Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia pagalbos!

[ Sita jau tris kartus megino mano mama ir VISUS tris kartus suveike. Beje tai padeda netik blogu sapnu atsikratyt. Jei pas jus lankosi, ar kazkaip kitaip jums ikyri kazkoks jums nemalonus zmogus - kartokite ta fraze kaskart ji prisiminusi. Ir tas zmogus nutolsta..
[/quote]


O jeigu jis kartu gyvena? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Kunigą tikrai verta pasikviesti, kai namuose vyksta tikrai keisti dalykai.
Beje dar galima kreiptis ir į Azanovą. Jis tikrai tokiais dalykais užsiima ir gali padėti, kai namai yra lankomi kažkokių keistų, nematomų ir blogų būtybių.
Atsakyti
Idomu kaip viskas baigesi...
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 08 18, 13:32)
Idomu kaip viskas baigesi...



nesibaige. verysad.gif
Atsakyti
Tai yra tipiško apsėdimo atvejis. MELSTIS, MELSTIS IR DAR KARTĄ MELSTIS... visiems, ne tik tau vienai ten gyvenančiai.
Atsakyti
QUOTE(jurale @ 2006 08 21, 21:08)
Tai yra tipiško apsėdimo atvejis. MELSTIS, MELSTIS IR DAR KARTĄ MELSTIS...  visiems, ne tik tau vienai ten gyvenančiai.

apsirinki, nepades doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 08 19, 15:46)
nesibaige.  verysad.gif

