sveikutės
QUOTE(stryga @ 2012 10 24, 16:08)
Kitty telepate
QUOTE(simbute @ 2012 10 24, 16:26)
Pas mane po 3IVF negimdinis buvo

Ir nera cia jau toks retas reiskinys, statistiskai apie 10 procentu po IVF taip nutinka. Tik va keista, kad kitos mergaites raso, jog nieko nejaute ir nekraujavo, nes as tai ir super kraujavau ir tik kita menesi kai HCG jau 8000 sieke pamatem

Na mano atveju galejo buti vienas gimdoje, kuris issivale per mmm, o kitas uzstrigo kiausintakyje

Va kokia X faila irgi nutinka.
siaubas kažkoks....

10 proc..daug gi....
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 24, 21:35)
1.Na o dabar mano naujienos.
2.Tai jis sako, o as tuomet esu DUPO - Desperate Untill Proven Otherwise
3."Mano sesers globeja" suvalgiau labai greitai, kazkaip itin neuzkabino
4.
Kitty, gal tavo valkatos rodo jau kokius ateinancius zenklus ? nu jeigu ne jos, tai gal bent PMS'as prasideda ar kas nors ?
1. naujienos superinės, dabar ilsėkis,mūsų PUPO, oi, jaučiu, po kokių 10 dienų čia bus linksma
2
3. Aš filmą mačiau, tai patiko, pažliumbiau. Na, būna tokių filmų, tinka, kai reikia pažliumbti:)
O šiaip tai visai neturiu laiko skaityti, gelbsti garso knygos, jau dauuug perklausiau per keletą metų, ar su vežimu vaikštinėdama , ar paskui vairuodama (man toli važiuot), arba sportuodama (jei ne grupinėj trefkėj, o treniruoklių salėje). Užsimeti ipodą ir varai:) Dabar mane veža H. Murakamis. Vat veža ir viskas. Nuo "gilių" knygų aš gal šiek tiek ir pavargus, mano specialybė - literatūrologija, po studijų kurį laiką iš viso nieko neskaičiau, buvau persisotinusi kursiniais, teorijom, analizėm, bet dabar jau viskas ok. Blogiausia,kad aš viską pamirštu. Tiek filmus, tiek knygas. Žiūriu kokį filmą, vyras sako, gi matėm, žiūrėjom abu. Aš pirmą kartą matau. Tai va perklausiau kai kurias knygas iš naujo, pvz, visą Hesę, tiesa, nepadarė įspūdžio, kaip mokykloje, matyt, viskam savas laikas. Remarką labai mėgstu.. O vat tos visos.. Na, kaip Bacho ar Coelho man kiek per deklaratyvios, nelabai užkabina, nors neblogos, nieko nesakau. Tas skaičiau "popierines". Daug jų turiu dar neskaitytų, prisipirkau

būdama knygų mugėje, galvoju, turėsiu laiko, paskaitysiu. aha
4. Man buvo o praeitą trečiadienį, taigi jeigu viskas būtų normaliai atsistatę, maždaug savaitgalį turėtų prasidėti pms,o kitą trečiadienį mmm, nes jos visada ateina 15 dpo. O ar taip bus iš tikrųjų, matysim:)