Įkraunama...
Įkraunama...

Rudos išskyros ("patepliojimai") ne mėnesinių metu

Sveiki, blush2.gif

per pastarasias 3 dienas pastebėjau rudas išskyras, nors mėnesinės praėjo prieš porą savaičių ir dar kolkas neturėtų "ateiti". Jos nelabai gausios, atsikėlus ryte truputį būna ir dienos metu kartais pajaučiu, kad kažkas ten ne taip ir va būtent tada ir truputį jų pasirodo. Ar tai kokia ginekologinė liga? Gal tai susiję su tuo, kad pradėjau šią savaitę rytais bėgioti?

(niekaip neradau tokios temos, iš anksto atsiprašau, jei tokia buvo 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noala: 04 spalio 2012 - 21:37
buna ir man taip
tyriaus
nieko
nusprendem kad del skydliaukes problemu....

gal ir tu su ja turi bedeliu?
Atsakyti
Su skydliauke problemų neturiu schmoll.gif Bet jau 3 dienas taip, tai kažkaip galvoju ką nors jau prisidirbau, gal kokia infekcija ar panašiai... blink.gif
Atsakyti
gali buti ovuliacinis patepliojimas, jei ciklo vidurys..jei dar savaite iki mm |(kaip man buna), gims kaklelio endometriozes
Atsakyti
gali būti endometriozė, man teplioja keturis metus taip, lankausi temoje endometrioze nesulaukiančiu gandru skyriuje.
Atsakyti
As irgi linkusi manyti,kad gali buti endometriozes pozymiai,nes ir man taip budavo,o as turiu gimdos kaklelio endometrioze
Atsakyti
Vos nustojau bėgioti - praėjo kažkodėl.
Bet pasiskaičiau simptomus, tai nebežinau ką galvoti, dauguma atitinka blink.gif nejau nevaisinga doh.gif
Atsakyti
Rudi patepliojimai ciklo viduryj man buvo signalas dėl beprasidedančios endometriozės. Gydė KT metus ar ilgiau, dabar jau viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti
O įdomu dar verta eiti pas ginekologą, jei jau baigėsi tie tepliojimai, vos nustojau bėgioti vakarais... ax.gif Gal dar ten kas įtartino vyksta, tik nepasireiškia dar.
Atsakyti
Labas,sakykit ka jusu gine?Ima tepinelius?Na ka daro,kai pasiskundziat tokiu dalyku?
Maniske viskam labai abejinga,tiesa pasakius net nera normaliai manes apziurejus,nes niekad neturejau jokiu nussikundimu,tik didelius skausmus,tai israse stipresniu nuskausminamuju blush2.gif
P.s. prie tepliojimu ir skausmo dar buvau pakliuvus i ligonine del apsinuodijimo ir dare echoskopija pilvo apacioj(itare apendicita),sake,kad atrodo,kad dubenyje kaupiasi vandenys,nedaug,bet yra kazko..Na mazdaug tokiais zodziais pasake g.gif
Bijau dabar blink.gif
Atsakyti
Oj negasdinkit su ta endometrioze smile.gif man ir taip atsitiko nei is sio nei is to, is kart nuejau pas ginekologe prisisiskaicius tokiu panasiu postringavimu, paeme tepineli apziurejo viska ir nieko. Man paskyre zvakutes, o sake kad tai gali buti ir nuo streso 4u.gif
Atsakyti
Niekad dar nebuvau pas gine blush2.gif
Manau ir aš kad čia nuo streso biggrin.gif mėgstu prisigalvoti ligų, visgi nieko daugiau nevyksta, o ir tas tepliojimas vyko apie 4 dienas ax.gif
Atsakyti