Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

as tai kai paklausiau tai sake, kad noretu pabuti tik per saremius.. o per pati gimdyma ne!
siek tiek nusivyliau, bet negaliu jo smerkti, pasistenge draugai apsviesti kokiu grozybiu ten prisiziurejo doh.gif tai dabar jis bijo...
sako, kad geriau sedes uz duru ir plaktuku per nagus sau dauzys lotuliukas.gif
nu nzn, man atrodo gali psikeisti sitas jo poziuris netgi pacio gimdymo metu, nes labai jau jis rupestingas ir abejoju, kad ims ir paliks mane..
ax.gif
Atsakyti
Kai gimdėm pirmą vaiką, vyrui buvo baisu dėl manęs, jis gavo šoką pamatęs mane tokią, kokią matė. Nenorėjo daugiau to, nenorėjo antro vaiko, nors nesakė man to ilgai.

Antras vaikas pats nusprendė kada ateiti, bet ir antras gymdymas ir man ir vyrui buvo kaip graži pasaka wub.gif
Atsakyti
Manasis buvo nuo pradzios iki galo, nors sake tikrai buvo akimirku kai manes jam buvo labai gaila, nes gimdziau labai sunkiai 12 val., bet ir dabar praejus 9 men jis sako kad tai labai daug emociju sukeliantis dalykas, nieko ten negrazaus ar panasiai tik labai gaila kai kankinausi ,o kai gime dukryte po visu isgasciu ar sveika apsiverkem visi trys wub.gif ir tai jau buvo tikrai labai svarus argumentas jam kad antras irgi gims abiem dalyvaujant,,,nors as tai noreciau nebeiti tegu jis vienas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 30 gruodžio 2008 - 15:56
Maniskis dalyvavo abejuose. tik skirtumas tas kad pirmam buvo ir mano mama, ji visus saremius prabuvo o jis tik per gimdyma, nes gimdziau nakti o jis buvo po paros darbo tai issiunte mama ji pamiegot smile.gif po gimdymo sunkiai atejo i save gal 10 min.

per antra gimdyma buvom kartu visa laika. maciau kai per stipriausius saremius ir jis su manim kentejo ir tvardesi vos ne vos opo gimdymo vel sokas apie 10 min biggrin.gif bet visiems antras mano gimdymas buvo sokas nes vos kelias val buvo smile.gif
Atsakyti
Tik dabar, kai antra mergelyte pagimdziau stebetinai greitai ir lengvai, mano vyras prasitare, kad po pirmo gimdymo, jam labai istrigo gimdyklos vaizdas, kaip jis issreiske "kaip skerdykloje, kraujas visur - ant zemes, ant gydytojos..." (buvo komplikaciju). unsure.gif
Po antro gimdymo patenkintas juokauja: "gerai suvadovavau" biggrin.gif
Atsakyti
manajam tai sunkiausia buvo 13 valandu istvert neparukius nes as jo neisleidau nei minutelei is palatos tongue.gif baisiausi jam per gimdyma buvo mano riksmai blush2.gif o siaip sake visai nebaisu smile.gif labai patenkintas kad gavo virkstele perkirpt o labiausiai didziuojasi kad kol mane siuvo jam pirmam dave sunu palaikyt first.gif
Atsakyti
maniskis tai laikesi puikiai ir per gimdyma, man daug padejo. ir po gimdymo, is karto pasieme tevystes atostogas, tai daug ir ligoninej buvo, o paskui ir namuose. jau kai dukryte ant ranku paeme (pirmiausia , aiksu nukirpo virkstele), tai net asara nubrauke wub.gif .... ir dabar, jau daugiau kaip keturi men po gimdymo, tai labai jau dukriuka myli, labai daug uzsiima su ja...zinoma, ir mamka myli ax.gif
Atsakyti
Mano dalyvavo dukters gimime,bet jau geriau butu nebuves,saremiai ejo normaliai ir visa laika juokavo kad jam tai neskauda,bet kai finale pradejo leliukas lyst tai tada ir prasidejo bedos,maziuke pastrigo daktaru riksmai sauksmai vyro asaros,buvo baisu ir jokio dziauksmo,aciu dievui viskas baigesi laimingai,bet daugiau jis niekada neitu ,ir as ji suprantu,gerai kai gerai,o tokia patirtis ji sukrete,ilgai negalejo atsigaut unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Tikrai nepavydi o rodo maziui demesi kartu su manimi wub.gif
Atsakyti
Manau,kad ne........ g.gif bet kartais jauciu,kad ir taip............nors to jis ir nesako.....bet primena,kad vakarai ilgi biggrin.gif ir kai maziai sumiega..............jis visada man primena blush2.gif ,kad galim pavakaroti......nors man mato....... blush2.gif ,kad norisi pabuti ir vienai tongue.gif kur vonioje ar lovoje........ 4u.gif ......
O siaip manau,kad jis viska tai supranta g.gif aisku nebera taip....kaip buvo pries tai bigsmile.gif ,bet ir pavalgdintas ir viskas isplauta g.gif ........
O buckiu ar kitu daliku manau galima rasti tam laiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mamo,mano vyras buvo visa laika,tikrai labai daug padejo ir lakste pas daktares,ir isbuvo visa gimdyma padejo gimdyt man,ir moralinis palaikymas buvo,jei ne jis net nezinau kuom viskas butu pasibaige.jokios baimes jokio streso.kaip tik dalyvavimas jam daug ka suteike daugiau atskomybes.ir super su vaiku vaikas.jei bus 2vaikas dalyvaus ir 2 gimdyme. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif daugiau tokiu vyru drasiu ir mamom super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kai gime pirmas as pavydet turejau,nes vyras aplink sokinejo daugiau nei as,net nuo miegancio nesitraukdavo.o antram gimus kazkaip pareigos savaime pasiskirste ir jokio pavydo nebuvo ir nera
Atsakyti