Įkraunama...
Įkraunama...

Kompresinės kojinės

QUOTE(eglelile @ 2013 06 20, 13:11)
Sveikos, mane tai sužavėjo kompresines kojines iš Herba. Išbandžiau kelis variantus. Labai patiko Marilyn modeliukas. O kai buvau nėščia išmėginau Wonder model maman tikrai rekomenduoju. Man jos gan ailgai laik osakyčiau, tik tikrai nerizikuoju dėti į skalbimo mašiną, nors kaip ir daugelis rašo, kad galima. Ir be to tas pirmasias kur minėjau jau nešioju/turi umetus ir tikrai dažnai labai deduosi, žinoma prižiūriu, rankytėmis plaunu  ir manau kad dar metus tikrai tarnaus smile.gif Gal kažkas atras kažką irgi, pasidalinkyte. Beje  išbandžiau ir tas SIGVARIS na nežinau, atrodo moku rūpintis trūbais, bet tarnavo mažiau nei pusmetį :/



Solidea pedkelnes turejau, labai greit susidevejo sad.gif per men ar du, zodziu visai nepasiteisino sad.gif
Atsakyti
eglelile prisiregistravo kad kompresines kojines pareklamuot cool.gif
Atsakyti
Sveikos, gali kuri nors turite "JOBST" kompresines kojines? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissCoffee @ 2013 10 01, 22:10)
Sveikos, gali kuri nors turite "JOBST" kompresines kojines? smile.gif


Labas, jau pirma diena nubego akis, o trecia diena skyle atsirado prie pedos verysad.gif . Bet suspaudzia gerai, pojuciai malonus, tik mautis labai sunku. Dabar guli nenaudojamos, nes nzn kaip sutaisyt, o ir mautis nenoriu, nes skyle dides doh.gif , gal kas zino, kaip galima efektyviai uzsiut?
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2013 10 21, 07:30)
Labas, jau pirma diena nubego akis,  o trecia diena skyle atsirado prie pedos verysad.gif . Bet suspaudzia gerai, pojuciai malonus, tik mautis labai sunku. Dabar guli nenaudojamos, nes nzn kaip sutaisyt, o ir mautis nenoriu, nes skyle dides doh.gif , gal kas zino, kaip galima efektyviai uzsiut?


o kokia ju kaina? as renkuosi tarp sigvaris ir jobst g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissCoffee @ 2013 10 21, 11:03)
o kokia ju kaina? as renkuosi tarp sigvaris ir jobst g.gif


Iki 100 litu kainavo man JOBST smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Manęs gal nekamuoja kol kas didelės problemos del kojų, bet norisi padailinti "apatines" linijas. apie stirprios kompresijos kojines net negalvojau, nes tam, kiap suprantu, reikalinga gydytojo konsultacija. Gal galit man patart, ar čia tiesiog komercinis triukas tokios kojinės kaip pavyzdziui http://www.pirma.lt/...740-1-3920.html ? Ar neverta leisti pinigų, o verčiau maksimoj belekokias spalvotas nusipirkt ir nekvarsint sau galvos smile.gif ?
Atsakyti
Laba,
ieskau savo mamai kompresiniu pedkelniu (gydytoja israse 2 klases).
Kokie jusu atsiliepimai apie Tonus elast - http://www.efarma.lt...es#.UqHoddJdUvw ?
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2013 12 06, 17:09)
Laba,
ieskau savo mamai kompresiniu pedkelniu (gydytoja israse 2 klases).
Kokie jusu atsiliepimai apie Tonus elast - http://www.efarma.lt...es#.UqHoddJdUvw ?



Aš tokias nusipirkau prieš savaitę, tik juodas. Perkant iš pigu.lt pigiau gaunasi, o pasiimti iš ten pat galima.
Nežinau, man jos visai neblogos, tik po kelnėmis ar prigludusiu sijonu matosi, kai jos prisispaudžia. Gaunasi tokios linijos. Galvoju, gal visgi geriau tokiu atveju būtų pirkti pėdkelnes.

Pas mane irgi antros klasės. Aš tik visiškai neseniai pradėjau jas nešioti. Turiu pasakyti, kad jaučiuosi geriau, bet vis tiek jaučiasi maudimas kojoje. Be kojinių tai man visada skauda, bet galvojau, kad su kojinėmis nuims visiškai skausmus. Toks maudimas vis tiek liko. Kaip kitoms, ar skausmą visiškai nuima? Gal visgi reikia nepagailėti pinigų ir nusipirkti už kokius 250 lt...
Šitos tikrai gerai prispaudžia, dydis pats tas, bet vis tiek aš tą koją jaučiu. Gal per daug tikiuosi?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 09, 21:49)
Labas vakaras smile.gif Jau turiu kompresines masažines blauzdines. Tikrai komfortiškai kojos jaučiasi. Net po šiltos aktyvios dienos nesijaučia nuovargio. Blauzdinės puikiai telpa ir po plonyčiais vasariniais džinsais, nesimato niekaip kad ant blauzdų kažkas papildomai yra. Jau galvoju apie antrą porą pamainymui smile.gif

kaži o kur tokių gaut, nes man būtent blauzdinių ir reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na aš po venų operacijos taip pat domėjausi kompresinėmis kojinėmis, nors gydytojas neminėjo, kad būtinai reikėtų nešioti. Prisiskaičius visokių atsiliepimų taip ir nenusipirkau.
Aš nelabai ir supratau kuo jos skiriasi nuo paprastų? g.gif
Kažkada , kažkur skaičiau, kad esmė tame, kad turi būti kuo daugiau elastano. Tai štai nusipirkau paprastas su 20 proc. elastanu ir man gerai, su 10 jau daug prasčiau, kažkokia "palaida" ta koja.
Gal galėtų kas nors man paaiškinti ar palyginti pėdkelnių sudėtį? Ačiū.
Atsakyti
Sherbet, galiu sakyti tik is patirties. Sveriu 52kg, man dar nera trisdesimties, bet po nestumo skaudejo visus metus vienos kojos venas kol nenusipirkau kompresiniu kojiniu. Net nezinau kokios kompresijos manosios, ytariu trecios maxis firmos. Bet dabar galiu nueiti ilgiausius atstumus ir vakare atsigulusi nesimuistau nuo koju skausmo. Tik ateina vasara, o as nesioju tik sijonus, juk karsta su tomis kojinemis bus (nesioju iki keliu, nes skauda koja zemiau kelio). Ka daryti g.gif ? Nebesisivaizduoju kasdienos be ju.
Atsakyti