Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiskyrusių mamų (su vaikais) laisvalaikis

QUOTE(montesa @ 2016 02 18, 16:25)
Labas, as irgi is Kauno smile.gif. Kokio amziaus jusu vaikai? Maniskiui 6.


Vienam 3 kitam 5 .
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau ir aš prisijungti smile.gif
Trumpai apie save: Esu iš Kauno, man 32 m., turiu sūnų kuriam jau 13 m. Su vyrų išsiskyre senokai, kitų santykių sukurt, bent iki šiol, nepavyko smile.gif Pagrindines drauges gyvenimas po pasaulį išmėtė, o likusios su savo antrosiom pusėm, tad bendraminčių ir bendravimo trūksta.... Būtu labai smagu susirast naujų draugių čia, tiek gyvam bendravimui ir prasiblaškimui tiek paplepėjimams forume smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torika: 26 vasario 2016 - 22:52
TURIU SŪNŲ 10 METŲ,Kaunas
Atsakyti
Sveikos smile.gif Taip pat viena auginu vaikus, turiu beveik 12 metu dvynius..eilinis vienisas vakaras prie kompo.. Man 41m.
Kaip jums su laisvalaikiu?..man kazkaip nekaip..jauciuosi visu pamirsta, lyg negyvenamoj saloj gyvenciau unsure.gif kol vaikai buvo mazesni, tol drauges kviete ar i kavine, ar i kina, ar siaip mieste susitikti, bet dazniausiai atsisakydavau, nes vaikai buvo per mazi, kad juos palikciau, o su kuom palikti neturejau, juk su aukle "spontaniskai" nesusitarsi, reikia derinti laika. Na, o kai vaikai paaugo, ir jau ramiai galiu kelioms valandoms juos palikti, manes jau ir nebekviecia.. sad.gif Dirbu pati sau, sekasi palyginus neblogai. Pradeti taip dirbti taip pat paskatino motinyste - norejau kuo daugiau laiko skirti vaikams. Tad bendradarbiu, su kuriomis galeciau papliurpti ir atsigerti kur mieste kavos ar kartu apsipirkti neturiu. Ar jums taip buvo? Kaip "isbridot" is sios vienatves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 04 birželio 2016 - 22:15