeidinėjo ir lūžo raktikaulis.
Pastoviai dejuoja,kad visur jam mažai pinigų,kad viskas blogai doh.gif
Iš vis jis toks visiškai netobulėjantis, toks vaizdas,kad nei akušerijoj nei ginekologijoj toliau nepažengęs, kiek gavęs iš elementarių medicinos mokslų ax.gif Vaginalinio echo nemokėjo daryt. Su echo aparatu tesugeba tik kelis matmenis leliuko pamatuot. Na,nežinau, jam dar tobulėt ir tobulėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 19 gegužės 2013 - 11:54
Pas Leskauska gimdziau pries 5 metus.Buvau susitarusi. Siuo gydytoju esu patenkinta. Pasirode labai plepus, gimdymo metu buvo rupestingas. Sakau gimdymo, nes atvaziavau gimdyti, taciau skatinamieji neveike tai dare cezari.
Dabar laukiuosi ir sausi vel sutareme su siuo gydytoju del cezario.

Papildyta:
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 09 27, 12:10)
Keista, as pas si gydytoja lankiausi ir Rytu klinikoje, ir 2 ligoninej (pats pasiule, kad man maziau apsilankymai kainuotu), nusiskundimu neturejau nei karto del jo... O kai man iskilo didesniu problemu, jis paprase skyriaus vedejo mane apziureti, pats dalyvavo apziuroje ir pinigu neprase.  thumbup.gif Kai gulejau ligonineje, net ne jo palatoje, jis ateidavo pasiteirauti, kaip jauciuosi... Labai rupestingas ir as pas ji noreciau gimdyti, bet deja, persikrausciau i Vilniu... verysad.gif  Beje, o kiek kainuoja dabar gimdymas pas ji susitarus?  g.gif  blush2.gif


Kai tariausi su juo del gimdymo pries 5 metus, sutareme 600 lt. Nors ir buvo neplanuotas cezaris, taciau mokejom ka buvome sutare. Norejome pinigus paduoti is anksto, tik atvaziave, bet jis atsisake. As pastebejau, kad sis gydytojas pinigus labai megsta, bet kai konkreciai bandai susitarti del kainos, tai jam apie tai nemalonu kalbeti.
Dabar darys cezari sausio menesi ir jo kaina ta pati - 600 lt.
Klausiau kiek reiketu duoti akuserei, tai jis atsove, kad akusere cia ne prie ko ir nieko jei nereikia, nes visa darba atlieka gydytojas. Gal ir taip, kas liecia cezari, nzn kiek ta akusere ten prisideda.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 19, 11:53)
Jo stiliukas yra visada skatinti,nes nėr ko čia laukt.
Negana to,kad per jo skatinamuosius ir užgriuvimą ant mano pilvo,vaikas per greit išeidinėjo ir lūžo raktikaulis.

paskaičiau šitą postą ir man susidėjo trūkstami taškai ant i... vis po gimdymo galvojau, kad šiaip jau būtų buvęs tobulas jei ne keli niuansai. Kapstaisi kapstaisi toje praeityje ir padarai išvadas atitinkamas. Nors šiaip aš nepriekabi medikų darbui ir čia palikau teigiamą atsiliepimą anksčiau, bet dabar laukiantis antrojo dar aiškiau norisi suvokti savo pirmąjį gimdymą ir ką padaryt kad antrasis gimdymas būtų dar geresnė patirtis.

Tai apšviesiu visas kas čia man paaiškėjo. Mano sėkmė buvo ta, kad pagal mm dieną buvo tik 37,3 sav, tai atvažiavus su 4 cm mane pasiuntė į gimdyklą, bet neskatino ir nenuleido vandenų tik dėl to, kad tikėjosi o gal dar veikla sustos. Bet ratus suko ir vis garsiai su savim diskutavo, kad būtų ne 37 tai nuleistų vandenis ir būtų "viskas daug greičiau"- lyg man rūpėtų būt gimdymo čempione (pagimdžiau per 5 val nuo patekimo į gimdyklą ir be tų intervencijų). Bet deja kai jau atėjo laikas stumt, tai iki tol buvęs sklandus gimdymas staiga pasidarė ne toks sklandus, po pirmų trijų stūmimų daktaras užgulė pilvą, manau dėl to ir pakarpė mane verysad.gif Antrą kart nebenoriu pas jį patekt.
Atsakyti