Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja krikšto rūbai?

Apklausa: kiek pinigeliu skyrete ar zadate skirti vaikucio papuosimui per krikstynas (771 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
norejau suzinoti kiek kainuoja vaikucio papuosimas krikstynoms.
ar teveliai negailedami leidzia pinigelius , kad tik ju vaikutis butu grazus,
ar tai tik baznytinis ritualas , del kurio puostis neverta.
Atsakyti
Na mes pries pora savaiteliu atlikom sita reikala jau. Tai mums kainavo apie 70 litu. Pirkau medziagas ir pati siuvau suknele ir skraiste + batukai balti ir kojekelnes. O siaip kiek dairiausi gatavu rubeliu, tai Klaipedoje kainos tokios: sukneles nuo 40 iki 100 litu, skraistes apie 20-30. Bet dar yra variantas issinuomoti kriksto rubus.
Atsakyti
QUOTE (godaiva @ 2004 07 16, 22:15)
tai taip, mergaites aprengti ne problema, va o metinuka berniuka kuo aprengti.
mes irgi klaipedoje, o pasirinkimas nulinis.
o nuomos punktai irgi pasiulos neturi.

Vakar Gariunuose maciau labai fainu komplektuku didesniems berniukams krikstynoms (didesniems turiu omenyje 1m - 2m amziaus), aisku, gal ir toli iki Gariunu, bet gal kas nors galetu nupirkti ir perduoti per autobuasa ar siaip kaip nors.

O siaip tai as manau, kad dideliu islaidu rubeliams tikrai nereikia, paieskojus galima nusipirkti labai graziu nebrangiu rubeliu, o be to, as laikausi nuostatos, kad ne rubai vaika, o vaikas rubus puosia. Savo mazylei rubeliams skyriau tik 50 Lt. bet atrodys ji tikrai labai fainai. Musu didzioji diena jau greitai arteja. Kai pakrikstysim, gal idesiu kokiu nuotraukyciu.
Atsakyti
Musu si suknele kainavo 13lt thumbup.gif
7,5lt medziaga, 5,5lt karoliukai ir gelytes. Visa kita sirdies ir ranku siluma smile.gif Svarbiausia tikrai zinau,kad antros tokios nera smile.gif

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
As skirsiu iki 100Lt, jau domejausi kainomis - maciau uz 70Lt kostiumeli, bet galetu buti ir grazesnis sad.gif
Atsakyti
Mes jau pakrikstine mergyte,skyrem iki 100lt.uz sukneles,skraistes ir skrybeles pasiuvima.Aisku modeliuka pati nusakiau,dar pasitariau.Na,visumoje labai pasakiskai ir dailiai pasiuvo ir manau nebrangiai.Tiesa,dar ir aplink zvake toki papuosima padare,zodziu liux thumbup.gif Likau patenkinta ir nereikejo galvos sukt artai ieskot.
Atsakyti
Mergaitem lengviau, as tureciau mergaite tai jau tikrai buciau pati suknele labai grazia pasiuvus, o vat berniukui, nieko nesugalvojau, labai daug visur ieskojau, kol radau vienoj specializuotoj parduotuvej pirkti liemene, kelnytes sviesiai smelines ir baltinukus, atrode tikai graziai, ale kad nepigiai atsiejo - 125Lt toks kostiumas rolleyes.gif
Atsakyti
tokių kostiumų berniukams, kur kelnės, liemenė ir marškinukai, yra Kaune Vaikų prekėse pirkti (Kalniečiuose). Pirkau vyresnėliui komplekte kelnes su liemene - 70 Lt, marškiniai - 25 Lt. Tiesa, dar į komplektą įeina varlytė.
Atsakyti
MES ŽADAM KRIKŠTYTI PO 2 SAVAIČIŲ.SUKNELĖS JAU SENIAI IEŠKOJAU,KOL PAGALIAU TURIU TAI,KO,GALIMA SAKYT.IR NORIU.TA MŪSŲ SUKNELĖ TAI PUSIAU PIRKTA,PUSIAU SIŪTA.NUPIRKAU TOKIĄ BALTOS IR RAUSVOS SPALVOS KOMBINUOTĄ SUKNUTĘ.ATRODO TAI PASAKIŠKAI,TIK BUVO TRUMPUTĖ,NET PAMPERSAS MATĖSI.KADANGI ANKSČIAU JAU BUVAU NUSIPIRKUS BALTO KREPO SUKNUTEI SIŪTI,TAI PRIE VISO TO GRAŽUMO APAČIOS PPRISIUVAU NAUJĄ APAČIĄ IR PADARIAU DAR TRUPUTĮ TOKIUS RAUKINUKUS.NU ATRODO TAI thumbup.gif IR ŽINAU,KAD ANTROS TOKIOS TAIP PAT NĖRA.TIKRAI VISAI ORIGINALIAI GAVOSI.JEI KAS NETURIT IDĖJŲ-PAGALVOKIT.O GAL IR PABANDYKIT.
Atsakyti
As tai busima krikstomama. Krikstavaikis - 3 men. berniukas. Akropoli Cipoline pirkau kostiumeli. Kainavo 55 Lt.
Atsakyti
mes jau saviškį pakrikštijom praitą savaitę, krikštatėviai atidavė kostiumėli mūsiškiui, o mes nupirkom golfiuką mažyliui. Tai atrodė kaip suaugęs su kostiumu.
Atsakyti
Mes krikstysim mazaja rugpjucio 28d.Rubelius pirko krikstateviai,viska sudejus,suknele,skraiste,batukus ir t.t. isejo mazdaug 160lt.Daugiausia vargo buvo del sukneles.Nu jos visos tokios tipines dry.gif Tai nusprendem,kad nebutinai reikia pirkt balta,pirkom rausva,ir desim balta skraiste.
Atsakyti