Pas Leskauska gimdziau pries 5 metus.Buvau susitarusi. Siuo gydytoju esu patenkinta. Pasirode labai plepus, gimdymo metu buvo rupestingas. Sakau gimdymo, nes atvaziavau gimdyti, taciau skatinamieji neveike tai dare cezari.
Dabar laukiuosi ir sausi vel sutareme su siuo gydytoju del cezario.
Papildyta:
QUOTE(tiesiogmergiote @ 2008 09 27, 12:10)
Keista, as pas si gydytoja lankiausi ir Rytu klinikoje, ir 2 ligoninej (pats pasiule, kad man maziau apsilankymai kainuotu), nusiskundimu neturejau nei karto del jo... O kai man iskilo didesniu problemu, jis paprase skyriaus vedejo mane apziureti, pats dalyvavo apziuroje ir pinigu neprase.

Kai gulejau ligonineje, net ne jo palatoje, jis ateidavo pasiteirauti, kaip jauciuosi... Labai rupestingas ir as pas ji noreciau gimdyti, bet deja, persikrausciau i Vilniu...

Beje, o kiek kainuoja dabar gimdymas pas ji susitarus?
Kai tariausi su juo del gimdymo pries 5 metus, sutareme 600 lt. Nors ir buvo neplanuotas cezaris, taciau mokejom ka buvome sutare. Norejome pinigus paduoti is anksto, tik atvaziave, bet jis atsisake. As pastebejau, kad sis gydytojas pinigus labai megsta, bet kai konkreciai bandai susitarti del kainos, tai jam apie tai nemalonu kalbeti.
Dabar darys cezari sausio menesi ir jo kaina ta pati - 600 lt.
Klausiau kiek reiketu duoti akuserei, tai jis atsove, kad akusere cia ne prie ko ir nieko jei nereikia, nes visa darba atlieka gydytojas. Gal ir taip, kas liecia cezari, nzn kiek ta akusere ten prisideda.