Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(GingerBella @ 2012 10 24, 22:36)
tikejimas taip ir svyruos: aukstyn, zemyn, aukstyn, zemyn... Bet tu jau esi per tai ejusi, tad zinai viska mirksiukas.gif

Perejus ir tikrai zinau, gaila tik, kad nepadeda lotuliukas.gif

Laukiam rytojaus popietes 4u.gif
Atsakyti
BETA1 kumstukai suspausti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 10 24, 14:49)

Dabar belieka laukti, kad pats issivalytų, jei ne - darytis išvalymą ar ką ten, nelabai supratau. Jei bent koks aštresnis skausmas - iškart į Klinikas važiuoti, nes gali prasidėti vidinis kraujavimas ir galiu numirti. Vakar tą patį sakė ir mano gydytoja.

Labai gaila, kad toks didelio darbo rezultatas... Bet vietoj issivalymo ar "greitukes" laukimo, patarciau pasidometi ar negalima pritaikyti medikamentinio gydymo su metotreksatu (methotrexat). Tai chemoterapinis medikamentas, bet sekmingai naudojamas esant ankstyvam negimdiniam nestumui - lasteles nebesidalina, sunyksta ir savaime issivalo. Suveikia ne visais atvejais, bet tai galimybe isvengti operacijos. Lietuvoje zinoma apie jo toki naudojima ir prekiaujama, keista, kad gydytojai net nepasiule...
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

QUOTE(stryga @ 2012 10 24, 16:08)
Kitty telepate  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(simbute @ 2012 10 24, 16:26)
Pas mane po 3IVF negimdinis buvo verysad.gif Ir nera cia jau toks retas reiskinys, statistiskai apie 10 procentu po IVF taip nutinka. Tik va keista, kad kitos mergaites raso, jog nieko nejaute ir nekraujavo, nes as tai ir super kraujavau ir tik kita menesi kai HCG jau 8000 sieke pamatem verysad.gif Na mano atveju galejo buti vienas gimdoje, kuris issivale per mmm, o kitas uzstrigo kiausintakyje doh.gif Va kokia X faila irgi nutinka.

siaubas kažkoks.... console.gif
10 proc..daug gi....

QUOTE(Beta1 @ 2012 10 24, 21:35)
1.Na o dabar mano naujienos.

2.Tai jis sako, o as tuomet esu DUPO - Desperate Untill Proven Otherwise  biggrin.gif

3."Mano sesers globeja" suvalgiau labai greitai, kazkaip itin neuzkabino

4. Kitty, gal tavo valkatos rodo jau kokius ateinancius zenklus ? nu jeigu ne jos, tai gal bent PMS'as prasideda ar kas nors ?  lotuliukas.gif

1. naujienos superinės, dabar ilsėkis,mūsų PUPO, oi, jaučiu, po kokių 10 dienų čia bus linksma thumbup.gif

2 lotuliukas.gif

3. Aš filmą mačiau, tai patiko, pažliumbiau. Na, būna tokių filmų, tinka, kai reikia pažliumbti:)

O šiaip tai visai neturiu laiko skaityti, gelbsti garso knygos, jau dauuug perklausiau per keletą metų, ar su vežimu vaikštinėdama , ar paskui vairuodama (man toli važiuot), arba sportuodama (jei ne grupinėj trefkėj, o treniruoklių salėje). Užsimeti ipodą ir varai:) Dabar mane veža H. Murakamis. Vat veža ir viskas. Nuo "gilių" knygų aš gal šiek tiek ir pavargus, mano specialybė - literatūrologija, po studijų kurį laiką iš viso nieko neskaičiau, buvau persisotinusi kursiniais, teorijom, analizėm, bet dabar jau viskas ok. Blogiausia,kad aš viską pamirštu. Tiek filmus, tiek knygas. Žiūriu kokį filmą, vyras sako, gi matėm, žiūrėjom abu. Aš pirmą kartą matau. Tai va perklausiau kai kurias knygas iš naujo, pvz, visą Hesę, tiesa, nepadarė įspūdžio, kaip mokykloje, matyt, viskam savas laikas. Remarką labai mėgstu.. O vat tos visos.. Na, kaip Bacho ar Coelho man kiek per deklaratyvios, nelabai užkabina, nors neblogos, nieko nesakau. Tas skaičiau "popierines". Daug jų turiu dar neskaitytų, prisipirkau nestuke.gif būdama knygų mugėje, galvoju, turėsiu laiko, paskaitysiu. aha biggrin.gif

