Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

Noriu patarimo ,kaip geriau kepti kulseles, kad jaustusi ir marinato padazas ar maiselyje ar folijoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2012 12 30, 19:17)
Sutrinkit ir turėsit džiuvėsėliu.


Gal turit idėją, kaip tai padaryti? Na, kad nereiktų po vieną tarkuoti wacko.gif

QUOTE(daiwyte @ 2012 12 30, 21:08)
Noriu patarimo ,kaip geriau kepti kulseles, kad jaustusi ir marinato padazas ar maiselyje ar folijoje? ax.gif


Manyčiau, kad maišelyje geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 30, 20:32)
*Gal turit idėją, kaip tai padaryti? Na, kad nereiktų po vieną tarkuoti wacko.gif
**Manyčiau, kad maišelyje geriau  4u.gif

*Tai jei turit blenderi su juo sumalt galima,arba gerai isdziovintus su plaktuku galima sutraiskyt medziaginiam maiselije smile.gif

**As turbut taip ir darysiu kepsiu maiseli 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 30, 20:32)
Gal turit idėją, kaip tai padaryti? Na, kad nereiktų po vieną tarkuoti wacko.gif
Manyčiau, kad maišelyje geriau  4u.gif

Virtuvinis kombainas, blenderis, maišelis+kočėlas, mėsmalė.

QUOTE(daiwyte @ 2012 12 30, 20:08)
Noriu patarimo ,kaip geriau kepti kulseles, kad jaustusi ir marinato padazas ar maiselyje ar folijoje? ax.gif

Jei ilgėliau pamarinuosit, tai ir jausis skonis, ir nesvarbu kaip kepsit. Maišelyje nesigaus labai trašku, o truputį troškinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 31 gruodžio 2012 - 00:07
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 30, 15:53)
Patarkit, ką padaryti su milijoniniu kiekiu, likusių kūčiukų  g.gif

galiu adresą duot, man atsiųsi biggrin.gif mirksiukas.gif

o jei rimtai, valgyt su arbata nebesinori? aš tai visus metus galėčiau blush2.gif
va džiuvesėliai gera idėja, bet tai aguonos bus, kur ant mėsos jų nelabai panaudosi g.gif o gal nieko g.gif



aš turiu daaug medaus unsure.gif jau tiek daug, kad taip valgant ir geriant arbatas nežinau kada sunaudosiu, kaži ar jis gali susent?
ką iš jo padaryt, medutį kepiau jau, gi nekepsiu kasdien g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 31, 01:43)
aš turiu daaug medaus  unsure.gif  jau tiek daug, kad taip valgant ir geriant arbatas nežinau kada sunaudosiu, kaži ar jis gali susent?
ką iš jo padaryt, medutį kepiau jau, gi nekepsiu kasdien  g.gif


Medus nesusensta, bent jau per kelis metus. O aš šiemet vien per gruodį jo tiek sunaudojau, kad nuo vyro gėda (jis bitininkauja, o aš vartoju blush2.gif ). Ta prasme, kepiau nuo lapkričio meduolinius sausainius, namelius dovanoms, gerumo akcijoms, paskui kai kas užsimanė, kad iškepčiau pardavimui... Tortai "Medutis" 2 buvo, "Koriukų" pyragas. Dabar žiūriu - paskutinis 200ml. indukas likęs blink.gif O šį vakar ir jį sunaikinsim - bus kinietiška vištiena su padažu, į kurį medus įeina.
Na, dar geras dalykas - riešutai užpilti medum. Ir dovanoms, ir patiems pakabliuot mirksiukas.gif . Bet užpilu iš rudens, nes kai susicukruoja, tai jau atšildinėt negerai.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 31, 01:43)
galiu adresą duot, man atsiųsi  biggrin.gif  mirksiukas.gif

o jei rimtai, valgyt su arbata nebesinori? aš tai visus metus galėčiau  blush2.gif
va džiuvesėliai gera idėja, bet tai aguonos bus, kur ant mėsos jų nelabai panaudosi  g.gif o gal nieko  g.gif
aš turiu daaug medaus  unsure.gif  jau tiek daug, kad taip valgant ir geriant arbatas nežinau kada sunaudosiu, kaži ar jis gali susent?
ką iš jo padaryt, medutį kepiau jau, gi nekepsiu kasdien  g.gif


Labai laisvai galiu padovanoti. Tik adresa parasykit. Nes, ismesti negaliu, vistik jie artimuju zmoniu kepti. wub.gif Valgyti, zinau, tikrai nevalgysim. Vat, uztai ir suku galva, ka padaryti su jais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 31, 01:43)

aš turiu daaug medaus  unsure.gif  jau tiek daug, kad taip valgant ir geriant arbatas nežinau kada sunaudosiu, kaži ar jis gali susent?
ką iš jo padaryt, medutį kepiau jau, gi nekepsiu kasdien  g.gif


Kepti granola su medumi... visad darau pagal Beata, bet dabar jau apribojau ta reikala, nes priklausomybe gaunasi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 12 31, 12:49)
Medus nesusensta, bent jau per kelis metus.

Na, dar geras dalykas - riešutai užpilti medum. Ir dovanoms, ir patiems pakabliuot  mirksiukas.gif . Bet užpilu iš rudens, nes kai susicukruoja, tai jau atšildinėt negerai.

tai gedrai, galiu laikyt tada jei ką, po biškutį sunaudosim..
su riešutais gal ir nieko, bet bais saldu taip valgyt, jaučiu tik arbatoms naudosim, susivalgys..


QUOTE(Limcamca @ 2012 12 31, 13:03)
Labai laisvai galiu padovanoti. Tik adresa parasykit. Nes, ismesti negaliu, vistik jie artimuju zmoniu kepti.  wub.gif Valgyti, zinau, tikrai nevalgysim. Vat, uztai ir suku galva, ka padaryti su jais  unsure.gif

oi ne, pajuokavau, aš užsienyje, tai neapsimokės siųsti mirksiukas.gif
gal kam pasiūlyt, gal kas dar norės 4u.gif

QUOTE(Tigris @ 2013 01 01, 06:11)
Kepti granola su medumi... visad darau pagal Beata, bet dabar jau apribojau ta reikala, nes priklausomybe gaunasi hihihi.gif

oo tikrai granola, pamiršau, dar tą galiu pasidaryt, ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 01 01, 18:15)
oi ne, pajuokavau, aš užsienyje, tai neapsimokės siųsti  mirksiukas.gif 
gal kam pasiūlyt, gal kas dar norės  4u.gif
oo tikrai granola, pamiršau, dar tą galiu pasidaryt, ačiū  drinks_cheers.gif


Ir aš užsienyje tongue.gif
Atsakyti
mergytes ka daryti is uzsilikuios keptos antienos Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 01 01, 21:33)
mergytes ka daryti is uzsilikuios keptos antienos Aciu 4u.gif

sumalk ir padaryk lietiniu arba zemaiciu arba virtu bulviu cepelinu..dar gali supjaustyt ir sunaudot salotom,arba padaryt padaza makaronams..
Atsakyti