Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

QUOTE(biesas66 @ 2017 10 04, 20:17)
daug matai apie dozes,matyt daznai pavartoji ..  ax.gif

Keistuolis vasaros nematęs. Bent jau bobų vasaros tai tikrai. Juk pats pasakei, kad prašei Doratos tave ištinti, nes pats nesugebi sustoti. O tai yra ne kas kita kaip narkotikas. Žiūrėk čia. Pats tokius teiginius sudėliojai.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2017 10 04, 20:17)
p.s. dabar tau pazadu kad tai galutinis laiskas.
p.s. 2 gali naudotis proga ir prirasyti ka nori ,bandyti provokuoti,atsakymo nesulauksi. narkotikas nebeveikia. (ko nepasakysi apie tave)
kad tau sektus.

Jei nebus P.S.3 ir ypač P.S.4, pradėsiu galvoti, kad Minesotos programa veikia. Bet matau, kad šiuo metu sėdi anonimas. Biesai, čia tu? Au! Biesai, ar sugebėsi išlaikyti ir nebus PS.5 ir t.t.?
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2017 10 04, 20:17)
Verksny,baik kniauktiir myzti i pampersa..   
p.s. dabar tau pazadu kad tai galutinis laiskas.

Dar, biesai, žinok, kad abstinencijos laikotarpis sunkus. Linkiu pasveikti ir nepradėti kabinėtis prie kitų žmonių. O tu tai sugebi ir dar lygioje vietoje. Sėkmės tau, SM Tadai Blinda.
Atsakyti

Na ir priteršėt temą...:/

Atsakyti

Mane kas nors pakonsultuokite tokiu ganėtinai keistu klausimu - interjero dizainerio paskirtis kaip ir aiški, o kaip vadinasi žmogus, kuris gali suplanuoti kiemą? Mes nenutariame, kur turi būti įvažiavimas, kur reiktų stoginės automobiliams ir t.t., kaip pavadinti žmogų, kuris tuo užsiima? :)

Atsakyti

Mane kas nors pakonsultuokite tokiu ganėtinai keistu klausimu - interjero dizainerio paskirtis kaip ir aiški, o kaip vadinasi žmogus, kuris gali suplanuoti kiemą? Mes nenutariame, kur turi būti įvažiavimas, kur reiktų stoginės automobiliams ir t.t., kaip pavadinti žmogų, kuris tuo užsiima? :)
Landsafto dizaineris 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morka:): 12 sausio 2018 - 22:14
QUOTE(Morka:) @ 2018 01 12, 22:13)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žemuogienė" data-cid="71958235" data-time="1515787154"> Mane kas nors pakonsultuokite tokiu ganėtinai keistu klausimu - interjero dizainerio paskirtis kaip ir aiški, o kaip vadinasi žmogus, kuris gali suplanuoti kiemą? Mes nenutariame, kur turi būti įvažiavimas, kur reiktų stoginės automobiliams ir t.t., kaip pavadinti žmogų, kuris tuo užsiima? smile.gif</blockquote> Landsafto dizaineris 😉


Milijonas karmos taškų jums! Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2018 01 12, 22:59)
<p>Mane kas nors pakonsultuokite tokiu ganėtinai keistu klausimu - interjero dizainerio paskirtis kaip ir aiški, o kaip vadinasi žmogus, kuris gali suplanuoti kiemą? Mes nenutariame, kur turi būti įvažiavimas, kur reiktų stoginės automobiliams ir t.t., kaip pavadinti žmogų, kuris tuo užsiima? smile.gif
</p>



Seip jei nauja statyba ivaziavima ir stogine pazymi architektas,o jei sena statyba ir tvarkotes kiema.Landsafto dizaineriai.
Atsakyti
Perkame naują butą su daline apdaila. Galvojame kaip įsirengti. Samdyti dizainerį pilnam buto išplanavimo, interjero sukūrimui tikrai mums per brangu. Bet norėčiau sužinoti, ar yra galimybė tiesiog gauti konsultaciją, gal kokį brėžinuką, konkrečių patarimų kokias spalvas parinkti, kokį apšvietimą padaryti kad viskas derėtų. Bent jau salono ir virtuvės zonoje. Gal yra studentų, kurie sutiktų pigiai tai padaryti.
Gal kas susidūrėte su tokia problema ir galite kažką patarti? O gal visai neverta tam leisti pinigus?
Atsakyti

Kreipkites i pradedancius,jaunus dizainerius,tikrai bus pigiau .

Atsakyti

Sveiki, patys buvome panasioje situacijoje. Taip pat maniau, kad pradedantieji bus pigiau, taciau man tokiu rasti nepavyko. Kainos skyresi nedaug, patirtis - labai. Tarkim jei rimtu dizaineriu su issilavinimu sioje srityje kainos 40-50 eur uz kv. M., studentai gi jau nori 20-30... o parodyt gali tik vizualizacijas. Teko imti su patirtimi. Beje yra toks projektas www.furnilab.lt, galite prasyti ivairaus lygio konsultacijos, arba tik tam tikram kambariui. Nezinau kaip ten tiksliai viskas veikia, nes emem dizaineri visam projektui. Beje musu samdytas dizaineris dirba taip pat ir siame projekte, tai juo likome patenkinti.

Atsakyti

Dizainas nera blogai, ypac kai paciam sunku paderinti:) pazistu viena nebloga dizaineri kuris daro projektelius. Tik kainu nezinau, bet visada galima uzklaust, tai nieko nekainuoja:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamila111: 03 balandžio 2018 - 08:36

mes irgi svarstėme, ar kviesti dizainerį, bet nutariau, kad joks dizaineris nežinos, ko aš noriu, kai aš pati nežinau, ko noriu. pasiūlys kelis savo variantus ir turėsiu iš jų rinktis, o pažiūrėjus šiuolaikines tendencijas, niūru darosi.. taigi skyriau laiko naršymui internete (pvz. houzz.com, galima filtruoti pagal stilius, kambarių paskirtį, spalvas ir t.t.), šeštadieniai "atiduoti" vaikščiojimui po parduotuves, ir po kelių savaičių jau žinojome, kaip ir ko norime, kokios sienų spalvos, kokie baldai ir t.t.. atkreipkite dėmesį, kaip padaryta pas tėvus, draugus, pažįstamus, gal ir jus taip norėtumėte, o gal kaip tik kažko tikrai nebūtų jūsų namuose. manau, tik patiems įdėjus pastangų, galima turėti tai, ko iš tikrųjų norite.

Atsakyti
QUOTE(kamila111 @ 2018 04 03, 08:34)
<p>Dizainas nera blogai, ypac kai paciam sunku paderinti:) pazistu viena nebloga dizaineri kuris daro projektelius. Tik kainu nezinau, bet visada galima uzklaust, tai nieko nekainuoja:)</p>



domina kontaktai 4u.gif
Atsakyti