Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

user posted image

DiToLe''Sunku įsiterpti į bendravimą tų, kurios iki smulkmenų žino, kurios vaikas kiek dantų turi ir kuri kiek sveria''...
Kibelė- ''Iš šono atrodo, esu plepus žmogus, bet turiu savo šarvus''...
flooding- ''Vieną dieną pradėjau gyventi kaip noriu, jaučiuosi kaip niekad gerai''...

Rita K P- ''Na, mano tikroji ''aš'' labai išpuoselėta, jei kas man nepatinka, veido mimika viską išduoda''...

Lotari- ''Aš kalta? Nu dar ko bebe.gif Kalta aplinka, tikrai ne aš ''...
shrekas5- ''Jei jau myliu, tai iki sielos gelmių. Galiu daug atleisti, bet nuoskaudos ilgai išlieka širdy...''
perlitap- ''Esu impulsyvi, užsispyrusi, kartais labai nukenčiu, bet nuryju tą kartėlį ir toliau einu į priekį...''
pempė12- ''...kavą mėgstu karštą, tik juodą ir stiprią thumbu
Blakstute – “Neimkit į galvą kartais mano išsireiškimų.. Kaip ten sako.. Aš įdomi asmenybė. .. “
Plepushka - "Visai neblogai ta blondine but,ypac su keliu policininkais,ijungi toki nieko nesuprantancios vaizdeli,nu ka,pasiziuri i plauku spalva,nebesigincyja lotuliukas.gif Man visad padeda"nepavyzdinga - "prisiregistravau, užsuku vis pas jus... galvoju kaip naujokei bus lengviau susibendraut,bet žiūriu kad nepritampančios jau labai pritapę ir susibendravę"
BigBang- ''Aš esu labai atviras žmogus'
Wirruna- "ai, kazkaip smirinejau po sm ir radau sita temute, tai paskaiciau, patiko ir parasiau "
Flooricija- "Jumgiuosi i jūsų ratą ,kadangi esu motera kaip ir jus tai beskaitant še temuke taip miela,šilta ir jauku... "
jotule17- " as irgi cia visai netycia ,as is sostines, siaip megstu bendrauti, leisti laika gamtoje, bijau aukscio ir gylio
Happyme - "jei neišgasdinsit-bandysiu likt gerai jau, baikim temą apie mane ir taip per daug dėmesio sulaukiau blush-anim-cl.gif nepratus biggrin.gif [COLOR=fuchsia]Sadija - "pabendrauti tikrai norėtųsi..."Mūsų tortadieniai

Flooricija 01.14
Plepushka 01.19
shrekas5 04.10
Blakstute 07.29
Rita K P 08.20
DiToLe 08.20
nepavyzdinga 08.27
perlitap 10.29

Turim savo albumą, bet norint į jį patektį turit bendrauti bent kelias temas, kol galėsime pasikliauti ir įteikti raktelį.. mirksiukas.gif

Pasaulyje, kur gyvybė jungiasi su kita gyvybe, kur to paties vėjo glostoma gėlė tuokiasi su kita gėle, kur gulbė pažįsta visas kitas gulbes,- vien tik žmonės statosi vienatvės rūmus.
– Antuan de Sent – Egziuperi

Nesistatykit vienatvės rūmų, ateikit pas mus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekas5: 15 spalio 2012 - 20:01
Šrekiukui už namus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Už namučius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū statybininkei už namučius hihihi.gif 4u.gif
QUOTE(flooding @ 2012 10 16, 12:20)
Man iškilo klausimas...kaip dažnai jum vyrai dovanoja gėlių? Tik su progom ar ir be progos? kai "prasikalsta"?

rečiau nei norėčiau gauti rolleyes.gif bet ne tik per progas, būna ir taip nustebina. nors realiai tai man svarbiausia kitoks dėmesys, bendravimas, atvirumas ir tt., todėl dėl dovanų/gėlių retesnio buvimo nepergyvenu, kai jau baisiai pritrūksta-duodu užuominą nail.gif

