Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

Kai pirmo susilaukem, tai truputi pavydedavo, nes mazius diena praktiskai tik ant ranku uzmigdavo unsure.gif . Jauni tada dar buvom wub.gif
Atsakyti
Tai as pavydziu savo mazytei tetuko demesio biggrin.gif
Atsakyti
Smagu, kad jums visoms taip padejo vyrai. maniskis tai tipo toks jautruolis, kad visais kritiniais atvejais lakste is gimdymo palatos. Pvz. man duria i ranka - isbega, daro epidura - isbega, ka jau bekalbet apie pati gimdyma. O taip norejosi, kad matytu, ka as iskenciu ir suprastu to kaina...Atseit saugojo save...
Atsakyti
Nors pati nerodziau didelio noro, kad MB dalyvautu gimdyme, taciau galiausiai nusileidau jo norui buti salia (ko gero ir pati slapcia dziaugiausi jo tokiu sprendimu). Atvaziavome mes nakti su dvieju centimetru atsidarymu, nuvede mus i palata ir "pradziugino", kad be vidurdienio nesitiketume isvysti mazosios. Man tada taip vyro pagailo, dar akusere siule vaziuoti namo pamiegoti, o ji paskambinsianti kai veiksmas prasides, bet pasiulymas buvo kategoriskai atmestas. Isitaise jis gimdykloje salia lovos ant kietos taburetes ir ima snausti. O man taip jo gaila, kad vos neapsizliumbiu - keliuosi is lovos, nes gulint saremiai kur kas skausmingesni ir liepiu jam atsigulti ir pasnausti. Na o prasidejus gimdymui, tai isvis brangusis nezinoju kur dingti ir ka daryti taip norejo kazkuo padeti, bet negalejo unsure.gif. O kai uzejus stangoms ir akuseres pasiulymu treniravausi stumti atsistojus jis stovejo gimdymo stalo galvugalyje, o po keliu tokiu "treniruociu" man net nespejus uzsokti ant stalo pasirode dukrytes galvute, jis visiskai apsalo isvydes toki vaizda. Kai viska sutvarke ir mus perkele i palata, vyras pasake, nepyk bet kita karta turbut nenoresiu dalyvauti gimdyme. Suprantu, tuo momentu jam turejo buti sokas (gal ir mums pacioms butu, tik to mes paprasciausiai pacios negalime stebeti - turime kitokiu reikalu mirksiukas.gif ), bet dabar, praejus kiek laiko, ima kalbeti, kad kito vaikelio gimime irgi nores dalyvauti.
Atsakyti
Su vyrų ir aš gimdžiau savo du vaikučius ir ačiū jam už tai,kad buvo šalia ir padėjo. Abu kartus buvau prirakinta prie lašalinės.smile.gif Tai vežiojo paskui mane tai į tualetą tai prie kriauklės nes pykino,o per sąrėmius trepsėdavau tai ir tas kartu.Sako naujo šokio žingsniukai ax.gif,o kur dar tas nugaros trinimas.O pats gimdymas tai sakė visai juokas viens du trys ir vaikas.Kai daktarė pasakė,kad dar namukas išlys,tai dar ir namuko puolė žiūrėti.Turbūt namukas buvo prastas...Nes jau antro vaiko namuko nėjo žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis tai pergyveno labai. Akusere juokesi, kad pastoviai laksto i tualeta. Po gimdymo visas buvo net pajuodes, bet man nuo to ne lengviau. O turint omeny, kad gimdymas buvo lengvas,tai kaip butu buve, jei butu komplikacijos. Ir tada jo nebutu salia? Na, bet gal ir gerai. Jam tai nepakeliama matyt, bet labiausiai pykstu del jo pogimdyvines depresijos, kai viskuo nepatenkintas ir jokios paramos ir palaikymo...
Atsakyti
Mano vyras palydejo mane i gimdykla, palaike uz rankos, o kai prasidejo jau pats gimdymas, paprasiau kad iseitu ir palauktu uz duru , kai gime meziuke, atejo ja paimt ant ranku. Visos turim savo nuomone ir as ja gerbiu. as asmeniskai galvoju, kad gimdymas yra galima taip sakyt-"darbas", reikia klausyt ka sako daktaras, kvepuot, stumt ir t.t. ,kad nieko grazaus ten nesimato, kad vyrai niekada nesupras nei ka tai resikia, nei kaip skauda, nes jie niekad negimdys, todel nera reikalo jiems viso to ir matyt... as labai patenkinta kad mes taip buvom susitare, vyras jautesi gerai, uzjaute mane ir labai padejo su maziuke tvarkytis.Antrakart darytume taip pat.
Atsakyti
Turbūt nea, nes gali daugiau laiko skirti savo užsiėmimas vacation4.gif
Atsakyti
Tikrai nepavydi, nes jis ir vaikas 2 skirtingi zmogeliai, tai ir demesys kitoks.
Atsakyti
mano vyras tikrai nepavyduliauja o supranta, kad mažiukui reikia daugiau dėmesio
Atsakyti
mano vyras manim dar labiau rūpinasi ir mažiuku irgi wub.gif
ruošia man romantiškas vakarienes, super išpuošė kambarį mums grįžtant - na žodžiu labai mielas smile.gif
o kai kalbam apie meilę leliukui ir viens kitam abu vienbalsiai sutariam, kad tai labai skirtingos meilės ir jų negalima lyginti mirksiukas.gif
Man MB dažnai sako, kaip gerai, kad mes taip viens kitą mylim ir dabar turim lelių...
Atsakyti
hmm... sunku net patiket,kad dar gali ir taip but biggrin.gif vyras -pavydi Mazyliui! Niu butu nepakenciama...
Nea musu Tetis-nepavydi smile.gif
Atsakyti