Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

normalu,kad vaikui demesio daugiau skyriame,vyrams nere ko pykti
Atsakyti
Kartais pasako "tu mane visai apleidai" bet labiau su jumoru, o ne su nuoskauda ax.gif Labai jau jis supratingas, mano vienintelis wub.gif
Atsakyti
maniskis irgi kartais pasiguodzia kad ji pamirsau ax.gif
Atsakyti
tikrai nemate ko pavydeti, o vaiku rupinomes vienodai, o ir sau laiko mums pakako 4u.gif
Atsakyti
Siaip visiskai nepavydejo, nes pakankamai demesio skyriau ir vyrui ax.gif jis man uz tai "atsidekodamas" laaaabai daug padejo. Gal daugelis mamyciu ir nesutiks su manim, bet mano galva, jei nori islaikyti gerus santykius su vyru, jo pamirsti nevalia tongue.gif vaikas uzaugs, isskleis sparnus ir isskris is lizdelio, o su vyru gyvent toliau mirksiukas.gif taigi, jei po to dar bus ka kartu su vyru veikti ir apie ka pakalbeti, manau, viskas buvo daryta tinkamai thumbup.gif dziaugiuosi, kad ir dabar vienas i kita galim ziureti su didelia aistra ir nesam vienas kitam nuobodus ir nidomus tongue.gif
Atsakyti
mano vyras buvo salia per visa gimdyma,neatsitrauke nei minutei.tuoj pat kai nukirpo pats virkstele,labai graziai padekojo,kad jam pagimdziau suneli wub.gif wub.gif bet po gimdymo sake ,kad vaiku gana,nes nenori,kad as mirciau ax.gif ir dabar dar vis kartoja,kad kiekvienai moteriai reikia pastatyt paminkla uz toki darba... ax.gif
Atsakyti
Na gal nepavydi g.gif bent jau taip manau lotuliukas.gif
Atsakyti
mes irgi gimdem kartu, labai dziaugiuoi tuo wub.gif Vyras sake kad nera tas gimdymas toks jau baisus dalykas kaip daugelis vyru sako ....jis net pats aplink vaiksciojo visa gimdyma, jam net idomu buvo kas ten kaip hihihi.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau su vyru smile.gif
Jis visa laika buvo salia ir stengesi man padeti. Lakste aplink susirupines, is kailio neresi, nugara masazavo..
Kai gimdymas ejo i pabaiga, tai as ji visikai pamirsau (apskritai praradau laiko nuovoka), tik stumimo momentu ji pamaciau salia saves, laikanti mano ranka ir visa tooooooooooooki tirpstanti is susijaudinimo, besisypsanti, laiminga ir palaikanti ir ziurinti i ateinanti turta smile.gif
Tik pagimdzius maciau jo dideles laimingas akis ir sypsena nuo ausu iki ausu.. smile.gif
Veliau su meile laike ant ranku kol as placenta istumiau.
Atsakyti
jis supranta,kad dabar didesnis demesys leliukui,bet be demesio ir nelieka
Atsakyti
Kaip jautėsi sunku pasakyti. Žmogui į dūšią neilįsi... O žodžiais maniškis nesišvaisto. Šia tema nei su manimi, nei su kitais nelinkęs kalbėti. schmoll.gif
Man labiausia įstrigo, kad po operacijos, kol mane "tvarkė", vyro paklausė, ar pasiliks vaikelį ar vežt į naujagimių skyrių. MB be jokių kalbų pasiėmė mūsų mažylį, abu su sūnumi nukeliavo į palatą ir ten manęs laukė gal kokią valandą. Tai kai paklausiau su nerimu, ką judu veikėte (turėdama omeny, ar nebuvo baisu, kaip susitvarkė ir pan.), jis kuo ramiausia atsakė: "...kalbėjomės..." wub.gif
Tiek gimdymo metu, tiek po jo elgesi kaip nuostabus, geras tėtis ir vyras. Nors labai jaudinosi, bet stengėsi to neparodyti. Buvo stiprus už mus abu.
Labai mumis abejais rūpinosi. Ypatingai daug padėjo po operacijos, kai pati pasikelti iš lovos negalėjau. Praktiškai pats vienas su leliuku tvarkėsi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 24 vasario 2008 - 16:05
Tikrai nepavydi thumbup.gif Gi ne paauglys, supranta, kiek reikia laiko, jėgų ir kantrybės auginant 2.gif
Atsakyti