Įkraunama...
Įkraunama...

Primaitinimas "Bellakt" košemis

Sveikos mamytes 4u.gif
Mano dukrytei 8 menesiai, dar maitinu pati rolleyes.gif Bet primaitinu ivairiu grudu Bellakt kosemis. Ant pakuociu raso kokiam amziui tinka, bet niekur nerandu info iki kokio amziaus ax.gif Valgo ir darzoviene, bet ne taip gerai sad.gif Gal dar kas valget sias koses? ax.gif Gal galit patart blush2.gif Jauciu bus labai sunku be ju... doh.gif
Atsakyti
Tai kad ant jokių košių nerašo,iki kokio amžiaus,kiek nori,tiek ir duodi smile.gif Mes truputį bandėm bellakt košes,bet papuolė mums pieniškos,o jos su cukrum, turėjom keletą ir ne pieniškų,bet man kažkaip nepatiko,ypač ryžių košė,keistai pilka ir kvapas keistas... kadangi turėjau ir Milupos ryžių košę,tai galėjau palygint. Grikių košė sušoka į gumulėlius,ko nebūna su Hipp grikių koše. Tai daugiau ir nebandėm... geriam tik kefyrinį mišinėlį belakto, labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina25 @ 2012 09 05, 20:43)
Tai kad ant jokių košių nerašo,iki kokio amžiaus,kiek nori,tiek ir duodi smile.gif Mes truputį bandėm bellakt košes,bet papuolė mums pieniškos,o jos su cukrum, turėjom keletą ir ne pieniškų,bet man kažkaip nepatiko,ypač ryžių košė,keistai pilka ir kvapas keistas... kadangi turėjau ir Milupos ryžių košę,tai galėjau palygint. Grikių košė sušoka į gumulėlius,ko nebūna su Hipp grikių koše. Tai daugiau ir nebandėm... geriam tik kefyrinį mišinėlį belakto, labai patinka  smile.gif

Valgom avizines, grikiu ir kukuruzu kosytes su ivairiais vaisiais smile.gif labiausiai patinka kukuruzu kosytes thumbup.gif Man atrodo, kad susoka i gumulelius kai vanduo buna persaltas ax.gif O kaip vadinasi kefyrinis misinelis? Idomu, net negirdejau apie toki blush2.gif
Atsakyti
toks oranžinis pakelis, užrašyta KM, mum padėjo pagerint apetitą
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2012 09 05, 14:59)
Sveikos mamytes  4u.gif 
Mano dukrytei 8 menesiai, dar maitinu pati  rolleyes.gif Bet primaitinu ivairiu grudu Bellakt kosemis. Ant pakuociu raso kokiam amziui tinka, bet niekur nerandu info iki kokio amziaus  ax.gif  Valgo ir darzoviene, bet ne taip gerai sad.gif Gal dar kas valget sias koses?  ax.gif  Gal galit patart  blush2.gif Jauciu bus labai sunku be ju... doh.gif

Mes irgi siu kosyciu gerbejai, patys atsivezame is Baltarusijos 4u.gif . Dabar mums metukai, tai pries kokias 2 savaites jau nenoriai jas valge, o iki tol, tai kiek padarysi, tiek sukapos biggrin.gif .
Kokia savaite beveik nedaviau jam siu kosiu, tai dabar vel issiilgo ir cia geriausi musu pusryciai smile.gif
Kaip man viena mamyte sake, kol valgo, tegu valgo. Tikrai nera taip, kad nuo tokio it tokio amziaus jau negalima smile.gif
Ateis laikas ir savaime maziau ju nores, nepergyvenkite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikaa: 06 rugsėjo 2012 - 11:24
Aciu mamytes uz naudingus patarimus 4u.gif Tikrai labai pagelbejot thumbup.gif
Valgysim kol nores ir paieskosim kefyro misinuko mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur jus mamytes perkat tas belakt koses?

ar prekybos centruose yra ?

aciu
Atsakyti
QUOTE(daliusa @ 2012 09 15, 15:55)
O kur jus mamytes perkat tas belakt koses?

ar prekybos centruose yra ?
aciu

Prekybos centruose nera verysad.gif
Tenka daznai paciai vaziuoti i Blr, tai ten perku kartais sau, kartais kokiai mamytei, kuri papraso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina25 @ 2012 09 06, 10:44)
toks oranžinis pakelis, užrašyta KM, mum padėjo pagerint apetitą

Mamytes, kurios irgi turi Bellakt kefyro misinuka, gal kuri galetumet ikelt nuotraukyte dezutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2012 09 21, 18:18)
Mamytes, kurios irgi turi Bellakt kefyro misinuka, gal kuri galetumet ikelt nuotraukyte dezutes  ax.gif

Prasom 4u.gif
user posted image

Nuo rytojaus bandysim ir mes Bellakto koses nuo 4 men. Siaip gydytoja patare nuo darzoviu tyres pradeti, mat sitos labai skanios ir po ju darzoves isiulyti bus sunkoka smile.gif
Atsakyti
Aciu uz nuotraukyte 4u.gif

Jau isbandem ir esam patenkinti thumbup.gif
Mes pradejom nuo kosiu be pieno, tai dukryte viska gerai valgo iki siol mirksiukas.gif Ir saldzias kosytes, ir darzovienes, ir tyreles wink.gif
Atsakyti