Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyrai po gimdymo jautėsi, elgėsi?

Maniskis gimdymuose nei pirmam nei antram nedalyvavo, nei jis nei as nenorejom to, ten vyrams ne vieta schmoll.gif Per saremius pries pati gimdyma padejo pakenteti, bet paskui isejo ir palauke lauke. Nezinau ten juk toks vaizdas kaip galima noreti, kad vyras visa tai matytu, kam to reikia, aceit rysys vaiko ir tevo tampa artimesnis, gal? Nezinau. bet nejaugi penkios minutes po gimdymo jau nebe tas pats, as taip nemanau. Mano vyras labai myli vaikus, vaikai myli teva ir tikrai nemanau, kad vienns kita jie butu labiau myleje jei jis butu mates ta kraupu vaizda, ne, ne, ne... schmoll.gif
Atsakyti
Mes net apie vyro dalyvavima gimdyme nediskutavom. Jis ten turejo buti! Nors paskutines dienas jis pareiske, kad as ji verciu tai daryti blink.gif Taciau dalyvavo ir viskas praejo puikiai biggrin.gif Bet...Tik po gimdymo supratau, kiek jam tai jegu ateme. Vargselis apsirgo nuo tokio streso doh.gif Pirmas dienas vis kabinejosi prie manes, tai tas, tai anas, o man taip ziauriai zliumbt norejosi g.gif Hormonai sad.gif Susivaldydavau, nes pagalvodavau, jei jau as pasiduosiu savo hormonams, tai ir vyrelis apsizliumbs, ir mazyle bus nepatenkinta g.gif Po savaite vyras atsiprase, liovesi slogaves ir kosejes. Dabar vel turiu formoje savo brangiausiaji biggrin.gif
Atsakyti
Savo vyro neverčiau, bet labai norėjau, kad būtų šalia . Tikrai ir daktarė ir akušerė atidžiau ir švelniau elgėsi. Rūpinosi mano daiktais ir visais dalykiukais ir man buvo ramu. Tik kol gulėjom ligoninėje buvo kažko pasimetęs ir išsiblaškęs. Jis didžiuojasi, kad tooooooookį dalyką ABU IŠKENTĖJOM!
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2005 10 14, 16:34)
Savo vyro neverčiau, bet labai norėjau, kad būtų šalia . Tikrai ir daktarė ir akušerė atidžiau ir švelniau elgėsi. Rūpinosi mano daiktais ir visais dalykiukais ir man buvo ramu. Tik kol gulėjom ligoninėje buvo kažko pasimetęs ir išsiblaškęs. Jis didžiuojasi, kad tooooooookį dalyką ABU IŠKENTĖJOM!

Maniškis pats norėjo labai dalivauti savo pirmagėmio gymdime tongue.gif drinks_cheers.gif man labai baisu buvo ar ištvers g.gif bet nieko visas 18 val.buvo su manim gymdikloj kol buvo sarėmiai ,laikė už rankos ir masažavo kai labai skaudėjo,bet vistėk pati negimdžiau nes pradėjo dust vaikas ir atsirado žalios vandiėnis tai mane staigiai už 5 min. išvežė opėruot o vyrui liėpė begti į vastinę pirkti vaistų po opėracijos nuo skausmo.sakė po 20 min. jisai laikė mūsų barbi ,taip jis ja iškart pavadino,o kai aš atsibudau tai jis visiėm skambindavo jog turi dukrelė,ir glostidavo mano ranką.kai atsigavau tai pamačiau jog jisai verkė .sakėjog bijojo kad aš tiek kentejau ir po 2 val mum atnešė mažilė tai aš ją pamaitinau o vyras vėl pradėjo verkti ,sakė jog labai gražiai atrodžiau kaip tikra madonna su kudikių.per antra gymdimą tai aš jau žinojau jog pati negimdisiu tai ir vyra ne varginau atvažiavom planinėj opėracijai ir lialia turejom po 45 min. tongue.gif ax.gif 2.gif
Atsakyti
mano vyras pats paprašė, kad jam leistų perkirpt virkštelę, o ir giomdymo metu visą laiką buvo ne prie galvos, bet prie kojų... Perkirpo virkštelę ir iš karto prieėjo, pasilenkė ir padėkojo už nuostabią dukrytę biggrin.gif wub.gif
Pirmą naktį po gimdymo viską darė jis, net pampersą keitė (vienintelį kartą iki šiol doh.gif ) O mano atžvilgiu viskas pasikeitė tik į gerąją pusę, iki gimdymo jis niekad, net pačioj pradžioj nemiegodadvo ištisą naktį apkabinęs mane ir rankom ir kojom, o dabar būtent taip ir miega smile.gif
Atsakyti
