Mano vyras tai nuolat gali valgyti tą patį baltą raikytą papigiaiską batoną , o man jis įgrisęs , tai eksperimentuoju, bet labai daug skanių duonų nesu aptikus, pastaruoju metu perku tokias: balta raikyta su karotinu, balta ajerų duona su kmynais ir 5 grūdų balta raikyta duona (su moliūgų ir kt. sėklom) bei Močiutės duona, labiau patinka tokios naminės, bet tokios, aišku, greit susivalgo , mes kasryt , net per išeigines valgom įvairius sumuštinius, o kokias jūs valgot?
Mes tai duonos beveik nevalgom, koki ketvirti per 2-3 savaites gal ir suvalgom
Tai paprastai perku bociu duona, kur buna kelios riekeles sufasuotos
Man patinka su vaisiais, riesutais ir pan. duona, bet mazais kiekiais nelabai nusipirksi, be to vyras nevalgo.
Taip kad neremiam duonos pramones
Tai paprastai perku bociu duona, kur buna kelios riekeles sufasuotos
Man patinka su vaisiais, riesutais ir pan. duona, bet mazais kiekiais nelabai nusipirksi, be to vyras nevalgo.
Taip kad neremiam duonos pramones
Mes tai esam pakankamai konservatyvus, valgom bochiu duona ir bulkutes 'tris kapeikos'. Ash sau dar kartais nusiperku mochiutes duonos (tos kur su sveikais grudais - del to, kad tipo sveikiau), bet vyras jos nepripazhista.
O mes tik duona tevalgom. Pas mus batonas galetu ir pusmeti stoveti jei tik neismesciau. O skaniausios mums duonos su saulegrazom.Mentoros, Klaipedos duonos. Dar visai neblogos yra Avizine, Sveikuoliu. Ten po nedaug buna supakuota. Bet brangoka.
Labiausiai patinka Bociu, Mociutes, rugelis. Vyrui labiausiai patinka baltos - italiska, prancuziski batonai ir pan.
Man be konkurencijos - "Baltojo pyrago" Ajeru duona.
O visi dietologai labai giria tas Svekuoliu ir Avizines riekeles - irigi nieko, ypac zinant kaip jos sveika
O visi dietologai labai giria tas Svekuoliu ir Avizines riekeles - irigi nieko, ypac zinant kaip jos sveika
Jei IKI - tai Baltojo pyrago Ajerine (galetu tik buti supjaustyta)
Jei RIMI - Gardesio "Penkiagrude"
O Maximoj dominuoja Vilniaus duona, tai is ju nieko skanaus nerandu Na nebent ju paciu kepta italiska duona su cesnaku ir krapais, ypac jei silta, labai skanu su sviezioms salotom.
Jei RIMI - Gardesio "Penkiagrude"
O Maximoj dominuoja Vilniaus duona, tai is ju nieko skanaus nerandu Na nebent ju paciu kepta italiska duona su cesnaku ir krapais, ypac jei silta, labai skanu su sviezioms salotom.
Mes megstam Mentoros Saules duona ir Ciabata. O is tamsiu duoneliu - Dvaro.
Mums skaniausia- Mociutes duona
O man Raseiniu jaunamarte juoda(kepta ant ajeru),Kauno "Alaistos"kepyklos juoda su saulegrazom,rugine plikyta,o is baltu tai kvietine plikyta arba kvietelis irgi Alaistos kepimo
Mes irgi uz Mociutes duona. Nors pastaruoju metu labai pabegau Maximoje kepta Mantingo duonele. Dar skanu Daniska duonele.
vyras valgo batonus, tai ir as kartu jei perkam duona, tai balta su saulegrazom