Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(Shira @ 2012 10 22, 14:58)
Strygut  4u.gif  Supratau. Turbūt ir aš tada pasirinkčiau tuos, kuriais tikrai pasitikiu. Jei tik , aišku, būtų iš ko apskritai taupyt.

Nu ka, viskas paprasta - batai dar neplyse, grazus - na, juk negraziu nebuciau pirkus lotuliukas.gif - vadinasi, nauju nereikia. Rubai - tas pats. Mada... Na, ji gi dabar tokia ivairialype, tai gerai ir tas, ka turiu. lotuliukas.gif Valgyt isvis ponu ismyslas. Kukliai ka nors pakramsnojai ir gerai. Nuo persivalgymo ir imantraus maisto visos problemos lotuliukas.gif . Pramogos... Na, numatoma ilga isvyka i kurorta - prie juros, pusynas, tiesa, reikes leisti ten, kad mane papjaustytu, nu bet nieko, vis atostogos. Zodziu, viska laikinai uzraukiam ir laukiam svajones issipildymo. 4u.gif
Zinau, sakoma, kad reikia gyvent, atsipalaiduot, megautis ir vaikas pats ateis. Tik kaip jis mus ras per mano uzsikisusius kiausintakius ir visas kitas fizines negandas? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 10 22, 15:00)
vaikas turės auksiniais plaukais gimti unsure.gif neįtikėtini pinigai..

Auksaplaukis lotuliukas.gif O ka, mano tetis vaikystej buvo toks baltapukis. Tai gal i seneli? lotuliukas.gif
Zinau tik viena. Mazai kas supras, koks laukiamas jis/ji yra. O mes apie tai nesnekam. Mes darbais jam/jai irodinejam. Darom viska, ka galim. Ir net ko negalim. Ir daug kas nesupranta, kaip mes abu, turedami padorius (bet tikrai ne puikiai apmokamus, sakyciau, labai vidutiiskai) darbus taip kukliai gyvenam. Ne kukliai. Asketiskai. Mes nesiskundziam, kad pinigu nera. Nes ju yra. Tiesiog is salies nesimato, kur juos dedam.
Atsakyti
Saunuoliai, kad abu nesiskundziat, o judat tikslo link! Pinigai dielo nazyvnojie. Leliukai jusu renkas pacius tvirciausius teti ir mama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 10 22, 15:32)
Saunuoliai, kad abu nesiskundziat, o judat tikslo link! Pinigai dielo nazyvnojie. Leliukai jusu renkas pacius tvirciausius teti ir mama  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 22, 15:00)
trumpą ar ilgą versiją? biggrin.gif

Ilga wub.gif

QUOTE(stryga @ 2012 10 22, 15:10)
Nu ka, viskas paprasta
Auksaplaukis  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif saunuoliai
As noriu ryziko vaikucio tongue.gif MV is sviesiu, turiu pilna tikimybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 22, 15:53)
Ilga  wub.gif
drinks_cheers.gif  saunuoliai
As noriu ryziko vaikucio  tongue.gif  MV is sviesiu, turiu pilna tikimybe  biggrin.gif

O as maniau, kad auksaplaukis tai blondinas... doh.gif
As pati gundausi nusiryzint plaukus. Bet ziuriu i ta punkta, kur taupom dabar ant visko ir kirpyklas atidedu nenustatytam laikui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 22, 16:53)
Ilga  wub.gif
drinks_cheers.gif  saunuoliai
As noriu ryziko vaikucio  tongue.gif  MV is sviesiu, turiu pilna tikimybe  biggrin.gif

Oi, ryzikai man tokie fainuoliai isskirtiniai! Ale sunku jiems vaikystej kitokiems doh.gif Bet - sunkumai grudina. Maniskis su pavarde kovoja mokykloj. Ignoruoja besisaipancius.
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 10 22, 14:58)
O as maniau, kad auksaplaukis tai blondinas...  doh.gif
As pati gundausi nusiryzint plaukus. Bet ziuriu i ta punkta, kur taupom dabar ant visko ir kirpyklas atidedu nenustatytam laikui lotuliukas.gif

o aš nusiryžinau ax.gif

Beje linkiu , kad stiprybė ir optimizmas nepabėgtų tavo situacijoje bei operacija pavyktų puikiai.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 10 22, 16:07)
o aš nusiryžinau ax.gif

Beje linkiu , kad stiprybė ir optimizmas nepabėgtų tavo situacijoje bei operacija pavyktų puikiai.

Aciu, laikysiu ta optimizma apsikabinus, niekur jis nepasides 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau kitoj temutej Velnytes posta - nu zvengiau balsu biggrin.gif Nesusilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 10 22, 16:12)
Perskaiciau kitoj temutej Velnytes posta - nu zvengiau balsu biggrin.gif Nesusilaikiau.

Ir as noriu zvengt? Kur? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 10 22, 15:10)
Mes nesiskundziam, kad pinigu nera. Nes ju yra. Tiesiog is salies nesimato, kur juos dedam.

Na negalėjau neužeiti ir "nepalaikinti" šitų žodžių... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Visoms sėkmės, mergaitės! Užsispyrimo, kantrumo, sveikatos ir sėkmės... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 10 22, 17:12)

Ovuliacijos temuteoj 4u.gif Taip nuosirdziai zmogus nusistebejo, kad nesusiturejau nekikenus biggrin.gif Ten apie testukus.
Atsakyti