Įkraunama...
Įkraunama...

Registracija internetu į Kauno Klinikas

Taip pažiūrėjau tikrai talonu nėr pas ją, bet tikrai ne vieną kartą esu pas ją mačius talonų intike, tai sekit kiekvieną savaitę ir manau tikrai pagausit. Tai jei labai reikia galit ir pas kokį kitą daktarą registruotis. O kas yra jūsų dukrytėms, jei ne paslaptis? Gal kokį kitą daktarą galėčiau patart. Aš kai varau, tai kiekvienakart vis pas kitą daktarą varau, na kuo daugiau nuomonių tuo geriau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2013 01 14, 21:41)
Telefonu visada liepdavo registruotis paskutinį mėnesio pirmadienį, tai nepaleidžiant telefono iš rankų vis skambindavau, o prisiskambinus vis sakydavo, kad talonų nebėra.

Registratūroje sako, kad talonai bus įdėti pirmadienį, bet paprastai įkelia penktadienį arba šeštadienį prieš tą paskutinį mėnesio pirmadienį mirksiukas.gif Visi savaitgalį prisiregistruoja, tai pirmadienį ir nebelieka talonų.
Atsakyti
Na kiek žinau pas Žukauską seselė talonus išmeta į intiką paskutinį mėnesio šeštadienį 12 val. ir tikrai viena draugė sakė man, kad šeštadienį visi iš kart išgraibsto talončikus ir pirmadienį jau jų nebėr, tai sekit, kad pabyktų užsiregistruot. Be to čia matyt kaip pas kokį daktarą pvz pas Janulevičienę ar Jašinską talonų niekad nėr intike tik klausimas kodėl? Janulevičienė sakė vienai draugei, kad reik paskambinti pas ją į kabinetą ir seselė užrašys, o kodėl intike negalima pas ją, tai nežinau. Dar va pvz kiek pažiūrėjau sergu.lt tai susidaro toks ispūdis, kad lietuvoje žmonės niekuodaugiau neserga tik glaukoma, nes talono be 3 mėn. negausi ir intike, o va pas kataraktos ar tinklainės specialistus, tai tikrai daug mažesnės eilės. Dar esu girdėjus, kad vaikų liutkevičienė ir jarušaitienė labai geros ir malonios daktarės wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(stropi studente @ 2013 01 15, 19:04)
Dar esu girdėjus, kad vaikų liutkevičienė ir jarušaitienė labai geros ir malonios daktarės wink.gif.

Jarušaitienė ir mums patiko, tik kad išėjo dekretinių atostogų verysad.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal dar kas perskaitys, o kaip paciam sergu.lt uzsiregistruoti? niekur nerandu
Atsakyti
QUOTE(erdnixxx @ 2013 08 26, 10:25)
sveikos smile.gif gal dar kas perskaitys, o kaip paciam sergu.lt uzsiregistruoti? niekur nerandu


Tai perskaitykit šita visą temą ir sužinosit kaip užsiregistruot sergu.lt, koks tikslas tą patį per tą patį rašinėt šioje temoje!!!! blink.gif
Atsakyti