Įkraunama...
Įkraunama...

Miegodama mano dukra labai suprakaituoja

Mano dukryte miegodama labai suprakaituoja (tiek pietu miego metu, tiek nakciai), pradedu nerimauti, kad cia kazkokios ligos pozymis ar dar kazkas g.gif Visi plaukai, nugara buna slapia. Namie nera labai karsta ir aprengti skirtingai bandziau, bet rezultatas tas pats... Tokiu bajeriu pasitaikydavo ir anksciau, bet kazkaip ne taip daznai... Dabar mums 2 m. 8 men.
Gal mamos ka patars? 4u.gif
Atsakyti
mano sunui 2,7metu irgi ta pati situacija, kartais ta pati pagalvoju gal kas negerai, lauksim atsakymo gal kuri mamayte yra susidurusi?
Atsakyti
QUOTE(chainteef @ 2012 09 17, 23:07)
Mano dukryte miegodama labai suprakaituoja (tiek pietu miego metu, tiek nakciai), pradedu nerimauti, kad cia kazkokios ligos pozymis ar dar kazkas  g.gif  Visi plaukai, nugara buna slapia. Namie nera labai karsta ir aprengti skirtingai bandziau, bet rezultatas tas pats...  Tokiu bajeriu pasitaikydavo ir anksciau, bet kazkaip ne taip daznai... Dabar mums 2 m. 8 men.
Gal mamos ka patars?  4u.gif

patalynė, čiužinukas natūralūs?
Mūsiškis, jei miega mūsų lovoj, tai suprakaituoja (ne visada), nes sofa-lova yra sintetinė, jei miega savo lovytėje - ne.
Atsakyti
mes tokios problemos neturejom, kazkur skaiciau kad vitaminu truksta, lyg vitamino D.
bet reiktu pasitikslinti, siaip vitaminas D yra butinas tiek vaikui tiek suaugusiam.
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2012 09 18, 09:33)
patalynė, čiužinukas natūralūs?
Mūsiškis, jei miega mūsų lovoj, tai suprakaituoja (ne visada), nes sofa-lova yra sintetinė, jei miega savo lovytėje - ne.

Na miega savo lovoje ant dormeo ciuzinuko, patalyne velkam tik medvilnine, tik kaldra su pagalve berods polisterolis... g.gif
Papildyta:
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 09 18, 09:56)
mes tokios problemos neturejom, kazkur skaiciau kad vitaminu truksta, lyg vitamino D.
bet reiktu pasitikslinti, siaip vitaminas D yra butinas tiek vaikui tiek suaugusiam.

Kakzkaip bent jau mano atveju, nesinori tiketi, kad del D stokos...Gi vasara ka tik buvo, be to ir ruduo dar lepina, mergina aktvyviai kelis kart per diena lauke buna... g.gif
Atsakyti
mes taip pat turim sita "problema". bandziau vaika ir pusnuogi migdyti, ir aprengta, rezultatas tas pats- susyla.
o miega ant kokosinio ciuzinuko, pagalvyte zasu plunksnu. viskas apvilkta medvilne, tai kaip ir naturalu unsure.gif matyt tokia vaiko fiziologija rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dukryte miegodama labai suprakaituoja (tiek pietu miego metu, tiek nakciai), pradedu nerimauti, kad cia kazkokios ligos pozymis ar dar kazkas  g.gif  Visi plaukai, nugara buna slapia. Namie nera labai karsta ir aprengti skirtingai bandziau, bet rezultatas tas pats...  Tokiu bajeriu pasitaikydavo ir anksciau, bet kazkaip ne taip daznai... Dabar mums 2 m. 8 men.

siaip zinau, kad jei MOTERIS lb prakaituoja, tai reiktu patikrinti skydliauke(nueiti pas endokrinologa) bet aisku vaikai, tai kitas reikalas..aisku panikuoti nereikia, bet siulau kreiptis i gydytoja smile.gif blogiau tikrai nebus, o jei jusu dukrytes tokia fiziologija, tai bent busit rami, kad su ja viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
maniskis taip pat prakaituoja
Atsakyti
Maniškis 1,5m. visą savo gyvenimą miegodamas prakaituoja. Kai šiltasis sezonas labiau, kai šaltasis - mažiau. Ir prakaituoja visur, kur miega. Labiausiai galvytė. Daktarė sakė, kad viskas gerai su sveikata. Stengiuosi neprirengti daug ir, aišku, dažniau skalbiu patalynę ir patį maudau, daugiau nežinau, ką daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(galadrielee @ 2012 09 23, 18:33)
Maniškis 1,5m. visą savo gyvenimą miegodamas prakaituoja. Kai šiltasis sezonas labiau, kai šaltasis - mažiau. Ir prakaituoja visur, kur miega. Labiausiai galvytė. Daktarė sakė, kad viskas gerai su sveikata. Stengiuosi neprirengti daug ir, aišku, dažniau skalbiu patalynę ir patį maudau, daugiau nežinau, ką daryti  smile.gif

Na tikiuosi, kad ir pas mus viskas okej. Seimos gyd. del visa ko siuntima atlikti tyrima del tuberkuliozes dave sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chainteef: 23 rugsėjo 2012 - 17:53

O kai Jusu dukryte uzmigineja,ar ramiai uzmiega.Nesivarto,nesiblasko.Maniske viriausioji,kai buvo 1-1,5 metuku,kai uzmiginedavo,labai budavo nerami,tampydavosi.Ir kol uzmigdavo likdavo visa suprakaitavusi.Paskiau toki uzmigima peraugo.
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 09 24, 00:01)
O kai Jusu dukryte uzmigineja,ar ramiai uzmiega.Nesivarto,nesiblasko.Maniske viriausioji,kai buvo 1-1,5 metuku,kai uzmiginedavo,labai budavo nerami,tampydavosi.Ir kol uzmigdavo likdavo visa suprakaitavusi.Paskiau toki uzmigima peraugo.

Nea, ji ramiai miega, nesiblasko g.gif
Atsakyti