Įkraunama...
Įkraunama...

Radži ieško žmonos

QUOTE(ritinelis1 @ 2012 11 27, 16:45)
Taip ir bus, negi tikites tikru vestuviu? biggrin.gif

mes tai ne biggrin.gif , bet tos kur dalyvauja , tai manau tikrai tikisi lotuliukas.gif . ypatingai Daiva kuri vviissskkkkaaa gali del radzio padaryti , ir Nijole , paliubomu tikisi mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi radzi toks issrankus, turetu vesti dar mergaite, o dabar jau daiva prisipazino kaud jau su kitu trali vali
Atsakyti
įsmukau čia tik pagal komentarus pažiūrėti ,ar yra žiūrinčių...nu je,yra...reiškia reikia ir rodyt tokį š-dą
Atsakyti
kaip romoj buvo sakoma ,Liaudžiai reikia duonos ir pramogų...
Atsakyti
Nesąmoninga ta laida, man labai gėda, kad lietuviai tokias kvailystes per teliką rodo. Tam Radžiui turbūt moka neblogus pinigus, kad jis sutiko dalyvauti tokiam kvailam projekte. Žmonos jis ten tikrai nesusiras. O ,,žmonos“ kokios ten lotuliukas.gif . Daugeliui iš jų tik 18 metų. Nu tai apie kokias vedybas tokiam amžiuj gali būti kalba??? Vaikai dar. Mokytis tokiam amžiuj reikia, o ne ženytis biggrin.gif
Atsakyti
Laida skirta pasijuokti iš kvailų panų.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 11 28, 23:20)
Laida skirta pasijuokti iš kvailų panų.

drinks_cheers.gif , ir dar pakelti LNK reitingus .
Atsakyti
Mačiau per anonsą, kad Radžis jau vienai prisipažino meilėje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2012 11 29, 20:04)
Mačiau per anonsą, kad Radžis jau vienai prisipažino meilėje lotuliukas.gif

kuriai bigsmile.gif ?
Atsakyti
Iloną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 11 30, 10:36)

Geras , tai Nijole susprogs is pavydo visai lotuliukas.gif .
O kaip manot kas ses ant kedziu si sestadieni ? As manau , kad gali Elena sest , ir Ilona ( nes turbut bus susimoke pries ja g.gif )
Atsakyti
As irgi paziuriu kartojimus laidu situ thumbup.gif debilizmo virsune. kad joms moka pinigus esu isitikinus, negali jos tiek durnos visos but g.gif
visos baisios kaip karas doh.gif
labiausiai man nepatinka Elena blink.gif jos tampymasis, veblenimas, sneka bet ka, visa issiziojus tokia. o Nijole ... isvis stebiuosi kaip tokia gali save grazia ir ypatinga laikyt blink.gif
Atsakyti