4. Man buvo o praeitą trečiadienį, taigi jeigu viskas būtų normaliai atsistatę, maždaug savaitgalį turėtų prasidėti pms,o kitą trečiadienį mmm, nes jos visada ateina 15 dpo. O ar taip bus iš tikrųjų, matysim:)

Atsakyti
Nagi BETA PUPO - sveikinimai ir manau nu siandien ne, bet rytoj tikrai gali jau ant NT myztelti tongue.gif Juk tam ir gyvenam kad rekordus mustume lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Terziuk - prisiduok kaip tavo dvejetukas gyvena wub.gif

GingerBella - tu irgi musu PUPO. Laukiam to patvirtinimo wub.gif

Visoms mergaitems Labas Rytas 4u.gif
Atsakyti
GingerBella, laukiam tavo gero HCG 4u.gif

Beta, tu mūsų PUPO 4u.gif

Terze, sėkmingo pasimatymo 4u.gif
Atsakyti
PUPO lauksim tavuju skaiciuku siandien 4u.gif
DUPO ramiu dieneliu iki HCG 4u.gif
Labas rytas merginos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 10 25, 09:57)
Nagi BETA PUPO - sveikinimai ir manau nu siandien ne, bet rytoj tikrai gali jau ant NT myztelti  tongue.gif  Juk tam ir gyvenam kad rekordus mustume  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ot cia tai geras lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beta! bigsmile.gif wub.gif Privarazyjau, ka? mirksiukas.gif O dabar: po kiek ten reikia dienu ispudingas hcg!!! Tik nepyk ant manes, kazkodel matau tik viena maziuka, nors snaigutes tai dvi blush2.gif Ka gi, laukiam patvirtinimo...

GingerBella, mano mmm laukia tavo hcg! Zinok pilvas jau ten visas vartosi, gasdina, o mmm nepramusa... Tai davai greiciau, bus tavo grazus hcg ir pramus iskart, nes jos laukia patvirtinimo, kad viskas, jau tikrai tikrai man, o ne tau priklauso!!!
Atsakyti
Beta
Koks grazus startas wub.gif linkiu, kad tavo mazulyciai isitaisytu kuo tvirciausiai, o laukimas iki NT ir HCG prabegtu greitai 4u.gif

Gingerbella
Stipriai suspausti kumstukai uz aukstus HCG. Tikiuosi, kad tavo stipruoliukas verziasi gyventi 4u.gif

Stryga

Pramus pramus tos nelabosios, kur joms detis biggrin.gif

O kas del knygu, tai mane siuo metu apsedes man paciai keistas knygu zanras- tikros tremtiniu istorijos. Kai skaitai visa ta kraupuma ir jauti begaline tu zmoniu stiprybe, tai gauni daug adrenalino ir vities sprendziant savo problemas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilciukas11: 25 spalio 2012 - 11:18
QUOTE(Citas @ 2012 10 25, 09:57)
Nagi BETA PUPO - sveikinimai ir manau nu siandien ne, bet rytoj tikrai gali jau ant NT myztelti  tongue.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Panos, man visiska hormonu audra, atrodo, tuoj asaros pramus o ne mmm... doh.gif Na kur gi tos nelabosios, gana mane kankinti skaudziais pazadais, juk tiek vilciu sudeta i kuo greitesnius tyrimus...

O as tai labai skirtinga literatura skaitau. Is sudetingu man pasirode Umberto Eco Fuko svytuokle. Na labai ten graziai viskas uzsukta blush2.gif , o is paprastesniu, bet ne ka prastesniu to paties autoriaus Rozes vardas... Dar tokia visai lengvo turinio, bet manau, fainai, ne bukai parasyta Angelo pazadas. Na, as megstu, kai nuo realybes kiek nutrukusios buna 4u.gif Matyt, neisaugau is pasaku amziaus lotuliukas.gif Gerai, kai vaiku kada nors sulauksiu (juk taip bus? unsure.gif ), busim vieno proto. hihihi.gif Visiskai filosofiniu, kaip Bacho kazkaip nebemegstu... Man ima atrodyti, kad sudetingai sneka apie paprastus dalykus... Buties esme man dabar atrodo gerokai paprastesne. ax.gif Ir kur neatrodys, kai norai tokie primityvus - pvz. vaiko susilaukt doh.gif
Atsakyti