Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo opera

Laba diena,
pagaliau ir aš nusprendžiau pasirodyti su savo „Muilo opera“. 4u.gif Taip jau atsitiko, kad susirgau "muilo" liga, ilgai mokiausi, bandžiau įvairius variantus ir dabar pristatau jūsų teismui savo muiliukų ir vonios „bombų“ kolekciją.

darbų galerija čia 4u.gif
http://www.facebook....263933253721411

Mano darbeliai puikiai tinka įvairioms progoms kaip dovanėlės, juk kartais reikia tiesiog malonios smulkmenėlės, norint pradžiuginti artimą žmogų. Man kartais sako, kad tokius muiliukus gaila naudoti pagal paskirtį biggrin.gif . Ką gi, tai gali būti ir tiesiog vonios interjero detalė, bet, patikėkit, praustis jais - vienas malonumas. Į kai kuriuos muiliukus dedu natūralias medžiagas - pamatysit muiliukus su ajerais ir su cinamonu, su beržo pumpurais, su moliu ir kava bei jūros dumbliais. Visa tai teigiamai veikia odą. Galiu padaryti muiliukus arba rinkinukus ir pagal jūsų pageidavimus - įvairių formų, spalvų ir kvapo. Juk fantazijai nėra ribų. Kurkime kartu. Labai tikiuosi malonaus bendradarbiavimo. wub.gif
Esu iš Vilniaus, tačiau siunčiu ir į kitus miestus.
Susisiekti su manimi galima per AŽ, paštas muilo.opera@yandex.ru, Facebook „Muilo opera“

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu labai uz temos patvirtinima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi bigsmile.gif Smagu, kad būsiu ne viena thumbup.gif
Sėkmės kūryboje 4u.gif
Atsakyti
LAbai ispudingi muiliukai, sventes arteja, reikes sugalvoti kazkam padovanoti si grozi
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 11 10, 22:57)
Sveika prisijungusi  bigsmile.gif  Smagu, kad būsiu ne viena  thumbup.gif
Sėkmės kūryboje  4u.gif

Aciu, Landrita drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(jolax @ 2012 11 11, 08:39)
LAbai ispudingi muiliukai, sventes arteja, reikes sugalvoti kazkam padovanoti si grozi

Aciu, jolax, taip, as ir pati sau dabar issprendziau toki klausima, kada reikia arba norisi kazka kazkam padovanoti tokio smulkaus, neipareigojancio, taip sakant, vietoj banalios saldainiu dezutes, tai muiliukai tinka puikiai!!! na ir, zinoma, per dideles sventes, kai norisi pasveikinti daug zmoniu- draugu, kolegu, placia gimine, irgi manau, labai tinka ranku darbo muiliukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė: 11 lapkričio 2012 - 10:39
Kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tikrai, kad grozis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ta ideja su pinigeliais man patiko. Kokios kainytes muiliuku, burbuliuku???
Atsakyti
Aciu, mergaites wub.gif wub.gif wub.gif
geda1, parasiau AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu sukūrus savo namučius 4u.gif Labai gražūs muiliukai wub.gif
Atsakyti
Sveikinu ir aš su tema thumb_yello.gif

Sėkmės ir gerų, dosnių pirkėjų 4u.gif

P.S. kainelių fb vistiek taip ir nesurašėt hihihi.gif
Atsakyti
Ir tai galima padaryti su muilu blink.gif ,be žodžių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 11 13, 11:48)
Sveikinu sukūrus savo namučius  4u.gif Labai gražūs muiliukai  wub.gif

Aciu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(E_rika @ 2012 11 13, 12:13)
Sveikinu ir aš su tema thumb_yello.gif

Sėkmės ir gerų, dosnių pirkėjų  4u.gif 

P.S. kainelių fb vistiek taip ir nesurašėt  hihihi.gif

Aciu 4u.gif wub.gif
aga, bet, kaip as supratau, negalima kainu skelbti galerijoje, tokios taisykles, tai per AZ rasau blush2.gif
Atsakyti