taip,as vaiko norejau ir labai dziaugiuos ji turedama.o jis,pasirodo,kai pastojau suprato,kad dar vaikam nepasiruoses.bet dabar giriasi koki grazuoli turi.tik pamirsta pridurt,kad per 1.5 men gal tik du kartus ant ranku ji laike.skirciausi,bet kad jis neiseina...

QUOTE(puuupi @ 2008 08 06, 19:53)
taip,as vaiko norejau ir labai dziaugiuos ji turedama.o jis,pasirodo,kai pastojau suprato,kad dar vaikam nepasiruoses.bet dabar giriasi koki grazuoli turi.tik pamirsta pridurt,kad per 1.5 men gal tik du kartus ant ranku ji laike.skirciausi,bet kad jis neiseina... 

oho kaip negerai kad vyras taip vaiku nelabai rupinasi

mano tai ojojoj kaip suneli dievina, kitiem net bijo i rankas paduot atseit nemoka gerai laikyt,

oi nea pavydo nera, abu mylim savo pupa begalo....uztenka demesio ir vienas kitam...svarbu nepamirsti vyro

QUOTE(pukuotukas @ 2008 08 14, 15:45)
oi nea pavydo nera, abu mylim savo pupa begalo....uztenka demesio ir vienas kitam...svarbu nepamirsti vyro 

Auksiniai zodziai,o tai vyras gali pamirsti zmona ir vaika.

Papildyta:
QUOTE(SSSema @ 2008 08 09, 00:07)
oho kaip negerai kad vyras taip vaiku nelabai rupinasi
mano tai ojojoj kaip suneli dievina, kitiem net bijo i rankas paduot atseit nemoka gerai laikyt,
sakyciau kad man maziau demesio skiria nei vaikui nors tikrai del to nesiskundziu juk musu sunelis pats svarbiausias

Jums tikrai daug labiau pasiseke nei puuupi,jos vyras ant ranku vaikeli tik pora kartu laike,o jusiskis kitiems neduoda nei karto palaikyt.
pirma menesi nepavydejo, bet paskui pradejau jaust kad truksta jam demesio, ir pats sake, suprantu kad demesio gausiu maziau, kad musu mazajam jo reikia daugiau, bet visitiek nieko negaliu padaryt, noriu demesio daugiau
bet kazkaip kai isivaziavom su lelium i rutina, tai santykiai vel labai pasitaise ir nebeliko jokiu pavydu

Maniskis suauge svyras, tai koks gali buti pavydas
Duociau galvon gerai
Teko ligoninel girdet vyra sakant " ... jis dar maziukas(tipo lelius), nesupranta nieko, o man tu labiau reikalinga"

uztenka laiko ir vyrui ir vaikams ir namu ruosai

Manau, kad nepavydi, nes sugebu pasirupint visais vienodai. Svarbu, kad vaikas netaptu 100 % karalium seimoje.
o pas mus tai kazkaip atvirksciai gavosi
teko kiek paguleti po cezario, tai tetis nuo pirmu akimirku rupinosi dukryte. gal kokia ketvirta diena jau as pradejau pavyduliauti
, nors jis tikrai rupinosi abiem, bet uzpludo toks jausmas ir ka dabar...

teko kiek paguleti po cezario, tai tetis nuo pirmu akimirku rupinosi dukryte. gal kokia ketvirta diena jau as pradejau pavyduliauti

nepavydi ir nesuprantu, kaip gali buti kitaip
jei vyras tikrai myli savo vaikuti, supras, kad dabar mazyliui skiriamas turi buti didziausias demesys

Myliu abu vienodai, tai ir demesi taip pat dalinu

Maniskis tokio tipo Zmogus kuris niekuo nesislyksti ir nei kraujas nei dar kas jam nebaisu. O gimdyme butu dalyvaves net jei buciau neleidus
stebejo viska ir gimdymas jam paliko didiuli ispudi, ypac tas momentas kai pasirode vaiko virsugalvis ir kai teko nukirpti virkstele. Dabar visiems vyrams rekuomenduoja butinai dalyvauti gimdyme
O musus santykiai nepasikeite, gal tik tapom dar labiau artimesni
Tiesa iskart po gimdymo kol laukem kad mane perveZtu i palata, jis isluo tiesiog ant gimdymo lovos ir dar dvi paras jautes pavarges, kai as jau kita diena buvau pilna energijos
O juk visas gimdymas uZtruko tik 5 val, sakau tai kas butu jei butum praleides ligoninei keliolika valandu ?