mano vyras dalyvavo gimdyme, niekas po jo nepasikeite, nors as labai jaudinausi, kad gal jam bus koks sokas ar siaip as nepatraukli, neseksuali... bet jis ir ziurejo kaip galvyte lindo, ir liete ja ir jau po savaites man sake komplimentus del suapvalejusios figuros ir dege noru mylu mylu
o visiems draugams pasakojo kaip nuostabu yra matyti gimstant savo sunu ir visiems rekomendavo nepraleisti tokios galimybes (taip isejo, kad 4 jo draugai netrukus irgi susilauks leliuku)

mano brangusis irgi dalyvavo gimdyme. nors kai pastojau galvojau kad jam nebus ka veikt gimdykloj, paskui pati prasiau kad kartu butu 
gimdymas labai sunkus buvo. su skatinamaisiais gimdziau, tiek prasikankinau. net vyrui pradejo galva skaudet matant mane taip kankinantis. vargsas bego vos ne kas 10min parukyt. tai dvi dienas negalejo atsigauti vargselis, galva skaudejo.
bet poto visiems gyresi kaip mes gimdem
o santykiai tokie pat kaip ir anksciau.

gimdymas labai sunkus buvo. su skatinamaisiais gimdziau, tiek prasikankinau. net vyrui pradejo galva skaudet matant mane taip kankinantis. vargsas bego vos ne kas 10min parukyt. tai dvi dienas negalejo atsigauti vargselis, galva skaudejo.
bet poto visiems gyresi kaip mes gimdem

o santykiai tokie pat kaip ir anksciau.
stengiuosi demesi padalint,kad niekas nuskriaustas nebutu,o ir siaip kai buname visi 3,tai demesio visiem uztenka,bendra veikla susimastom

mes dar nesilaukiam, o maniskis jau pavyduliauja, tiesa pasakius cia kitoks pavyduliavimas - pavydi, kad KAI TURESIM, myles vaikai mane labiau, nes visada labiau myli mama....

QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 16:09)
bet juk puuupi vyras teisus - ji norėjo vaiko, tegul ir prižiūri 
pavydas galimas tik tada kai moteris nustoja kreipti dėmesį į vyrą ir ima rėžti kalbas a la 'vyras palauks, vaiku reikia pasirūpint'. žinau net keletą šeimų, kur nelaukė. ir gerai padarė, nes jei jau kuri šeimą, reikia rūpintis visais jos nariai, todėl tų vyrų nieks ir nesmerkė.

pavydas galimas tik tada kai moteris nustoja kreipti dėmesį į vyrą ir ima rėžti kalbas a la 'vyras palauks, vaiku reikia pasirūpint'. žinau net keletą šeimų, kur nelaukė. ir gerai padarė, nes jei jau kuri šeimą, reikia rūpintis visais jos nariai, todėl tų vyrų nieks ir nesmerkė.
o ji savo vyra isprievartavo gal?
absurdas. ka reiskia rupintis? valgyt gamint, apsokinet? maniskis kaip pvz ne invalidas, pats puikiai apsirupina
ir jei as tureciau vaika, beigi netureciau jegu ar dar ko aplink dieda sokinet (ko ir dabar nedarau, vaiko neturim) tai ir nesokineciau blyn. kodel tureciau?ir be demesio pabutu kol vaikas mazas. o tie kurie iseina ir ok, tuo geriau, kam su idiotu gyvent.
apie pavydus tai man apskritai protu nesuvokiama. koks zmogus gali savo vaikui pavydet, atsilikelis koks nebent ar paauglys dar spuoguotas

Tikrai nepavydi

Visi vyrai truputeli egoistai. Taip, kad nieko tokio, jei ir pasakys, kad jam maziau demesio. Mylekite vaikiukus, bet nepamirskite ir teveliu.
Reikia dalinti ta demesi visiems nors po truputi.
Zinoma, labai malonu, kai sulauki ir atsako...

Na tikrai nepavydi, bent jau kol kas, bet nemanau kad yra ko pavydeti, juk abu siaubingai myliu

nepavydi, nes ir jam skiriu pakankamai demesio

Maniskis po gimdymo kita diena turejo dirbt, tai visa diena rasinejo sms "as vis dar negaliu patiket, kad tu man sunu padovanojai. as labai laimingas"

kartais susidarydavo ispudis kad pavydi....pyksta kad taip jo zodziais sokineju apie suneli