QUOTE(O-RE-AR @ 2012 10 27, 00:55)
Aisingu

Ačiū.

QUOTE(Wilina @ 2012 10 27, 01:18)
merginos, bet gaminamose vaistinese apklausiau seke jau 4metai kaip nera glicerino vidiniam vartojimui

. o kur turi isorinio naudojimo tai jo maistui naudoti negalima

jis nuodingas

. tai cia gal tik pas mus nera jo pirkti

Mano tai Panevėžyje pirktas. Tikrai dar nuėjusi pažiūrėjau, kad ant buteliuko parašyta VIDINIAI.
QUOTE(naitas @ 2012 10 27, 10:34)
Nu nenaudokit to glicerino ir gliukozės miltelių - keiskit gliceriną NATURA aliejum, o gliukozę - dirbtiniu medumi. Sirupą virsit, nedavirsit, pervirsit.. kam Jums to reik..

QUOTE(griode @ 2012 10 27, 11:05)
Klausimelis kiek reiketu pilti skystu dazu i mase kad ji nepakeistu konsistencijos? ar geriau tokiais dazais is virsaus dazyti? ir kaip padarot kad tortai blizgetu? nes man vis buna apsinesus ta mase pudra

Ir man toks klausimas, nes turiu tik skystų dažų. Kitokių nebelabai gausiu, nes torto dukrai jau antradieniui reikia.
Dar man toks klausimas iškilo - jeigu šiandien pasidarysiu figūrėles, dar bus jos geros antradienį? Ar vėliau daryti?