Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia pagalbos!

I baznycia bent karta per menesi einu, sventai tikiu i Dieva. Taciau jei KUNIGAI nepadeda, tai kazka reikia daryti, juk jau praejo trys menesiai. Ir dar neaisku, kaip toliau klostysis. Is mano krasto daug kas pas varniske vaziuoja, vaziuoja ir kartotinai.Zurnalistai,(Vaitiekunas tai tikrai), seimunai ir tie pas ja lankesi. Nieko ji nepriburs, tik pasakys kas cia atsitiko. Esu ja savo kailiu patyrusi, todel ir rekomenduoju.
Atsakyti
Tai as taip ir nesupratau,buvo kunigas sventinti ar ne.
Atsakyti
Tiksliai, man prasidetu tokie dalykai, as keturiomis begciau pagalbos ieskoti. O ir buta esu sventinusi ne karta be tokiu dalyku. Cia kazkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(jojuin @ 2006 08 25, 13:35)
schmoll.gif  Tik jau nesikreipk į jokius aiškiaregius. Gali iš pradžių atrodyti, kad padeda, bet paskui bus tik blogiau. Tikrai nežinai iš kur tos jos galios - ir iš Dievo, ar kas labiau tikėtina iš piktosios dvasios. Taip jau būna - iš pradžių viskas lyg ir gerai, o paskui tau dar blogiau, kreipiesi vėl - vėl trumpas pagerėjimas, o paskui dar blogiau, kol pasidarai visiškai priklausoma nuo tų aiškiaregių. Rašau tikrai tik gero tau norėdama - kuo toliau nuo visokių būrėjų, šarlatanų, azanovų, ekstrasensų - tuo sveikiau. Yra žinomas tik vienas tikras stebukladaris žmonijos istorijoje - tai Jėzus. Va į jį ir kreipkis. Beje, tikrai rekomenduoju paskaityti kunigo egzorcisto Gabrielio Amortho knygas. Ten aprašyta daugybė tokių atvejų. O jei jau tikrai niekas nepadeda, kreipkis į kunigą egzorcistą. Jų jau yra Lietuvoje. Žinomiausias gyvena Ramygaloje. Internete gali rasti jo adresą, telefoną. Šimtaprocentinė pagalba.
J

thumbup.gif
O visi tie bobelių pavapaliojimai - na argi neprimena:

1 Jie priplaukė ežero krantą geraziečių krašte. 2 Jam išlipus iš valties, tuojau priešais iš kapinių atbėgo netyrosios dvasios apsėstas vyras. 3 Jis gyveno kapų rūsiuose, ir niekas negalėjo nė grandinėmis jo surakinti. 4 Nors jis jau daug kartų buvo pančiojamas ir grandinėmis rakinamas, bet sutrupindavo grandines, nusitraukydavo pančius, ir niekas negalėdavo jo suvaldyti. 5 Per kiauras naktis ir dienas jis bastydavosi po kapines ir po kalnus, klykdamas ir daužydamas save akmenimis. 6 Iš tolo pamatęs Jėzų, atbėgo, parpuolė priešais 7 ir ėmė garsiai šaukti: „Ko tau iš manęs reikia, Jėzau, aukščiausiojo Dievo Sūnau? Saikdinu tave Dievu, nekankink manęs!“ 8 Jėzus mat buvo paliepęs: „Išeik, netyroji dvasia, iš žmogaus!“ 9 Jėzus dar paklausė: „O kuo tu vardu?“ Ji atsakė: „Mano vardas – Legionas, nes mūsų daug“. 10 Ir pradėjo labai prašytis nevaryti jų iš to krašto. 11 Ten pat, atkalnėje, ganėsi didžiulė kiaulių kaimenė. 12 Dvasios ėmė prašytis: „Pasiųsk mus į tas kiaules, kad į jas sueitume!“ 13 Jėzus leido. Išėjusios netyrosios dvasios apniko kiaules, ir visa kaimenė, apie du tūkstančius kiaulių, ūmai metėsi nuo skardžio į ežerą ir prigėrė ežere. 14 Tie, kurie jas ganė, išsibėgiojo ir davė žinią į miestą ir kaimus. Žmonės išėjo pažiūrėti, kas atsitiko. 15 Jie ateina prie Jėzaus, mato sėdintį demonų apsėstąjį – tą, kuris buvo turėjęs Legioną, – apsirengusį ir sveiko proto, ir juos apėmė baimė. 16 Mačiusieji papasakojo jiems, kas buvo nutikę su apsėstuoju, ir apie kiaules. 17 Tada žmonės ėmė prašyti Jėzų išeiti iš jų krašto. (Mk 5, 1-17)

