Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

O maniškis vienu tarpu pavydėjo 4u.gif blush2.gif , nors stengiausi iš paskutiniųjų tačiau paprasčiausiai: paskaitos, parduotuvės, valgio darymas, mažiukė "suvalgydavo" visą mano likusį laiką. Tai maniškis spėkit blink.gif , pareinu nusikalusi iš univero: jam valgyt paruošt skalbinius išdžiaustyt, jam rūbus išlygint blink.gif mažiukę sutvarkyt, ir dar replikos kad apsileidau, kad taip dažnai nesitvarkau kaip anksčiau blink.gif pasiutau juodai. Nu ***** ant žmogaus negalima tiek varyt. Aš nusikalusi gryžtu: taip suprantu: jis dirba, bet tada jam buvo išeiginė diena. Ir iš vis jis mažiukę žiūritik kai jam laisvos dienos ir tai vos gryžtu iš paskaitų ir mažiukė jau tik mamos.... Atskaičiau moralus, Kad tegul kai laisvos dienos pats pasigamina valgyti, tegul pats išsilygina rūbus.... Taip ir buvo 1 savaitę Dabar rūbus vėl lyginu aš. O šiaip nustebina: gryžtu: valgyt padaręs, indus po mažiukės suplovęs blush2.gif fantastika. Ir dabar dėmesio abiems užtenka blush2.gif , mat jau ir aš laisvesnė: nereikia per galvą verstis. wub.gif

P.S Dabar praėjo ta stadija. Viskas vėl jam tinka. O gal paprasčiausiai aš dar porą rankų įsigijau- mat pradėjau suspėti viską. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 28 rugsėjo 2007 - 13:24
Mano vyruidemesio po gimdymo tikrai uztenka,stengiuosi vienodai,tiek vyrui,tiek leliukui skirti
Atsakyti
sveikos.pritariu,kad demesio reikia skirti ne tik vaikuciui,bet ir vyrui.juk kai atsirandab vaikutis,mes vistiek norim vyro demesio,taip ir su vyrais yra.na musu seimoj pavydo ner,as stengiuos skirti demesio abiem,juk myliu juos abu wub.gif
Atsakyti
Na manau priklauso nuo vyro, pavydus jis ar ne. Aš pvz po gimdymo, dėmesį skyriau tik savo kūdikiui ax.gif net mama pradėjo sakyti, kad tik vaiką apsikabinus sėdžiu, o vyrui - nieko g.gif Na bet mano vyras mane suprato ir nekėlė jokių pavydo scenų. Jis mato, kaip aš rūpinuosi vaiku ir taip pat mato, kiek vaikutis daug reikalauja dėmesio. tad jis ne tik, kad nepavydi, bet dar ir man padeda, stengiasi pabūti kartu. Aš manau, kad vyras kaip tik turėtų moteriai daugiau laiko ir dėmesio skirti, o ne pats dėmesio reikalauti schmoll.gif na kai kūdikis paauga, tuomet nieko nesakau, bet pradžioje, kol moteris adaptuojasi, jai reikia padėti. Juk ji ir naktimis keliasi, ir maitina ir galų gale - gimdė. Juk tai didelis perversmas jos gyvenime. Ar ne pr sunku būtų dar ir apie vyrą lakstyti? Protingas vyras niekada nepavydėtų, o stegtųsi moteriai padėti, tad ir dėmesio tuo pačiu gautu biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras labai supratingas,abu daug demesio skiriam mazylei,jokiu pavydu nera thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat nemanau kad visą dėmesį reikia skirti vaikeliui, jokiu būdu reikia nepamiršti ir vyro 4u.gif
Atsakyti
Tema šiek tiek nuvertinanti vyrus kaip protingas ir atsakingas būtybes biggrin.gif Na, kad mano pirmasis vaikas pavydi antrajam, tai taip, bet ir tai proto ribose, bet jeigu dar ir vyras pavydėtų, tai turbūt neatlaikyčiau g.gif Mano vyras, ačiū Dievui, ne pavydi, bet stengiasi padėti ir, manau, brangina akimirkas, kurias praleidžiame kartu vieni, o jų deja vis mažėja, natūraliai smile.gif
Atsakyti
manasis visiskai nepavydi.manau,kad tik tikras asilas galetu pavydeti zmonos ar drauges demesio savo paties vaikui.moters meile vyrui ir vaikui yra du visiskai skirtingi ir nepalyginami dalykai.o tie,kurie pavydi,greiciausiai giliai sirdyse patys yra tik mazi vaikai,kuriems dar reikia mamos sijono. smile.gif
Atsakyti
o maniskis speju kad pavydi, nes kartais uzmeta kalbedamas, kad va va tu viska maziukui darai o man net laiko neskiri:D
Atsakyti
nebuvo jokiu problemu blush2.gif abu kartu sugebam padalinti demesi tiek mazajam tiek antrajai pusei... thumbup.gif
pradzioj gal daugiau demesio skyriau mazauliukui, bet praejus keletui dienel kai apsilom kojytes namukuose viskas susitvarke biggrin.gif
Atsakyti
Nea schmoll.gif Mano vyras nepavydi manęs, jis ir pats daug dėmesio skiria mažei wub.gif

man atrodo, kad pavydėt gali tik vyras, nesubrendęs tėvystei g.gif
Atsakyti
manau kad pakanka demesio abiem nors daugiau skiriu vaikui biggrin.gif
Atsakyti