Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(zuzla @ 2012 09 25, 10:04)
aš kai kepinu faršą, tai papildomų riebalų nepilu, jam apkepti savų užtenka smile.gif
drinks_cheers.gif ir dar sultys issiskiria..

QUOTE(*River* @ 2012 09 25, 10:04)
Berods IUI skyrelyje kazkas neseniai taip dare su dviem meginiais, tik paprasta IUI.

Is ten pat:
What are the sperm’s minimum requirements for IUTPI?
For IUTPI, the sperm’s minimum requirement is the presence of at least 1.000.000 spermatozoa after preparation.

Bet juk 1 mln. yra ziauriai mazai  unsure.gif O jei sudetume 2 meginius, butu tik 2 mln., irgi l. mazai. Su tiek net paprasto IVF nedaro, tik ICSI  unsure.gif Ar cia kaip nors ypatingai paruosiami tie spermatozoidai, kad tiek uztenka  g.gif
Taip, tas dvigubas IUI vadinasi.
matai, technologija kitokia, todel maziau ir reiketu. IUI tai minimum 5 mln reikia. Dar, jeigu nieko nesumaisiau, tai kazkur man prabego fraze "i reikiama puse".. einu pasitikslinti. bet gal susisapnavo..
Logiskai - kaip tu gali paruosti spermatozoidus kitaip? juk mirusiu neatgaivinsi, o stovinsiu nepajudinsi.. Manau, kad budas paruosti yra vienintelis, o vat suleidimo ir veikimo technologija yra ypatinga.

QUOTE(maika @ 2012 09 25, 10:05)
Aha, praėjęs ciklas buvo 23 dienos smile.gif Ne, nieko neskyrė, tik ovitrelį smile.gif Pas mane kaip tik stimuliuotas ciklas, taip jovalas kažkoks, o ne ciklas  doh.gif
nu matai kaip - nereikia kankinti organizmo nesamonem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 25, 10:10)
kazkas naujo del virto farso. niekad net i galva neatejo. ooo, sita... o kaip atrodo, kai verdi? estetiskai?  blush2.gif  mes irgi riebiai nemegstam, as ant teflonines ant mazos ugnies patroskinu. dar svoguniuku, to isskuobto baklazano kubelius, cili pipiriuka papjaustau (bet cia saikingai, MV nemegsta astriai), uzpilu kokosu pienu, patroskinu ir i laivelius. ir i orkaite. siek tiek veliau surio patarkuoju ant virsaus. ir valgyti su ryziai. filipinkos ismokino, as ta patiekala pirma karta pas jas ragavau. kokoku pienas duoda svelnuma, jeigu nepresistengti. jeigu siek tiek daugiau ipilsi - jausis kokosas, bet siaip jis tinka.

Laikau kumscius uz plana A. eeeee, as poryt jau NT gadinciausi  biggrin.gif

Zinau ir as viena toki. o jezau..  doh.gif  ten ne taip, kad motina parduotu (siaip ir pardave, tiesa pasakius  doh.gif ), o nu tiesiog kai mato pinigus jis pradeda drebeti kaip koks ligonis.. ir dar taip oziskai vadina - pinigeeeeeeeeeeeliai... tempdamas ta "e" raide.. slykstine toks, kad nenupasakoti.

