Įkraunama...
Įkraunama...

**Gyvenančių Leeds pašnekesiai**

QUOTE(salunja @ 2013 03 25, 14:10)
reiskia reik ieskot nauju nariu mirksiukas.gif

na iš leeds niekas čia daugiau nevaikšto kažkaip. gal ir yra kur kokių dar iš leeds žmogeliukų bet čia neužsuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caylla @ 2013 03 25, 13:15)
na iš leeds niekas čia daugiau nevaikšto kažkaip. gal ir yra kur kokių dar iš leeds žmogeliukų bet čia neužsuka smile.gif

et...gaila biggrin.gif
Atsakyti
Matyt Leeds mergytes nelinkusios su lietuvaitemis bendraut biggrin.gif
Buvau pas kirpeja,gryzau,o maziuke nepazino biggrin.gif Pasikeiciau kardinaliai....
Na tai koks oras Leeds?Kvepia pavasariu siandien? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 03 25, 16:20)
et...gaila biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Geriuke @ 2013 03 25, 19:40)
Matyt Leeds mergytes nelinkusios su lietuvaitemis bendraut biggrin.gif
Buvau pas kirpeja,gryzau,o maziuke nepazino biggrin.gif Pasikeiciau kardinaliai....
Na tai koks oras Leeds?Kvepia pavasariu siandien? mirksiukas.gif

nu mačiau tavo pokyčius, gražu gražu smile.gif)) kaip čia taip nusprendei nusidažyti? rolleyes.gif hormonų audros siautėja ar kas?
man ta suprantu aš nėščia man tai tikrai siautėja tos audros irgi antra savaitė iš kirpyklos neišeinu bigsmile.gif laugh.gif šendien vėl buvau biggrin.gif
eik tu.... koks pavasaris doh.gif kol parėjau namo suledyjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Caylla @ 2013 03 25, 21:10)
drinks_cheers.gif
nu mačiau tavo pokyčius, gražu gražu smile.gif)) kaip čia taip nusprendei nusidažyti?  rolleyes.gif hormonų audros siautėja ar kas?
man ta suprantu aš nėščia man tai tikrai siautėja tos audros irgi antra savaitė iš kirpyklos neišeinu bigsmile.gif  laugh.gif šendien vėl buvau biggrin.gif
eik tu.... koks pavasaris doh.gif kol parėjau namo suledyjau unsure.gif

Sveiki.
Aciu 4u.gif
Baik juokus,as tokia biski kreizova,patinka zmones sokiruot biggrin.gif Is tikro,tai norejau vestuviu dienos spalvytes,bet gavosi tokia ir ji man wub.gif Aisku aplinkiniams sokas,bet vyras sako neklausk nuomones niekieno,svarbu pati patenkinta esi cool.gif Tik uzknisa kai visi atsisuka ir vepso arba bernai vairuodami ziuri,o ne i kelia doh.gif Daug liaupsu isgirdau is tikro blush2.gif
Zodziu mano plaukai mate visko,tai ir tai i kompanija paemiau biggrin.gif
O kokie pasikeitimai pas tave? mirksiukas.gif
Ech....ryt jau gryztu namo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2013 03 26, 06:55)
Sveiki.
Aciu 4u.gif
Baik juokus,as tokia biski kreizova,patinka zmones sokiruot biggrin.gif Is tikro,tai norejau vestuviu dienos spalvytes,bet gavosi tokia ir ji man wub.gif Aisku aplinkiniams sokas,bet vyras sako neklausk nuomones niekieno,svarbu pati patenkinta esi cool.gif Tik uzknisa kai visi atsisuka ir vepso arba bernai vairuodami ziuri,o ne i kelia doh.gif Daug liaupsu isgirdau is tikro blush2.gif
Zodziu mano plaukai mate visko,tai ir tai i kompanija paemiau biggrin.gif
O kokie pasikeitimai pas tave? mirksiukas.gif
Ech....ryt jau gryztu namo thumbup.gif

Aišku svarbiausia nekreipti kas ką sako. Svarbu pačiai gerai ir gerai jautiesi ir tau gražu cool.gif drinks_cheers.gif
Tai gi plaukus nusirėžiau iš ilgų nusikirpau kare biggrin.gif ką nematei ? blush2.gif g.gif
iš juodų persidažiau į vyšninius.
vakar gelinį lakavimą pasidariau,
biški pradėjau save jau tvarkyti nes apsileidus buvau blush2.gif
Tai jau skraido lektuvai?smile.gif) ar ne į Leeds oro uostą grįšit? smile.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caylla @ 2013 03 26, 11:28)
Aišku svarbiausia nekreipti kas ką sako. Svarbu pačiai gerai ir gerai jautiesi ir tau gražu cool.gif  drinks_cheers.gif
Tai gi plaukus nusirėžiau iš ilgų nusikirpau kare biggrin.gif ką nematei ?  blush2.gif  g.gif
iš juodų persidažiau į vyšninius.
vakar gelinį lakavimą pasidariau,
biški pradėjau save jau tvarkyti nes apsileidus buvau blush2.gif
Tai jau skraido lektuvai?smile.gif) ar ne į Leeds oro uostą grįšit? smile.gif

Labas rytas mirksiukas.gif

Maciau maciau mirksiukas.gif Grazu mirksiukas.gif
Nezinau ar skraido,bet tikiuosi,kad skris....
Aha,ten gryztam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2013 03 26, 11:40)
Maciau maciau mirksiukas.gif Grazu mirksiukas.gif
Nezinau ar skraido,bet tikiuosi,kad skris....
Aha,ten gryztam blush2.gif

nu tai sekmingo skrydžio 4u.gif
žiūrėk ko norėjau paklausti, jug kol maitinsiu vaikuty negalėsiu nei sportuoti nei eit į soleriuma jo? smile.gif
o jau ir saulutė lenda lauk wub.gif gal pagaliau pasitaisys oras. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Caylla @ 2013 03 26, 12:47)
nu tai sekmingo skrydžio 4u.gif
žiūrėk ko norėjau paklausti, jug kol maitinsiu vaikuty negalėsiu nei sportuoti nei eit į soleriuma jo? smile.gif
o jau ir saulutė lenda lauk wub.gif gal pagaliau pasitaisys oras. rolleyes.gif

Realiai tai jo,bet zinai,visokiu tu mamu buna biggrin.gif
Pas mus siandien silta,kaip tycia isvaziuojant orai pasitaise verysad.gif
Atsakyti
i soliariuma tikrai negalima,o kas sugalvojo,kad sportuot negalima-neisivaizduoju.negalima atlikinet pratimu su svarmenimis,tas tiesa,nes dirba ir krutines raumenys,gali dingti pienas.tik tiek draudimu biggrin.gif aisku,negalima saves alinti,ypac sportuot pries pat maitina,bet visais kitais atvejais-tik sveikintina 4u.gif
Atsakyti
O man kaip tik atrodo kad sportas labiau kenkia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caylla @ 2013 03 26, 16:12)
O man kaip tik atrodo kad sportas labiau kenkia  g.gif

sia teorija sugalvojo tingines,kurios surado priezasti nieko nedaryti del saves ir figuros biggrin.gif aisku,yra skirtingu moteru,vienoms nieko nereikia daryti ir jos atgauna formas,o kitoms reikia papluseti,ka jos daryti tingi.bent jau lanka pasukt po gimdymo,kad atstatyti grazu pilva,tikrai galima ir tai niekaip neitakos nei pieno dingima,nei vaiko sveikata.
Atsakyti