as tiesa sakant, nelabai norejau, kad vyras dalyvautu gimdyme, nors vyras buvo uzsispyres dalyvauti.galvojau nervuos, daugiau maisys, negu pades (cia is draugiu patirties)... bet is tikruju labai klydau... blush2.gif matyt neivertinau saviskio... o is tikruju jis labai mane palaike, zinojo kada list i aki, o kada ne ax.gif be to nuo jo visa gimdyma dvelke ramybe, kuri ir mane uzkrete... gal del to gimdymas man buvo kaip svente biggrin.gif o pirmaja nakti ir sekancia diena, vaiku ir manimi rupinos vyras. as dar pagalvojau, kaip mano vyras sugeba islaikyt pusiausvyra, nes visa laika tik ir begiojo nuo verkiancio kudikio,prie dejuojancios zmonos unsure.gif jei ne vyras, sunkiai isivaizduoju pirmas dienas ligoninej, kai visus sonus skauda, esi pervargus ir nieko matyt nenori schmoll.gif dabar jau tikrai zinau, kad sekanciuose gimdymuose vyra vel noresiu matyt salia biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo savo noru wub.gif ,aš dar bandžiau atkalbinėti (nors pati labai norėjau,kad būtų šalia) ax.gif ,bet jis labai norėjo.Kai gimė dukrytė pamačiau jo akyse ašaras wub.gif Virkštelę jis savo noru kirpo smile.gif ,po gimdymo praėjus kažkuriam laikui paklausiau ar eitų antrą kartą,tai pasakė: ''jei tik tu paprašytum,o savo noru net nežinau'' slap.gif O dėl santykių,tai man atrodo,kad jie tapo dar mielesni wub.gif
Atsakyti
Pastebiu, kad kiekvieną dieną po didžiojo įvykio mūsų gyvenime mes tampame su vyru vis artimesni ir artimesni wub.gif Gimdymas (tiksliau vyro dalyvavimas jame )pakeitė mūsų santykius ax.gif Dabar kaip niekada aš jaučiuosi saugi, begalo mylima ir labai laiminga wub.gif
Atsakyti
Maniškis iš karto spyriojosi, kad neeis kartu. Bet po to buvo labai patenkintas. Jis pirmas laikė vaikelį ant rankų, ir po to vis aiškino, kad ne taip laikau, kaip reikia. Porą dienų vaikščiojo lyg apsvaigęs- vis bučiavo mane, dėkojo, glostė. Ir visiems draugams gyrė, kad jo žmona nešaukė per gimdymą. Kai per sąrėmius man labai skaudėjo- jam akyse ašaros pasirodydavo. Aš jam sakiau, baik, nes ir aš bliaut pradėsiu. Taip daug lengviau buvo. Tikrai santykiai tik dar labiau pagerėjo. Lyg ne tyčia paklausiau jei dar kada lauksimės vaikelio ar dalyvaus gimdyme. Jis jau tvirtai atsakė- būtinai
Atsakyti
Maniskis irgi gimdyme dalyvavo, labai man padejo per saremius- nugaryte masazavo, dauk jegu atidave smile.gif Tik sake durnai jautesi, kai mano skausmus mate ir negalejo niekuo padet (vat koks jautruolis). Virkstele dukrytei nukirpo, tik vos akuserei i pirsta is jaudulio neikirpo smile.gif Po to sake, kad dar labiau mane myli, kai pamate, ka iskentejau smile.gif Kitus irgi butinai gimdysim kartu, aisku, jei nebus jokiu nesklandumu, tokiu, kaip Cezaris...Galetu ir per Cezari vyrams leist but salia gimdyviu, nors ranka palaikytu, but ramiau...
Atsakyti
o mano vyras buvo po gimdymo susirges "zvaigzdziu liga"
Pamirso jog as gimdziau, tik visiem gyresi koki jis sunu 'pagamino"
kaip jis dydviriskai virkstele kirpo, apie mane kaipo ir pamirses buvo.
Skaudejo man begalo sirdi tuo metu, paskui po keliu savaiciu atsipeikejo ir tikrai labai pasikeite mano atzvilgiu, kai kitos bendradarbes jam papasakojo apie savo gimdymus.
Dabar po 5 metu sneka ir galvoja visai kitaip 4u.gif
Atsakyti
Aš labai džiaugiausi, kad vyras buvo kartu su manim. Tiesiog antrą kartą jį įsilylėjau... bet iki tol kol grįžom namo. Savaitę buvom ligoninėje, o grįžus santykiai pradėjo irti... mes nepasikalbam, nes jis arba dirba, arba bėga reikalų tvarkyti. Pastebėjau, kad vengia manęs, neleidžia prisiglausti, nemyluoja, nebučiuoja verysad.gif Neinam kartu pasivaikščioti, jis geriau vienas išveža lelka...
Ir taip jau savaitė, iš proto veda. Šiandien užklausiau,kas yra, kodėl jis vengia manęs... Atsakymo nesulaukiau sad.gif
Atsakyti