O tai kvietėte kūnigą? g.gif
Šiaip ar kas nors šeimoje užsiimdavo kokiu būrimu, arba gal kreipesį pas ekstrasensą arba burėja pagalbos arba gidymo..? Gal UFO kas nors domėjosi, bandė kontaktuoti?
Atsakyti
Sveiki, paskaičiau šitą istoriją ir prisiminiau, kad ir man taip buvo...na, gal ne taip baisiai, bet...Taigi mėgdavau kviesti dvasias su porceliano lėkštute, o po kiek laiko tikrai, pasigirsdavo žingsniai ant laiptų, judėdavo užuolaidos (be jokio vėjo) ir apimdavo kažkokia neaiški baimė, negalėdavau be šviesos užmigti, pastoviai jusdavau baimę. Atsikračiau to šitaip: paėmiau per Velykas pašventintą žvakę, uždegiau, apvaikščiojau visas kertes, liepdama visoms piktoms dvasioms išeiti Jėzaus vardu, tada apšlaksčiau viską šventintu vandeniu ir apsmilkiau (uždegiau truputį šventintos per Verbų sekmadienį verbos). Tada balsu reikia perskaityti Visų Šventųjų litaniją. Visa tai reikia daryti su tvirtu tikėjimu, antraip nepadės. Beje, knygose "Egzorcistas pasakoja" ir "Nauji egzorcisto pasakojimai" gale yra specialių maldų namams išvalyti nuo dvasių ir nuo piktų žmonių nužiūrėjimų, užkeikimų. Jei neturi šių knygų, parašyk, aš tas maldas atsiųsiu. Mano atveju visa tai suveikė. Tiesiog fiziškai pajutau, kaip pasikeitė oras kambaryje, užplūdo ramybė ir saugumo jausmas. Dabar miegu net durų neužsirakinusi. Laikykis ir pasikliauk Dievu. Jis stipresnis už bet kokį blogį. Parašyk, jei reikia maldų
J
Atsakyti
Kuo tikiu, tai Varniuose gyvena viena aiskeriage, bet pas ja reikia uzsirasyti pries menesi. Nezinau jos adresoir telefono,buvau pries tris metus, bet ten zmoniu paklausus, atsakyma rasi tikrai. Pas ja ateje zmones is pradziu galovoja, ko tiek toli trenkiausi pas ta kaimo bobulka, kuri leptelejo kelis nesamoningus zodzius. Bet po keliu dienu kazkaip susivoki ir pradedi analizuoti jos zodzius.
Todel, manau tau reikia visu pirma suzinoti is kur tie dalykai vyksta. Jos paklausus, ji tau atsakys, nupaveiksluok sviezia patalpu, duru, tevu nuotrauka (geriau atskirai). Zmones, su kuriais bendrauji si pusmeti (nes gali net neitarti, kas tau kenkia).
Ar ji pasakys, ka tau daryti? Gal. Bet jei jos paklausi kur kreiptis ir ji vel tau suvepelios kazka. Todel viska rasykis, ka ji sako. Kodel ji taip keistai kalba? Ji matomai kalba su kitu pasauliu ir tikrai nevaidina.
Nes ka ji man pasake, viskas pildosi, tik su datom nusitraiske. O tokius dalykus, apie kuriuos ne planavusi nebuvau, nei svajojau.
Labai gailiuosi, kad neuzsirasiau klausimu, nes ten atejus, jie isgaravo.
Ji yra radusi ir vaika paskenduoli, bet kaip sako: "yra vandeny", o jis buvo ju suliny.
Visais kitais sarlatanais nelabai tikek, net tais, kurie akademijose moksi. Nes esu girdejusi, kad priburia, pridirba visokiu velniu, o po to patys sutvarkyti nebemoka. Nes tokie dalykai turi dvi puses, gali sau dar labiau pakenkti.
Bet atsimink, kad kiekvienam klausimui yra tasakymas, viskas turi pradzia ir pabaiga. Tik reikia veikti, nes tada tikrai nezinai, kaip tau is vis tai baigsis.
Buk pasiruosus pas ta Varniske, nuotraukos (patalpu, akmenuku, duru, pasto dezutes, tos jahovistes ir pan., tevu) ir uzrasyti klausimai. Pvz. kodel pas mane vyksta keisti dalykai, ka reiskia tie akmenukai, kas galetu man padeti, ir t.t. Ir viska, ka ji sako rasykis, po to galesi analizuoti jos vepeliojimus.
Nes ji ne kokia tai burtu nuemeja ir tikrai tau daugiau kaip pusvalandi netures laiko, nes pas ja masiskai plusta zmones. Dar ji lankosi namuose, nes nupasakojo mano buta.
Atsakyti
schmoll.gif Tik jau nesikreipk į jokius aiškiaregius. Gali iš pradžių atrodyti, kad padeda, bet paskui bus tik blogiau. Tikrai nežinai iš kur tos jos galios - ir iš Dievo, ar kas labiau tikėtina iš piktosios dvasios. Taip jau būna - iš pradžių viskas lyg ir gerai, o paskui tau dar blogiau, kreipiesi vėl - vėl trumpas pagerėjimas, o paskui dar blogiau, kol pasidarai visiškai priklausoma nuo tų aiškiaregių. Rašau tikrai tik gero tau norėdama - kuo toliau nuo visokių būrėjų, šarlatanų, azanovų, ekstrasensų - tuo sveikiau. Yra žinomas tik vienas tikras stebukladaris žmonijos istorijoje - tai Jėzus. Va į jį ir kreipkis. Beje, tikrai rekomenduoju paskaityti kunigo egzorcisto Gabrielio Amortho knygas. Ten aprašyta daugybė tokių atvejų. O jei jau tikrai niekas nepadeda, kreipkis į kunigą egzorcistą. Jų jau yra Lietuvoje. Žinomiausias gyvena Ramygaloje. Internete gali rasti jo adresą, telefoną. Šimtaprocentinė pagalba.
J
Atsakyti
Na teise rinktis.
Dar galiu pasiulyti:
www.lazarev.ru
telef St.Peterburge:
(812)444-30-54, nuo 10-16 val.
Atsakyti
Dėl aiškaregių ir panašių žmoniu pritariu jojuin. Turiu skaudžios patirties, kai turėsiu laiko ilgiau prisėst, pasidalinsiu. Tikrai nesusidiek su "dvasiniais žmonemis" nes nežinai iš kur jie gauna savo "energija" ir jiegas. Jie ir patys dažneusiai nežino. Sako "kosmosas" blink.gif ar dar kokia panašą abstrakcija....

Geriau jau kūnigas...
Atsakyti