BigBang, bent vieną beveik kaimynę atradau, jėj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happyme: 16 spalio 2012 - 12:05
QUOTE(happyme @ 2012 10 16, 11:02)
ačiū statybininkei už namučius hihihi.gif 4u.gif

rečiau nei norėčiau gauti rolleyes.gif bet ne tik per progas, būna ir taip nustebina. nors realiai tai man svarbiausia kitoks dėmesys, bendravimas, atvirumas ir tt., todėl dėl dovanų/gėlių retesnio buvimo nepergyvenu, kai jau baisiai pritrūksta-duodu užuominą nail.gif

BigBang, bent vieną beveik kaimynę atradau, jėj drinks_cheers.gif

Pritariu kad dėmėsį gali ir kitaip parodyt,bet gėles galėtų ir dažniau dovanoti 4u.gif
Aha beveik smile.gif Tai tu irgi iš Kauno? g.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kibelė,2012 10 16, 12:25]
Labas rytas, as labai liudna jauciuosi, net nezinau kodel, toks liudesiukas is vidaus eina ir visi klausia kas yra kas yra,o as nezinau ir noriu, kad paliktu ramybeje, cia gal pries mmm, vakar priejau prie vyro ir paprasiau, kad apkabines palaikytu, tokia kazkokia nesaugi jauciuosi. Va tai ir nelendu i eteri, net sportas nepagerina nuotaikos

man tas pats buvo pries mmm, nuotaika s.........a, tikiuosi greitai pasitaisys nuotaika.... 4u.gif

[quote=happyme,2012 10 16, 12:38]
aš nelabai ką gero pasakysiu/paguosiu, nes ir pati užsikrėčiau oro nuotaika.. nėra noro net kovot su tuo, noris tiesiog paliūdėt blush2.gif smile.gif
[/quote]
nu jau mergsites pakeliam nosi i virsu ir einam su gera nuotaika i nauja tema

srekuti aciu tau labai labai uz namucius, kad nelikom uz uzdarytu duru 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 16, 13:08)
Pritariu kad dėmėsį gali ir kitaip parodyt,bet gėles galėtų ir dažniau dovanoti  4u.gif
Aha beveik smile.gif Tai tu irgi iš Kauno?  g.gif  4u.gif

o taviškis anksčiau dažniau dovanodavo? šiaip sakoma, kad pradžioje kol bandai užkariauti žmogų būna daugiau to dėmesio, pastangų ir tt, bet tikrai ne visada tas pasitvirtina ax.gif
aš iš Kauno raj. Karmėlavos ax.gif bet tikiuosi metų bėgyje persikraustyt blush2.gif

perlitap, bandau tą nosį kelt, kas daugiau pakels jei ne pati ax.gif

beje ,shrekas5, labai prasmingi ir teisingi žodžiai pabaigoje... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happyme: 16 spalio 2012 - 12:17
QUOTE(happyme @ 2012 10 16, 11:16)
o taviškis anksčiau dažniau dovanodavo? šiaip sakoma, kad pradžioje kol bandai užkariauti žmogų būna daugiau to dėmesio, pastangų ir tt, bet tikrai ne visada tas pasitvirtina ax.gif
aš iš Kauno raj. Karmėlavos ax.gif bet tikiuosi metų bėgyje persikraustyt blush2.gif

