QUOTE(Amazing @ 2006 05 10, 15:05)
Gosh,nuraminai
Mums tai nesakė,kad iš to išaugama,tipo jei toks gimei,tai jau visam gyvenimui.
Butu gal nieko,tik tas skausmingas pilvo pūtimas kai ko netinkmo suvalgius.O beje valgo dukra pas mane visada netinkamai

būtų jos valia-is vis nevalgytų
Bet turbūt tikrai reikia nueit ir nusipirkt ko nors nuo to - kokio Espumizano.Ar Mezymo.
Sveikutės,
Mes irgi turim tokią pačią problemą-ir aš ir dukra. Man vaikystėje gerai nebuvo-nevalgiau, svoris blogai augo, pilvo skausmai kankindavo . Po truputį viskas rimo, nors silpna vieta organizme liko. Atsimenu iki šiol, kaip sanatorijoj po valgio gerdavau pašildytą mineraliį ir po to pusvalandį ant šiltos puūslės gulėdavau
Dura mano taip baisiai nesiskundžia. būna kartais paskaudena šiek tiek pilvą, viduriukai ypač ankstyvoje vaikystėje būdavo laisvoki, dabar normalūs. Ši anatominė deformacija tokia ir išlieka visam gyvenimui. Iš jos neišaugama. Labai svarbu sureguliuoti mitybą- valgyti 5k per dieną šiltą, gerai paruoštą, neaštrų maistą, po nedaug, nes pūslė sunkiai išsituština ir gausesnis maisto kiekis suvalgytas vienu kartu tai dar labiau apsunkina.
Gydymas simptominis-fermentai, jei nevirškina, kas nors nuo pilvo pūtimo ir pan. Ir nieko čia labai nepadarysi.