Na, tiesa sakant, nelabai grazus vaizdas, bet kai jis isverda, pusunku ir jis keliauja i keptuve prie jau pakepto svoguniuko. O toliau tik fantazijos reikalas. Labai skanus aprasytas tavo receptas wub.gif O baklazana reikejo kaip nors pakepinti? jaum uzteks laiko jau laivelio formoje perkepti?
Tu galvoji as daug nuo taves skiriuos tongue.gif tik as testu negadinu taip anksti. As prie PRL ir PRG dar ir HCG gi pasiprasiau doh.gif Be komentaru cia blush2.gif
Esu labai dekinga angeliukam sargams, kurie tinkamu momentu nusuka tokius zmones nuo musu seimos, ir situcija, tuo momentu skaudi, pasisuka tik i geraja puse.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 09 25, 10:15)
Maika> ar pūslelinė neįtakos tavo planų šiam mėnesiui? g.gif
Nežinau sad.gif biški užsiparinau unsure.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 25, 10:29)
Taip, tas dvigubas IUI vadinasi.
O dvigubas IUI tai čia kai du kartus sušvirkščia? Ten du mėginius sudėjo į vieną ir tada sušvirkštė per vieną kartą. Bent aš taip supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 09 25, 10:33)
Na, tiesa sakant, nelabai grazus vaizdas, bet kai jis isverda, pusunku ir jis keliauja i keptuve prie jau pakepto svoguniuko. O toliau tik fantazijos reikalas. Labai skanus aprasytas tavo receptas  wub.gif O baklazana reikejo kaip nors pakepinti? jaum uzteks laiko jau laivelio formoje perkepti?
Tu galvoji as daug nuo taves skiriuos  tongue.gif tik as testu negadinu taip anksti. As prie PRL ir PRG dar ir HCG gi pasiprasiau  doh.gif Be komentaru cia  blush2.gif
Esu labai dekinga angeliukam sargams, kurie tinkamu momentu nusuka tokius zmones nuo musu seimos, ir situcija, tuo momentu skaudi, pasisuka tik i geraja puse.
ne, baklazana tik isskuobti ir padruskinti ir kol ruosi idara druska ta kartuma istraukia. O sukisti i zalia baklazana. Nepamenu, as "ant akies" darau, gal pusvalandi koki. matai, as su baklazanais draugaujanti, tai man vizualiai aisku, kada jis buna paruostas smile.gif
Eik eik biggrin.gif rimtai hcg pasiprasei? tai mes HCG tavo suzinosim penktadieni ar siandien? biggrin.gif aisku, be komentaru, nu bet uztat vistiek malonu. O gal kokie pozymiai pas tave netiketai atsirado, o tu tyli i trepeckyte?

Ir as dekinga, kad tokiu nebera musu aplinkoje. Och, angeliukai-angeliukai. Ateikite pas mane siandien... man jusu reikia.. unsure.gif

QUOTE(maika @ 2012 09 25, 10:45)
Nežinau sad.gif biški užsiparinau  unsure.gif

O dvigubas IUI tai čia kai du kartus sušvirkščia? Ten du mėginius sudėjo į vieną ir tada sušvirkštė per vieną kartą. Bent aš taip supratau  blush2.gif

nu gal nelabai pakenks... nu tikekimes, kad nepakenks.. zoviraxo jau tona uztepta, ane?

Tas dvigubas IUI tai per du kartus. Viena diena ir kita diena. Bent jau as taip supratau.
Atsakyti
Sveikos merginos,

na priraset tai oi oi oi biggrin.gif vos perskaiciau.

vakar buvom tirti mano vyriskio. Nu nepatikesit, bet po triju enesiu vitaminu sumazejimas per pus to ka turejom. Buvo 2 milijonai, liko tik vienas. Bet mano vyriskis uzsispyres iki melynumo, kad lauks kol pageres. Nu va. Ir lauk suneli kol nustips kumele. O sunelis esu sioj situacijoj As. Nieko nepadarysiu viena, visiskai nieko. gerai, kad turiu vyra, bet labai noreciau, kad nebutu uzsispyres kaip asilas. Tai va tokios zinios pas mus. Skambinsiu siandien Z prasysiesiu konsultacijai, gal dar kazka patars ar bent MV proto ikres.

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 25, 10:52)
ne, baklazana tik isskuobti ir padruskinti ir kol ruosi idara druska ta kartuma istraukia. O sukisti i zalia baklazana. Nepamenu, as "ant akies" darau, gal pusvalandi koki. matai, as su baklazanais draugaujanti, tai man vizualiai aisku, kada jis buna paruostas smile.gif
Eik eik biggrin.gif rimtai hcg pasiprasei? tai mes HCG tavo suzinosim penktadieni ar siandien? biggrin.gif aisku, be komentaru, nu bet uztat vistiek malonu. O gal kokie pozymiai pas tave netiketai atsirado, o tu tyli i trepeckyte?