Ai tai netoli Kauno smile.gif Tai kraustysies į Kauną? smile.gif Beje tu ištekėjus?Ar turi vaikų? smile.gif
Na kai draugavom tai kiekvieną mėnėsį iki metų,po to mažėjo kas pusmetį biggrin.gif Po to dingo biggrin.gif Kai buvau grįžus praitą žiemą ir jis dar gyveno Lietuvoj,tai gavau 23 rožes,gimtadienis buvo,tai manau įsivaizduoja kad nupirko ilgam į priekį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 16 spalio 2012 - 12:19
BigBang, kai baigsim mokslus su mb, tada žiūrėsim pagal darbovietės vietą kurį miestą rinktis. labai norėčiau į Vilnių, bet Kaune realesnė tikimybė savo būstą įsigyti.. smile.gif
aš netekėjus ir be kleckiukų, su mb 3,5 metų draugaujam kolkas ax.gif dar bręstam abu iki rimtumų blush2.gif
kaip juokingai su tom gėlytėm biggrin.gif na bet ir nenorėk kiekvieną mėnesį gaut, įdomiau, kai nesitiki bigsmile.gif tai užsimink tb kada per aplinkui.
aš kažkada pradžioj draugystės ilgai negavau iš mb gėlių, nu o tikrai norėjau. vežė jis mane namo vieną vakarą, užėjom į parduotuvę. tai aš ką.. nuėjau sau iki gėlių pardės ir nusipirkau tris gėlytes prie mb akių. pamenu, labai supyko tada jis biggrin.gif bet už tai dabar pirkt pačiai nebereik cool.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 16, 11:30)
BigBang, kai baigsim mokslus su mb, tada žiūrėsim pagal darbovietės vietą kurį miestą rinktis. labai norėčiau į Vilnių, bet Kaune realesnė tikimybė savo būstą įsigyti.. smile.gif
aš netekėjus ir be kleckiukų, su mb 3,5 metų draugaujam kolkas ax.gif dar bręstam abu iki rimtumų blush2.gif
kaip juokingai su tom gėlytėm biggrin.gif na bet ir nenorėk kiekvieną mėnesį gaut, įdomiau, kai nesitiki bigsmile.gif tai užsimink tb kada per aplinkui.
aš kažkada pradžioj draugystės ilgai negavau iš mb gėlių, nu o tikrai norėjau. vežė jis mane namo vieną vakarą, užėjom į parduotuvę. tai aš ką.. nuėjau sau iki gėlių pardės ir nusipirkau tris gėlytes prie mb akių. pamenu, labai supyko tada jis biggrin.gif bet už tai dabar pirkt pačiai nebereik cool.gif

O jei nepaslaptis paciai kiek? Gali ir i az 4u.gif
Na aš kažkaip sau nesiperku,beto kai jau vestuvėm ruošiamės,tai manau nesuveiktų biggrin.gif dar pasijuoktu,sakytu va va kokias grazias issirinkai tai visada ir pirkis biggrin.gif kaip sakant nebera jau manau to upo pirkt,kai uzkariauta biggrin.gif bet viliuosi per gimtadieni sulaukt blush2.gif
Beje mes irgi be kleckiuku,esam jau susizadeje,dirbam ir gyvenam UK mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena, mergytes! smile.gif
aciu uz namukus! wub.gif
kas liecia gelytes, gaunu kas menesi ta pacia diena ir siaip kokia nors beproge ax.gif va anakart gavau kai suzinojau kada trauks dantuka ir nezmoniskai bijojau. tai grizo su sampe ir gelem smile.gif
o siaip as jau beprote lotuliukas.gif isrove man protinuka (operavo kaip ir minejau kazkurioj is temu). pagaliau doh.gif isibaiminus jau buvau iki nemigos verysad.gif ir tikrai nebuvo taip baisu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 16, 11:42)
laba diena, mergytes!  smile.gif
aciu uz namukus!  wub.gif
kas liecia gelytes, gaunu kas menesi ta pacia diena ir siaip kokia nors beproge  ax.gif  va anakart gavau kai suzinojau kada trauks dantuka ir nezmoniskai bijojau. tai grizo su sampe ir gelem  smile.gif
o siaip as jau beprote  lotuliukas.gif  isrove man protinuka (operavo kaip ir minejau kazkurioj is temu). pagaliau doh.gif isibaiminus jau buvau iki nemigos verysad.gif  ir tikrai nebuvo taip baisu  blush2.gif

4u.gif 4u.gif Nu va o ka sakiau? Ar skauda? kaip jautiesi? g.gif
Atsakyti