Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

Mano vyras dalyvavo gimdyme, nors jis visa nestuma kartojo, kad nedalyvaus, kad jam bloga pasidarys, o kai atveze i ligonine, jau su beganciu vandeniu, jo isvaryti buvo neimanoma, per viena zingsi nepaleido, net i tulika ejo kartu lotuliukas.gif laike uz rankos lotuliukas.gif kai jau gulejau ant gimdymo slalo, ir paeme vaistus man suleist i vena, mano stiprioji lytis nualpo lotuliukas.gif likusia gimdymo dali stovejo uz duru ir vis galva ikisa paziureti (tai mane ziauriai erzino). Mano mano vyras po gimdymo tapo dar svelnesnis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritutx: 05 rugpjūčio 2010 - 13:14
Na saunuoliai jusu vyruciai, tik medalius uzdet reikia! thumbup.gif
Idomu kaip bus su maniskiu, nes ispradziu sake kad abu nusprendem kad norim leliuko,abu darem, abu ir gimdysim, bet kai liko paskutines dienos ziuriu mano vyrukas jaudinasi labiau nei as. Ir prasidejo klausimai tokio tipo kaip, ar ten viskas matysis ar bus uzuolaidele. jau pripirko sau maziciu buteliuku mineralinio, na zodziu as juokiuosi sakau jaudiniesi labiau nei vestuviu diena smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
nea, tikrai jokio pavydo nera ir nebuvo...tik meile ir svelnumas... blush2.gif
Atsakyti
Kaip gali būti pavydas? Nelabai įsivaizduoju.

Aš visada maniau, kad tiek mama, tiek tėtis vaiku turi skirti laiko. Vaikas, tai ne vien mamos. Jis tuo pačiu ir tėčio. O ir moteris manau, kad neturėtų ir neapsiriboja vien vaiku, ir nieko aplink nemato. (Nors išties taikosi tokių dalykų).
Tačiau aš manau, kad pirmiausia moteris yra moteris, tada žmona ir mama. Taip, kad visko turi būti po lygiai smile.gif
Atsakyti
manau, kad nepavydi, cia as greiciau pavydziu, kad jis visa demesi skiria mazajai blush2.gif
Atsakyti
Visiskai nera jokio pavydo, tik kartais, kai vaikas miega, sako, jog lauke lauke ir nori trupucio mano demesio smile.gif
Atsakyti
zinau viena vyra kuris pavydejo, bet tik pirmus kelis menesius kol mama vaikuciu atsidziaugti negalejo, o pas mane tai atvirksciai vaikas pavydi teciui, kai MB mane apkabina gryzes is darbo tai sunus pradeda rekti ir lyst isskirt biggrin.gif
Atsakyti
ne, kam tas pavydas ? doh.gif
Atsakyti
mus tėtis abu myli vienodai, ir laiko suranda abiems wub.gif
Atsakyti
nebuvo jokio pavydo, ir neisivaizduoju kaip tai turetu atrodyti smile.gif abiems svarbiausia mazasis zmogeliukas ir abu stengiames kuo daugiau buti su juo smile.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad tie vyrai, kurie pavydi vaiko dėmesio yra tikri tešlagalviai, kitaip vaidinu mergaburniais - minkštakiaušais. Na kaip gali pavydėti dėmesio savo vaikui, tai ką ir mes tada turim pavydėti dėmesio, kai jie visą jį skiria savo vaikui??? g.gif Tai čia natūralu abu šeimoje turi mylėti savo stebuklėlį ir jam skirti visą savo dėmesį. Tie vyrai, kurie pavydi vadinasi nepadeda ir savo žmonoms auginti vaiko, nes nesusiduria su jausmu ir veiksmu "rūpinimasis".
Atsakyti
nu butu jau visai virsune jai vyras pavydetu mazyliui,mano vyras man tai net padeda ji ziuret,kartais net nusistebi koki demesi rodo vyras mazyliui bigsmile.gif
Atsakyti