Įkraunama...
Įkraunama...

Batai vaikams iš "Javari"

Vaikų aprangos forume pasigedau šiai populiariai internetinei avalynės parduotuvei skirtos temos - yra tema tik suaugusiems. Būtų labai pravartu pasidalinti įspūdžiais apie vaikiškus batukus, jų dydžius, kokybę, pranešti apie pastebėtas itin geras nuolaidas.

Aš kol kas galiu "parecenzuoti" tik vienus batukus - "Lurchi" pilkus kedukus:

user posted image

Labai dailiai, kruopščiai padaryti, lengvi, odiniai, patogūs. Žodžiu, patiko - o kaina, kai pirkau, buvo juokinga - net 50 Lt nekainavo. Siuntimas, kaip žinia, irgi nekainuoja.

Dabar užsakiau tos pačios firmos basutes į darželį - 13,5 eurų už odines:

user posted image

Ir dar žiemai pirkau "Clarcs" aulinukus:

user posted image

Šitie be nuolaidos. Truputį bijau dėl kelties - maniškės aukštoka, bet šone yra užtrauktukas, tai gal viskas bus gerai.

Kai gausiu (praėjusį kartą atsiuntė maždaug per savaitę), galėsiu parašyti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Matau, kad nieko nesudomino tema, bet parašysiu, ką žadėjau - kas žino, gal kažkam pravers info. Taigi, basutės superinės, viskas, kaip ir tikėjomės. O su "Clarks" batukais šiek tiek apsigavau. Maniau, kad tas kailiukas, kuris matosi viršuje, yra visame bate, bet iš tiesų - ne, tik kur aulas. Aplink pėdą kažkokia medžiaga. Žodžiu, jie nėra šilti - labiau rudeniui arba nešaltai žiemai su vilnone kojine. Bet šiaip labai gražūs, nešiosim smile.gif
Atsakyti
kažkaip nematau aš ten tokių kainų g.gif o basučių padai lankstūs, nekieti?
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2012 09 21, 16:41)
kažkaip nematau aš ten tokių kainų  g.gif  o basučių padai lankstūs, nekieti?


Na taip, dabar jau pabrango, tos Lurchi basutės kainuoja jau 19,43 €. Reikia nuolat sekti kainas smile.gif Beje, tos basutės kiek tamsesnės, nei rodo foto, labiau kakavos spalvos. Padai lankstūs, apskritai labai fainos ir kokybiškos, patogios. Lurchi yra Salamander vaikų linija.

Tik man truputį kyla abejonės dėl dydžio. Mano mergina nešioja 29 dydį įvairių firmų, jis dar visai ne per mažas. Šitas basutes ėmėm 30 d., galvojom, gal bus pavasariui. Bet kaip apsiavė, taip nenusiauna, varinėja po namus. Normaliai tinka jau dabar, nors dar yra, kur kojai augti. O kedukai atrodo kiek didesni, nors firma ta pati. Todėl jeigu yra abejonės tarp dviejų dydžių, siūlyčiau imti didesnįjį.
Atsakyti