QUOTE(Vitalija01 @ 2012 09 07, 19:01)
Kaip atpratinti vaiką nuo zyzimo, beveik visada zyzia, jeigu ko nors nori, kas nors nepatinka ir t.t. Pavargau nuo zyzimo kaip atpratinti, vaikams jau beveik 2 metukai o jokio normalaus žodžio nesako 

Geriausia nereaguoti. Kai supras, jog negauna, ko nori zyzdami, supras, kad reikia stengtis kitu būdu pasiprašyti. Mano dukrytė 15mėn, bet jos nekeliu, jei nepasiprašo "opa". Tada, metusi, kad ir kokius svarbius savo darbelius, būtinai pakeliu

Nežinau, maniškis irgi zyzia, jei prastos nuotaikėlės ar nepamiegojęs. Labai padeda laukas arba jei surandame ką rimto įdomaus veikti. Daugiausia žinoma zyzia, kai noriu ką sau pasidaryti ir negaliu skirti dėmesio...
O šiaip nežinau, ar gerai darau, bet į tą zyzimą aš iš karto nereaguoju. Truputį laidžiu pazirzėt, kol galvoju strategiją, ką čia dabar reiktų daryt
Bet niekad negalvojau, kad čia būtų įmanoma kokį "šakar makar" padaryt, kad vaikas iš vis nezirztų...
O šiaip nežinau, ar gerai darau, bet į tą zyzimą aš iš karto nereaguoju. Truputį laidžiu pazirzėt, kol galvoju strategiją, ką čia dabar reiktų daryt

num as zyzimu ngl skustis, retai buna, tai priklausomai nuo situacijos del ko zyzia imuos atitinkamu veiksmu..jei pvz neissimiegojo vaikas ar prastai jauciaji, tai pripilu karsta vone, bandau pralinksmint, pasmaguriaujam kokiu skanestu, bet jei zyzia tik tam, kad pazyst, tai ignoruoju kol nrml nepasako ar neparodo ko nori.

QUOTE(maukis2 @ 2012 09 09, 00:16)
num as zyzimu ngl skustis, retai buna, tai priklausomai nuo situacijos del ko zyzia imuos atitinkamu veiksmu..jei pvz neissimiegojo vaikas ar prastai jauciaji, tai pripilu karsta vone, bandau pralinksmint, pasmaguriaujam kokiu skanestu, bet jei zyzia tik tam, kad pazyst, tai ignoruoju kol nrml nepasako ar neparodo ko nori.
Tai vat būtent zyzia todėl, kad pazyzt, nes būna pavalgę ir nieko neskauda o vistiek eina ir zyzia, juk visko negaliu duoti ar pildyti jų nuolatinių norų, bet jau pavargstu nuo nuolatinio zyzimo ir taip abu elgiasi

ar tik nėra taip, kad jie kažko nori, mama sako ne ne ne, vaikai tada pradeda zysti, tuomet mama neapsikentusi zyzimo nusileidzia, maždaug pasiimkit ką norit, tik eikit nuo mano galvos? Vaikai labai greit tą pagauna, kad gali išzysti to, ko jie nori. Reiktų absoliučiai juos ignoruoti zyzimo metu.
Arba jie nezyzia tiek daug,bet mama yra pavargusi ir keli zystelėjimai taip išveda iš pusiausvyros ir ilgam, kad atrodo, jog jie visą laiką zyzia
Palaukit, paaugs šiek tiek, keli mėnesiukai ir jie daugiau užsiims vienas kitu, nei mamos kantrybės bandymu
Arba jie nezyzia tiek daug,bet mama yra pavargusi ir keli zystelėjimai taip išveda iš pusiausvyros ir ilgam, kad atrodo, jog jie visą laiką zyzia
Palaukit, paaugs šiek tiek, keli mėnesiukai ir jie daugiau užsiims vienas kitu, nei mamos kantrybės bandymu
QUOTE(Becel @ 2012 09 10, 01:12)
ar tik nėra taip, kad jie kažko nori, mama sako ne ne ne, vaikai tada pradeda zysti, tuomet mama neapsikentusi zyzimo nusileidzia, maždaug pasiimkit ką norit, tik eikit nuo mano galvos? Vaikai labai greit tą pagauna, kad gali išzysti to, ko jie nori. Reiktų absoliučiai juos ignoruoti zyzimo metu.
jusu cia labai gerai pastebeta, kad gudrus buna maziukai ir lb naudojasi zyzimo privilegijom.
mno patarimas butu ignoruoti pyktybiska zyzima. maniskis irgi lb mazai sneka, bet stengiaus iziuret ir isiklausyt ka butent nori kai zyzia ir jei pasirodo, kad zyzia tik tam, kad pazyzt, tai ignoruoju. tikrai ir pykdo ir vargina kartais, bet ka padarysi..noreta vaiku,laukta, tai vat db reikia kazkaip tvarkytis

QUOTE(Becel @ 2012 09 10, 01:12)
Čia turbūt ir bus taip, nes zyzia ir kaip no nors nori pvz. nori, kad ka nors paduociau, rodo ranka ir zyzia, bet jeigu jiems zyziant aš paduosiu ko jie nori, tada net nesivargins pradėt kalbėt, prašyt

QUOTE(Vitalija01 @ 2012 09 11, 13:13)
Čia turbūt ir bus taip, nes zyzia ir kaip no nors nori pvz. nori, kad ka nors paduociau, rodo ranka ir zyzia, bet jeigu jiems zyziant aš paduosiu ko jie nori, tada net nesivargins pradėt kalbėt, prašyt
O mane tie zyzimai tikrai veda iš kantrybės 

veda ir dar kaip, manau visos tą patyrėm

Jiems dar nei dviejų metukų nėra, tai dar ankstoka būtų,kad pradėtų kalbėt ir prašyt. O dabar tiesiog jie kitaip ir nemoka pasakyt, parodyt, ko nori.... Na bet kai pradės kalbėti bus irgi, mama mama mama duok, nu prašau nu paduok, mamytė būk gera, aš būsiu geras, mama prašau.... Irgi zyzimas juk

QUOTE(Becel @ 2012 09 13, 00:07)
veda ir dar kaip, manau visos tą patyrėm
Jiems dar nei dviejų metukų nėra, tai dar ankstoka būtų,kad pradėtų kalbėt ir prašyt. O dabar tiesiog jie kitaip ir nemoka pasakyt, parodyt, ko nori.... Na bet kai pradės kalbėti bus irgi, mama mama mama duok, nu prašau nu paduok, mamytė būk gera, aš būsiu geras, mama prašau.... Irgi zyzimas juk

cia irgi gerai pastebeta, bet pvz as save raminu tokiais zodziais, kad norejom su vyru seimos, vaiku, tai vat db ir turim

QUOTE(maukis2 @ 2012 09 13, 00:11)
cia irgi gerai pastebeta, bet pvz as save raminu tokiais zodziais, kad norejom su vyru seimos, vaiku, tai vat db ir turim
o vaika kaip sakoma gauni su visais priedais 

QUOTE(maukis2 @ 2012 09 12, 23:11)
o vaika kaip sakoma gauni su visais priedais 

Cia jus gerai parasete

Maniskes vyresniosios labai sunkus charakteris - avinas

O maze ne daug geresne. Taip pat uzsispyrusi ir nuolat kazko reikalaujantis vaikas. Tai jeigu abiems reikia ko nors, tai sakis .........

tai taip ir gyvenam jau daugiau nei 6 metai