Įkraunama...
Įkraunama...

Pieninis dantis neiškrito, o jau auga nuolatinis

sveikos mamytes turiu tokia problema ,mano sunui 7 metai ir pries pora dienu pastebejom kad auga nuolatinis dantukas o pieninis vos juda .patarkit ka daryti nes nuejom i dantu klinika ir pasake kad turim laukti eiles 8 savaites..gal kas zinote londono apacioje lietuviu dantu klinika,,nu net nezinau ko griebtis
Atsakyti
paziurekit internete, nemazai rasit lietuviu stomotologu kliniku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiabmw @ 2012 10 05, 15:21)
sveikos mamytes turiu tokia problema ,mano sunui 7 metai ir pries pora dienu pastebejom kad auga nuolatinis dantukas o pieninis vos juda .patarkit ka daryti nes nuejom i dantu klinika ir pasake kad turim laukti eiles 8 savaites..gal kas zinote londono apacioje lietuviu dantu klinika,,nu net nezinau ko griebtis

Mano sunui taip buvo ir panasu, kad dar bus...labai tvirtai laikosi pieninukai, vis paklibindavom pirmaji bekrentanti ir kazkaip nekreipiau demesio...O viena kart, jam placiai issiziojus, pastebejau, kad to klibancio 'uznugaryje' jau gerokai prasikales naujas dantukas. Musu atveju pakako siulo ir istraukem ta 'klibuka'. Ar labai tvirtai isikibes dantukas?

O kur tiksliau yra 'Londono apacioje'?
Atsakyti
mes gyvenam prie petersfieldo ,mums iki londono 50 myliu,,
o dantukas laikosi labai tvirtai ,,,bandysiu kankinti iki pirmadienio ir jei ka reikes kazkur vezti...

Papildyta:
kaip rasiau tai truputi sumaisiau nes mes gyvenam anglijos apacioje
Atsakyti
Sveiki, pas mus irgi taip buvo, tai pradzioj issigandau pati ax.gif , ir sakiau kad ryt vaziuosim pas gydytoja, tai mazge taip isisigando, kad pati isklibino danti iki tiek kad iskrito ax.gif o pries tai tai beveik neklibejo blush2.gif
Atsakyti
tikiuosi kad ir maniskis kazkaip issiklibins ,,aisku jam nera taip baisu cia as labai nervuojuosi kad pieninis neiskrito o auga jau naujas smile.gif
aciu uz patarimus,net ramiau
Atsakyti
Nesinervuok, isstums tas naujas dantis pienini, issikliubins labaiu ir iskris 4u.gif
Atsakyti
šiaip iš patirties pasaskysiu kad reik tą pieninį traukti lauk, pati turiu tokį dantį vaikystėje pražiūrėtą, šiaip ateitis nekokia laukia, jei pieninis pradės trupėti teks plokštelę dėti tam kad, po smegenimis esantį dantį pratemti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiabmw @ 2012 10 05, 11:21)

Mano dukrai visi priekiniai nuolatiniai taip augo. Patarimas - tiesiog intensyviai klibinkite pieninį tol, kol jis iškris....Aš pas dantistą neičiau, galima pačiam išsirauti, tik reikia kuo daugiau ir dažniau klibinti, nes kitaip nuolatinis dantukas išaugs kreivai ir teks dėti plokštelę, kad ištiesinti dantukus. Visuomoje nieko baisaus, klibinti, klibinti ir dar kartą klibinti pieninius 4u.gif
Atsakyti
Butent ir pas mus taip buvo,abiems vaikams.Sunui iskrito puse kruminio,kita puse liko.Maniau ir ta iskris,kazkaip nekreipiau demesio labai.O viena diena kazkaip betikrinant dantis atidziau paziurejau,ir pamaciau kad naujas kruminis i vidine burnos puse issikales,o tas senas stovi nejudedamas.Aisku sunus irgi labai bijojo dantisto,vien to,kad vaistus nuo skausmo leis traukiant,tai leido man ji isklibint ir istraukt.Islupau.Laikui begant naujas dantukas grizo i lanka,ir savo vietoj.
Dukrai klibejo apatinis priekinis dantukas,ji labai saugojo ji,nekando nieko ta vieta ir niekaip jis neiskrito.Laikui begant ir maziau klibet pradejo.Atrodo stebejau kad neislystu naujas dantukas.Bet viena diena pamaciau kazkoki patinima vel vidinej pusej,atidziau paziurejus dantuko kampuka pamaciau.Ir jau prasikale jis vidinej burno pusej,aisku tada tetis islupo ta sena dantuka,bet tas naujasis liko kreivas,i lanka negrizo.O kadangi priekinis,tai labai matosi.Teks ateityje kazka daryt.
Is mano patirties vienintelis patarimas,jei pradeda klibet,dar labiau isklibint reikia ir lupt lauk.Nes jie ilgainiui sutvirteja,nustoja klibet,o naujas dantukas randa kita isdygimo kelia.ir tikrai naujas seno neistume,bent musu aveju.
Atsakyti
QUOTE(linutiabmw @ 2012 10 05, 17:21)

sveika, ir mums taip buvo. vis patindavo prie kruminiu dantu virsuj, tai praeidavo. issikale dantukas virsuj isorinej pusej, o pieninis net neklibejo.. stomotologas isrove. o nejudejo todel, kad dar net nebuvo laikas jam krist, tie dantys krenta tik 9 metu vaikams, o maniskei buvo sesi su puse.. doh.gif
Atsakyti
Kuo skubiau kreiptis i stomatologa ir salinti pienini dantuka,nes naujas dantis stumdamas pienini gali deformuotis
Atsakyti