Įkraunama...
Įkraunama...

Radži ieško žmonos

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 02, 13:25)

user posted image

kodel daivai niekas nesutvarko plauku ir neapmauna normaliu basankiu, pastoviai puse kojos lauk islinde, ziauru ziuret kaip pirstai zeme velkas ir taip visose laidose
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 12 03, 17:31)
kodel daivai  niekas nesutvarko plauku ir neapmauna normaliu basankiu, pastoviai puse kojos lauk islinde, ziauru ziuret kaip pirstai zeme velkas ir taip visose laidose

pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 12 03, 15:31)
kodel daivai  niekas nesutvarko plauku ir neapmauna normaliu basankiu, pastoviai puse kojos lauk islinde, ziauru ziuret kaip pirstai zeme velkas ir taip visose laidose

as irgi pastebejau jos tuos pirstus drinks_cheers.gif nemoteriški kazkokie biggrin.gif
Atsakyti
Todėl ,kad arba stilistai savo darbo neatlieka, arba...užsispiria,kad nori per mažų basučių.
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2012 12 03, 12:08)
Man Elena kazkuo primena is filmo "Grazi moteris" Julia Roberts  ax.gif

o man tai gryna sara dzesika parker-kere bredsou is sekso ir miesto,net mimikas kazkokias panasias taiso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 03 gruodžio 2012 - 19:29
Nu kur Daivute ausis kitas basutes biggrin.gif , taigi isidejo is Silales iseigines biggrin.gif
Siandien dar viena Radzis issirinko dalyve is buk mano meile, juodaplauke Vilma, kai Bunke sake i Radzio harema ax.gif
Atsakyti
Lnk manau klastoja balsavimo rezultatus, pagal komentarus po straipsniais pitbulis jau seniai turėjo lėkti kaip musė iš barščių bet kažkodėl stebuklingai pasilieka.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 04, 01:21)
Lnk manau klastoja balsavimo rezultatus, pagal komentarus po straipsniais pitbulis jau seniai turėjo lėkti kaip musė iš barščių  bet kažkodėl stebuklingai pasilieka.

taigi ateina draugiu kurios gelbeja, be to kurejai supranta kad be isteriju idomu nebus
Atsakyti
Gal zinot kuria is laidos buk mano meile issirinko radzi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 12 04, 14:46)
Gal zinot kuria is laidos buk mano meile issirinko radzi?  bigsmile.gif

pacia pirma tamsiaplauke, kur issiskyrus, paramedike, lyg vilma vardu
Atsakyti
Pedofilų įtaka teismams padarė savo , dabar ir televizijos lietuvius laiko nieko nesuprantančiais idiotais ir bando mulkinti neva teisingais balsavimais smile.gif
Atsakyti
Tik jau neneskit tu violetiniu burbulu i kitas temas doh.gif mirksiukas.gif Del balsavimo sutinku kad jie tikriausiai nieko nereiskia
Atsakyti