Įkraunama...
Įkraunama...

Avietės

Ar Kwanza leidžia naujus ūglius, t.y. ar plečiasi į šonus pati? Pas mane Polka tai vis bando eiti į pievą, bet kadangi kaskart pereinam su žoliapjove, tai nieko neišeina. Jei leistume - avietynas smarkiai išsiplėstų.

Atsakyti
Pas mane yra borteliai kokius 15-20 cm įleisti į žemę, tai neplinta į veją.

Aš dabar dar Maravilla'os ieškau, jos uogų spalva rausva ir kiek skaičiau, tai labai derlinga ir saldaus skonio avietė. Video mačiau, tai nuo vieno ūglio skina po kilogramą ar 1,5 kg uogų. (ne kero,o ūglio, kuriuos rekomenduoja palikti kokius 3-4 geriausius ūglius iš vieno augalo). Tai čia labai jau derlinga veislė, manyčiau.
Bet man reikia įsitikinti ir skoniu, nenoriu kažkokių komercinių/beskonių sau valgymui įsigyti.

Gal kur matėt ją pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 25 spalio 2018 - 16:54

Sveiki, pasidalinkite prašau, kur pirkote kwanza  :sutinku:​ 

Atsakyti
Kwanzą pirkau pas Amšiejų. Dar turėjo Kweli, bet jos uoga smulkesnė. Sodinau balandžio pirmą savaitę, buvo dar labai šlapia, tai gerai prigijo. Kiek pamenu, rudenį mačiau ir parodoj Sprendimų ratas berods, rugsėjo gale, Amšiejaus stende. Pavasarį bus paroda LŽŪU "Ką pasėsi" 2019m balandžio 4-6d, Kaunas. Pirksiu remontaninių braškių, jau yra išvesta visai neblogų skanių braškių veislių.
O tos Laszka avietės tai nežinau ar man patinka unsure.gif unsure.gif unsure.gif , labai spygliuotos, kaip kokios gervuogės. Palauksiu jų skonio, jei nieko gero- rausiu.
Atsakyti