
Noriu patarimo ,kaip geriau kepti kulseles, kad jaustusi ir marinato padazas ar maiselyje ar folijoje?

QUOTE(AkvileZ @ 2012 12 30, 19:17)
Sutrinkit ir turėsit džiuvėsėliu.
Gal turit idėją, kaip tai padaryti? Na, kad nereiktų po vieną tarkuoti

QUOTE(daiwyte @ 2012 12 30, 21:08)
Noriu patarimo ,kaip geriau kepti kulseles, kad jaustusi ir marinato padazas ar maiselyje ar folijoje? 

Manyčiau, kad maišelyje geriau

QUOTE(Limcamca @ 2012 12 30, 20:32)
*Gal turit idėją, kaip tai padaryti? Na, kad nereiktų po vieną tarkuoti
**Manyčiau, kad maišelyje geriau

**Manyčiau, kad maišelyje geriau

*Tai jei turit blenderi su juo sumalt galima,arba gerai isdziovintus su plaktuku galima sutraiskyt medziaginiam maiselije

**As turbut taip ir darysiu kepsiu maiseli

QUOTE(Limcamca @ 2012 12 30, 20:32)
Gal turit idėją, kaip tai padaryti? Na, kad nereiktų po vieną tarkuoti
Manyčiau, kad maišelyje geriau

Manyčiau, kad maišelyje geriau

Virtuvinis kombainas, blenderis, maišelis+kočėlas, mėsmalė.
QUOTE(daiwyte @ 2012 12 30, 20:08)
Noriu patarimo ,kaip geriau kepti kulseles, kad jaustusi ir marinato padazas ar maiselyje ar folijoje? 

Jei ilgėliau pamarinuosit, tai ir jausis skonis, ir nesvarbu kaip kepsit. Maišelyje nesigaus labai trašku, o truputį troškinta

QUOTE(Limcamca @ 2012 12 30, 15:53)
galiu adresą duot, man atsiųsi


o jei rimtai, valgyt su arbata nebesinori? aš tai visus metus galėčiau

va džiuvesėliai gera idėja, bet tai aguonos bus, kur ant mėsos jų nelabai panaudosi


aš turiu daaug medaus

ką iš jo padaryt, medutį kepiau jau, gi nekepsiu kasdien

QUOTE(grange @ 2012 12 31, 01:43)
aš turiu daaug medaus
jau tiek daug, kad taip valgant ir geriant arbatas nežinau kada sunaudosiu, kaži ar jis gali susent?
ką iš jo padaryt, medutį kepiau jau, gi nekepsiu kasdien

ką iš jo padaryt, medutį kepiau jau, gi nekepsiu kasdien

Medus nesusensta, bent jau per kelis metus. O aš šiemet vien per gruodį jo tiek sunaudojau, kad nuo vyro gėda (jis bitininkauja, o aš vartoju


Na, dar geras dalykas - riešutai užpilti medum. Ir dovanoms, ir patiems pakabliuot

QUOTE(grange @ 2012 12 31, 01:43)
galiu adresą duot, man atsiųsi
o jei rimtai, valgyt su arbata nebesinori? aš tai visus metus galėčiau
va džiuvesėliai gera idėja, bet tai aguonos bus, kur ant mėsos jų nelabai panaudosi
o gal nieko
aš turiu daaug medaus
jau tiek daug, kad taip valgant ir geriant arbatas nežinau kada sunaudosiu, kaži ar jis gali susent?
ką iš jo padaryt, medutį kepiau jau, gi nekepsiu kasdien


o jei rimtai, valgyt su arbata nebesinori? aš tai visus metus galėčiau

va džiuvesėliai gera idėja, bet tai aguonos bus, kur ant mėsos jų nelabai panaudosi


aš turiu daaug medaus

ką iš jo padaryt, medutį kepiau jau, gi nekepsiu kasdien

Labai laisvai galiu padovanoti. Tik adresa parasykit. Nes, ismesti negaliu, vistik jie artimuju zmoniu kepti.


QUOTE(grange @ 2012 12 31, 01:43)
aš turiu daaug medaus

ką iš jo padaryt, medutį kepiau jau, gi nekepsiu kasdien

Kepti granola su medumi... visad darau pagal Beata, bet dabar jau apribojau ta reikala, nes priklausomybe gaunasi

QUOTE(pašnekutė @ 2012 12 31, 12:49)
Medus nesusensta, bent jau per kelis metus.
Na, dar geras dalykas - riešutai užpilti medum. Ir dovanoms, ir patiems pakabliuot
. Bet užpilu iš rudens, nes kai susicukruoja, tai jau atšildinėt negerai.
Na, dar geras dalykas - riešutai užpilti medum. Ir dovanoms, ir patiems pakabliuot

tai gedrai, galiu laikyt tada jei ką, po biškutį sunaudosim..
su riešutais gal ir nieko, bet bais saldu taip valgyt, jaučiu tik arbatoms naudosim, susivalgys..
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 31, 13:03)
Labai laisvai galiu padovanoti. Tik adresa parasykit. Nes, ismesti negaliu, vistik jie artimuju zmoniu kepti.
Valgyti, zinau, tikrai nevalgysim. Vat, uztai ir suku galva, ka padaryti su jais 


oi ne, pajuokavau, aš užsienyje, tai neapsimokės siųsti

gal kam pasiūlyt, gal kas dar norės

QUOTE(Tigris @ 2013 01 01, 06:11)
Kepti granola su medumi... visad darau pagal Beata, bet dabar jau apribojau ta reikala, nes priklausomybe gaunasi 

oo tikrai granola, pamiršau, dar tą galiu pasidaryt, ačiū

QUOTE(grange @ 2013 01 01, 18:15)
oi ne, pajuokavau, aš užsienyje, tai neapsimokės siųsti
gal kam pasiūlyt, gal kas dar norės
oo tikrai granola, pamiršau, dar tą galiu pasidaryt, ačiū

gal kam pasiūlyt, gal kas dar norės

oo tikrai granola, pamiršau, dar tą galiu pasidaryt, ačiū

Ir aš užsienyje

mergytes ka daryti is uzsilikuios keptos antienos Aciu

QUOTE(georgiana @ 2013 01 01, 21:33)
sumalk ir padaryk lietiniu arba zemaiciu arba virtu bulviu cepelinu..dar gali supjaustyt ir sunaudot salotom,arba padaryt padaza makaronams..