Demonai žino gal ir daugiau už mus, žmogelius, tik ar verta vien dėl to į juos kreiptis pagalbos - kuo jie gali padėti?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 08 27, 21:27)
thumbup.gif

Demonai žino gal ir daugiau už mus, žmogelius, tik ar verta vien dėl to į juos kreiptis pagalbos - kuo jie gali padėti?

thumbup.gif pasakei geriau nesugalvosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2006 05 10, 16:52)
Dar pridursiu, kad tas kažkas dažnai pirmiausia "apsėda" tą žmogų, kuris daugiau yra atsiskyręs nuo kitų, yra pasiligojęs, sergantis, ne tokios stiprios sveikatos. Tada žmogus pradeda pulti ne tik ant savo šiemos narių ir nesupranta kodėl, bet ir ant giminaičių, bendradarbių  ir kaimynų..., galiausiai tai baigaisi labai blogai..
Liunkiu tau tik nepasiduok, igoruok tą kažką, neik į jokį kontaktą, nebijok jo, nes tik taip jo galima išvengti.

Sėkmės..

apseda ta zmogu kuris pernelyg atsiskyres nuo Dievo,ir gyvena nuodemingai, o ne ta kuris ligotas, be to nereikia zaist su spiritizmu, burtais,
Papildyta:
isvaryk piktas dvasias tardama : iseikite Jezaus vardu ir negriskite jo vardu, gali 3 kartus pakartoto, kai jos buna isvalytos, ramu, ir jei zmogus nebaigia nuodemingai gyventi, nevaiksto i baznycia,nepriima sventos komunijos,nesimeldzia,piktos dvasios matydamos jog zmogaus namas tusciaus,jog jame neapsigyveno Dievas-grizta.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 05 19, 16:18)

kas del tesinio... tai ta pacia diena iki vidurnakcio (buvo likusios 15 minuciu) gavau, tai ko siekiau. Man buvo suteikta pagalba ir supratau, ka dariau netaip. 

prisiminkim zinute "duos, tikrai duos, iki vidurnakcio tai tikrai". Man is tikruju DAVE smile.gif


jei ne paslaptis, tai ka dave?
Atsakyti
Jau 2 metai praejo nuo tos istorijos.. idomu, kaip viskas baigesi?
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2008 11 01, 21:26)
Jau 2 metai praejo nuo tos istorijos.. idomu, kaip viskas baigesi?



Aš ir perskaičiau visa istorija, būtų idomu išgirsti kaip dabar sekasi šios temos autorei.
Atsakyti
sweikos,na as cia biski isiterpsiu unsure.gif
gal kas turi koki patarima ka daryt tokiu atveju jei namie leituviskai snekant vaiksto mirusiojo dvasia blink.gif tai ne pas mane.bet nesenai mire mano artimas zmogus,ir pas jo antraja puse jis namie ramybes neduoda,wakarais but neimanoma fear.gif pati ten nebuwau,bet baimes akys dideles,net neiciau,wakarais zingsniai,trenksmai,net sudauzyti daiktai randami namo gryzus blink.gif
Atsakyti
idomu, jei parduodi buta/nama su tokiu siurprizu, ar siurprizas keliauja paskui tave ar lieka linksminti naujus nt savininkus?
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2008 11 05, 15:20)
idomu, jei parduodi buta/nama su tokiu siurprizu, ar siurprizas keliauja paskui tave ar lieka linksminti naujus nt savininkus?


kažkur skaičiau, kad gali namus su vėlėmis nusipirkti. vienos jų piktybinės, kitos, priešingai, bando tau padėtį, todėl ne visada jų išvarymas ir naudingas.
Atsakyti