Aga, aisku del receptuko. Butinai isbandysiu. Siandien jau neiseis, vakare laukia kirpykla cool.gif
Taip, taip pasidariau blush2.gif Visi rezultatai penktadieni mirksiukas.gif Sedziu rami ir laukiu. O del pozymiu nieko negaliu sakyti, jauciuos kaip kiekviena menesi. Zinok kas keisciausia, butent ta vieninteli men , kai buvau nestuke.gif , as nestebejau jokiu pozymiu. Kad esu nestuke.gif suzinojau 18 DPO, todel nieko negaliu palyginti kaip ana karta buvo, nes nieko neatsimenu. Na net juokinga man paciai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 09 25, 10:45)
O dvigubas IUI tai čia kai du kartus sušvirkščia?

Ten du mėginius sudėjo į vieną ir tada sušvirkštė per vieną kartą. Bent aš taip supratau  blush2.gif

Man irgi taip atrodo.

Taip, ten per viena karta susvirkste du meginius.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 09 25, 10:33)
As prie PRL ir PRG dar ir HCG gi pasiprasiau  doh.gif Be komentaru cia  blush2.gif

nu tu duodi smile.gif juk bet kokiu atveju anksti, jei 7DPO pridavei..

QUOTE(,,Selina'',2012 09 25, 10:58)
Skambinsiu siandien Z prasysiesiu konsultacijai, gal dar kazka patars ar bent MV proto ikres.

vajei... būna, kad svetimi žmonės didesnę įtaką padaro už artimus, to ir linkiu 4u.gif

aš baklažano tuščius laivelius pakaitinčiau orkaitėj prieš dedant įdarą.. juk su įdaru juos tik reik palaikyt iki tiek, kad sūris išsilydytų ir gražiai apskrustų, viskas jus gatava. ir jei laivelio sienelės 1 cm storio ar daugiau, tai nemanau, kad užtektų to laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 25, 10:05)
vajei... būna, kad svetimi žmonės didesnę įtaką padaro už artimus, to ir linkiu 4u.gif

aš baklažano tuščius laivelius pakaitinčiau orkaitėj prieš dedant įdarą.. juk su įdaru juos tik reik palaikyt iki tiek, kad sūris išsilydytų ir gražiai apskrustų, viskas jus gatava. ir jei laivelio sienelės 1 cm storio ar daugiau, tai nemanau, kad užtektų to laiko g.gif

Aciu tau 4u.gif

Beje, uzmirsau pagirti Tavo pilveli thumbup.gif Labai grazi nuotraukyte, super wub.gif
Atsakyti
Merginos, jeigu kas norėtų paaukoti Afrodite69 dar kartelį arba gal kuri prisidėtų aukodama pirmą kartą, tai informuoju, kad PARAMOS AKCIJA pratęsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 09 25, 11:12)

Beje, uzmirsau pagirti Tavo pilveli thumbup.gif Labai grazi nuotraukyte, super wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 25, 11:05)

Zinau, kad duodu, ir puikia zinau, kad 8 DPO, nu bet pasidariau ir viskas tongue.gif doh.gif O ka 8 DPO nieko nieko nerodytu? blush2.gif
Vat butent del laiko smile.gif As su baklazanais taip nedraiu, o su cukinijomis elgiuos taip: zalius laivelius su idaru idedu i forma, ipilu truputeli vandens ir uzdengiu folija, duodu jiems ten pasikankinti. Paskui nupilu vandenuka, uztarkuoju suri ir jau skudinu smile.gif O baklazanus dar cielus siek tiek pakepinciau orkaitej. Vienu zodziu, cia pas mus kulinarinis klubas biggrin.gif
Atsakyti