Mano dukrytei 8 menesiai, dar maitinu pati
Sveikos mamytes
Bet primaitinu ivairiu grudu Bellakt kosemis. Ant pakuociu raso kokiam amziui tinka, bet niekur nerandu info iki kokio amziaus
Valgo ir darzoviene, bet ne taip gerai
Gal dar kas valget sias koses?
Gal galit patart
Jauciu bus labai sunku be ju...
Tai kad ant jokių košių nerašo,iki kokio amžiaus,kiek nori,tiek ir duodi
Mes truputį bandėm bellakt košes,bet papuolė mums pieniškos,o jos su cukrum, turėjom keletą ir ne pieniškų,bet man kažkaip nepatiko,ypač ryžių košė,keistai pilka ir kvapas keistas... kadangi turėjau ir Milupos ryžių košę,tai galėjau palygint. Grikių košė sušoka į gumulėlius,ko nebūna su Hipp grikių koše. Tai daugiau ir nebandėm... geriam tik kefyrinį mišinėlį belakto, labai patinka
QUOTE(Paulina25 @ 2012 09 05, 20:43)
Tai kad ant jokių košių nerašo,iki kokio amžiaus,kiek nori,tiek ir duodi
Mes truputį bandėm bellakt košes,bet papuolė mums pieniškos,o jos su cukrum, turėjom keletą ir ne pieniškų,bet man kažkaip nepatiko,ypač ryžių košė,keistai pilka ir kvapas keistas... kadangi turėjau ir Milupos ryžių košę,tai galėjau palygint. Grikių košė sušoka į gumulėlius,ko nebūna su Hipp grikių koše. Tai daugiau ir nebandėm... geriam tik kefyrinį mišinėlį belakto, labai patinka 
Valgom avizines, grikiu ir kukuruzu kosytes su ivairiais vaisiais
toks oranžinis pakelis, užrašyta KM, mum padėjo pagerint apetitą
QUOTE(dijakicia @ 2012 09 05, 14:59)
Sveikos mamytes
Bet primaitinu ivairiu grudu Bellakt kosemis. Ant pakuociu raso kokiam amziui tinka, bet niekur nerandu info iki kokio amziaus
Valgo ir darzoviene, bet ne taip gerai
Gal dar kas valget sias koses?
Gal galit patart
Jauciu bus labai sunku be ju... 
Mes irgi siu kosyciu gerbejai, patys atsivezame is Baltarusijos
Kokia savaite beveik nedaviau jam siu kosiu, tai dabar vel issiilgo ir cia geriausi musu pusryciai
Kaip man viena mamyte sake, kol valgo, tegu valgo. Tikrai nera taip, kad nuo tokio it tokio amziaus jau negalima
Ateis laikas ir savaime maziau ju nores, nepergyvenkite
Aciu mamytes uz naudingus patarimus
Tikrai labai pagelbejot
Valgysim kol nores ir paieskosim kefyro misinuko
Valgysim kol nores ir paieskosim kefyro misinuko
QUOTE(daliusa @ 2012 09 15, 15:55)
Prekybos centruose nera
Tenka daznai paciai vaziuoti i Blr, tai ten perku kartais sau, kartais kokiai mamytei, kuri papraso
QUOTE(Paulina25 @ 2012 09 06, 10:44)
toks oranžinis pakelis, užrašyta KM, mum padėjo pagerint apetitą
Mamytes, kurios irgi turi Bellakt kefyro misinuka, gal kuri galetumet ikelt nuotraukyte dezutes
QUOTE(dijakicia @ 2012 09 21, 18:18)
Mamytes, kurios irgi turi Bellakt kefyro misinuka, gal kuri galetumet ikelt nuotraukyte dezutes 
Prasom

Nuo rytojaus bandysim ir mes Bellakto koses nuo 4 men. Siaip gydytoja patare nuo darzoviu tyres pradeti, mat sitos labai skanios ir po ju darzoves isiulyti bus sunkoka
Aciu uz nuotraukyte
Jau isbandem ir esam patenkinti
Mes pradejom nuo kosiu be pieno, tai dukryte viska gerai valgo iki siol
Ir saldzias kosytes, ir darzovienes, ir tyreles
Jau isbandem ir esam patenkinti
Mes pradejom nuo kosiu be pieno, tai dukryte viska gerai valgo iki siol